Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Неочікувана звитяга «Вікторії» над «Вільхівцями»
19:52
Неочікувана звитяга «Вікторії» над «Вільхівцями»
Або як аутсайдер обіграв лідера першої ліги.

Або як аутсайдер обіграв лідера першої ліги.

За підсумками двох турів підопічні Михайла Цірика впевнено рухались до омріяного чемпіонства, не зважаючи на одну поразку від ясінянської «Говерли». Минулорічний срібний призер був одноосібним лідером і ніби чого не віщувало лиха.

Виїзна зустріч у Білій Церкві з тамтешньою «Вікторією». Команда з Рахівщини нині далеко не в кращій формі, тож гості повинні були без особливих труднощів закріпити своє лідерство у турнірній таблиці. Більше того, у 6-му турі зустрічались й інші лідери, скажімо «Старт» - «Говерла», які, забігаючи наперед, розписали мирову.

Перша 30-хвилинка, відверто, за вільхівецькими футболістами. Вони вправно «гнули свою лінію», майже увесь час проводячи на половині поля суперника. Та втілити атакуючі зусилля у забитий гол так і не вдалося. Чого не скажеш про суперника. У цьому матчі дисципліна добряче вдарила по класу. І все ж про все по черзі. На 19 хвилині Анатолій Гаврилешко з вигідної позиції пробивав у ближній кут, м’яч у кількох сантиметрах просвистів поруч із ближньою стійкою. До слова, цей поєдинок проводила моя «улюблена» бригада на чолі з паном Зубільчаком. Та, буду чесним, сьогоднішній матч вони обслужили на рівні.

На 27 уже Василь Штефан наносить технічний удар у лівий від кіпера кут воріт. Страж у карколомному стрибку м’яч ловить намертво. Василь став переможцем дуелі уже через 8 хвилин. Вільхівецький воротар щось сплутав і руками зіграв за лінією штрафного майданчика. Арбітр призначає штрафний. Хоча, без лукавства, попри хорошу інфраструктуру у Білій Церкві, варто попрацювати над розміткою, останню було видно хіба-що зі спомагаючими засобами. Отже стандарт, обвідним ударом Штефан відправляє м’яч у дальній кут. Далі Она Марін міг подвоїти перевагу своєї команди. Він вийшов віч-на-віч із воротарем і пробив вище.

На 42 хвилині Михайло Бубен також транжирить гольовий епізод. Останній на міцність випробував поперечину. «Вільхівці» могли забити в роздягальню. На 45-ій штрафний метрів із 40 виконує Апіян. Дещиці забракло, аби м’яч упав за комір голкіперу.

Другий тайм повна протилежність першого. Домінували господарі, при чому результативно. Уже на 51 хвилині на табло загорілись 2:0. Михайло Бубен поруч з карною суперника обіграв захисника, підправив м’яч і точно пробив у ближній кут. Она Марін через 5 хвилин рахунок робить розгромним. Голеадор накрутив усю ланку оборони, познущався над чотирма захисниками і пробив над воротарем. 3:0. Добили господарі суперника на 67 хвилині. Після стандарту м’яч відскочив до Юрія Марінчака. І той не схибив. 4:0.

«Вільхівцям» вдалося забити бодай гол престижу. Під завісу матчу Василь Фіцай наніс дальній удар. Голкіпер його проспав.

Як наслідок, «Вікторія» здобуває заслужену, хоч і неочікувану перемогу.

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: