Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нереальна перемога
13:06
Нереальна перемога
Хустська команда здобула розгромну перемогу над одеситами.

Нереальна перемога
Звітний тур через дискваліфікацію пропускали двоє основних гравців Хуста Ігор Вагін та Микола Пилип, тому наставник господарів у старті зробив деякі перестановки: Павлич зайняв місце Вагіна в опорній зоні, а на фланзі захисту замість Богдана грав Романенко. Також у півзахисті діяли Станкович, Приходько та Борисенко, а у нападі традиційно брати Луціви.

У складі Реал Фарми варто відзначити у старті граючого президента 57-річного Миколу Лиховидова, який з кожним матчем оновлює рекорд найбільш вікового професійного гравця. Разом з ним на поле вийшов і його син 24-річний Андрій Лиховидов. До слова в основі був і син головного тренера Костянтин Пархоменко, тож у команді, можна сказати, царить по-справжньому сімейна атмосфера.

Хуст з самого початку активно комбінував на половині поля суперника і за такої гри голи були лише справою часу. Забити їм вдалось на 33-ій хвилині, коли Борисенко вирівзав хорошу подачу з лівого краю, яку замкнув Вадим Мердєєв – 1:0.

За десять хвилин забиває ще один орендований з Минаю гравець Іван Станкович, який головою завершив передачу від того ж таки Борисенка – 2:0.

Перевага хустян була беззаперечною і після перерви вони швидко провели гол з роздягальні. Мердєєв повернув борг Борисенку і вже асистував йому, а Владислав завдав влучного удару з 14 метрів – 3:0. 

На 56-ій хвилині Василь Луців проривався до воріт і напоровся на фол у чужій штрафній. Сам постраждалий взявся пробивати одинадцятиметровий, однак воротар одеситів Стародубець парирував удар мукачівця. Та вже за дві хвилини кращий бомбардир хустян добився свого із гри – після передачі від Приходька вийшов один в один і довів свій лік голів до десяти забитих – 4:0.  

Підопічні Циткіна мали ще кілька можливостей для збільшення рахунку, однак надалі реалізація підводила атакуючих гравців господарів.

Хуст продовжує свою переможну серію до чотирьох матчів, що значно покращує їх шанси у боротьбі за трійку лідерів. Зимовий новачок хустян Владислав Борисенко видав свій кращий поєдинок оформивши гол та два асисти у цій зустрічі.  


ФК «Хуст» - ФК «Реал Фарма» Одеса 4:0

Голи: Мердєєв, 33, Станкович, 42, Борисенко, 47, В. Луців, 60.

Хуст: Бєліменко - Мердєєв, Іванов, Тихненко, Романенко - Павлич, Станкович, Приходько, Станкович - П.Луців, В.Луців. 
На заміну виходили: Левченко, Р. Пилип, Фляшко, Боднарук, Стрілець, Колчин. 
Головний тренер: Володимир Циткін.

На 58-ій хвилині В. Луців не реалізував пенальті (воротар).


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 451 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: