Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Нервова перемога "Артоса" над "Нижнім Коропцем"
19:28
Нервова перемога "Артоса" над "Нижнім Коропцем"
На рідному стадіону з гучною назвою "Маракана" берегівчани перемагають і крокують до півфіналу.

На рідному стадіону з гучною назвою "Маракана" берегівчани перемагають і крокують до півфіналу.

У вирішальному матчі за перше місце в другій групі зустрічалися чемпіони Берегівського та Мукачівського району, які є дуже близькими сусідами – відстань між ними всього на всього якісь 3-4 кілометри.

На правах господаря берегів чани першими завдали удару в рамку воріт, коли Варга з далекої відстані вирішив провірити пильність голкіпера. Гості змогли відповісти стрімким проривом правим флангом, в результаті якого Магоч увійшовши в штрафну намагався пробити та його удар заблокували захисники.

Швидка контратака тандему Бундаш – Сливка, які вискочили на двох захисників закінчилася небезпечним прострілом на Івана, у якого в останній момент з під ніг вибив м’яча захисник. На 15 хвилині найбільш реальну нагоду для відкриття рахунку в матчі не використав Магоч, Ольберт виборовши в центрі шкіряного одразу віддав у вільну зону Владиславу, який вибігши на самотнього воротаря пробив в нього.

Гравці Артоса контролювали м’яч більшу частину першої половини гри і тим самим змістили гру на половину поля гостей. Футболісти з Мукачівщини у свою чергу своєчасно і небезпечно контратакували.

Фланговий півзахисник Купаш увірвався в штрафну і небезпечно прострілював та безадресно. На 25 хвилині потенційно небезпечний штрафний удар з 23 метрів взявся пробивати Переш та Янкович відбив сильний удар перед собою, Пал був першим на добиванні в практично пусті рамку та в боротьбі із захисником запустив кругло значно вище воріт.

Біло-сині швидко розіграли штрафний в центрі поля, розвернувши стрімку атаку правим флангом в ході якої знову Магоч втікає від свого опонента і з гострого кута пробиває в голкіпера. В ході жорсткої боротьби арбітру матчу Митровському досить часто потрібно було заспокоювати гравців гірчичниками.

Досвідчені гравці з Гаті не переставали комбінувати на чужій половині поля, раз за разом проводячи кроси флангами, які закінчувалися подачами в штрафну на високого Івана Сливку. За п’ять хвилин до завершення першого тайму після подачі з кута поля воротар невдало грає на виході і лише захисник виносить круглого з лінії воріт. Чергова подача в штрафну виявилася більш ефективною, в ході боротьби Сливка пробиває під перекладину та Янкович дотягується до м’яча і відбиває та першим на добиванні був правий захисник Чегіль, який виводить свою команду вперед.

Друга половина гри проходила вже за зовсім іншим сценарієм. Синьо-білі перехопили ініціативу і почали тиснути на ворота Демського. Одинадцятий номер Коропця Росул перехопив круглого і пройшовши трьох захисників з кута штрафної пробивав у ближній кут та голкіпер зіграв надійно. Кудись поділась перевага господарів у яких нічого не клеїлось в атаці. Мукачівські чемпіони пробували взламати оборону берегів чан. На 67 хвилині подача з кутового від Варги принесла ще один гол у ворота гостей – Іван Чегіль головою переправляє шкіряного у дальній кут. Також непогану нагоду не використав лівий захисник Пал, який отримавши м’яч на лінії штрафної пробивав без перешкод та не точно.

Могли і нижньокоропчани відзначитись після подачі кутового та удар Сергія Кампова з 9 метрів у ближній кут Демський з великими труднощами перевів ще на один стандарт.

Золтан Купаш зумів пройти захисника на правому фланзі і увійшовши в штрафну з досить гострого кута пробив повз голкіпера, але і повз рамки воріт.

За декілька хвилин до звершення поєдинку швидкий випад гостей в ході якого Магоч уникнувши положення поза грою вийшов на рандеву з Демським і перекинув його та влучив у перекладину, але першим на добиванні був «одинадцятий» Росул який добив м’яча у ворота. В додатковий арбітром час гості не змогли дотиснути Артос.

Та одразу по завершенню поєдинку представники Нижнього Коропця заявили, що будуть подавати протест через правомірність виступу в цьому матчі Сергія Кундрика (який має в своєму активі гру на чемпіонат області в складі ДЮФК Мукачево; за регламентом, якщо він зіграв більше одної гри, то він не міг виходити на цю гру) та воротаря «Артоса».

Зовсім протилежні два тайми були досить напружені і пройшли у високому темпі. Та «Артос» продемонстрував більш змістовну гру і завдяки дублю Івана Чегіля, перед рідними вболівальниками, зумів здолати непоступливу мукачівську команду.


Арбітр -Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Федір Варга

Стадіон «Маракана» Гать.
Глядачів 200. Температура +1.

ФК «Артос» Гать – ФК «Н. Коропець» Н. Коропець 2:1

Голи: Чегіль, 40, 67 – Росул, 90.

Артос: Томаш Демський, Іван Чегіль, Михайло Калій, Сергій Кундрик, Йожеф Молнар, Ласло Пал, Василь Варга, Чоба Переш, Золтан Купаш, Мирослав Бундаш, Іван Сливка.
Тренер: Гей Б.

Н. Коропець: Михайло Янкович, Василь Монда, Василь Маринець, Василь Сабов, Віктор Смагін, Владислав Магоч, Валентин Смагін, Віктор Гей, Євген Сорока, Олег Ольберт, Ерік Росул.
Тренер: Когутич А.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: