Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервова перемога "Поляни" в Мукачеві
21:04
Нервова перемога "Поляни" в Мукачеві
В останньому матчі другого кола Поляну очікував не простий виїзд у Мукачево.

В останньому матчі другого кола Поляну очікував не простий виїзд у Мукачево.

Востаннє гра між цими командами в Мукачеві завершилась мінімальною перемогою 1:0 господарів у 2012 році та тепер це вже зовсім інші команди, а рахунок практично такий самий, тільки тепер вже на користь гостей.

Із стартовим свистком Качура молоді говерляни побігли в наступ і мали нагоду вже на першій хвилині відзначитися, коли з лівого краю штрафної до чужих воріт продерся Борис Ковня та пробив він в сітку із зовнішньої сторони. Ще через пару хвилин після подачі кутового, хороший удар головою Лютнянський у стрибку відбиває.

Та починаючи з десятої хвилини матчу гості починають збільшувати тиск на захисні редути мукачівців. Гострий простріл Лендєла справа ніхто не встиг замкнути. Зі штрафного удару по центру метрів з 28 добряче приклався Бабич та воротар на місці, одразу ж Лендєл робить навісну передачу з правого краю на того ж таки Бабича і той з чудової позиції пробиває головою вище воріт. Ще одну нагоду марнує Куделко, який після подачі з кута поля пробивав з 7 метрів та влучив в стійку. А вже на 28 хвилині матчу швидка атака лівим краєм, де Бабич протнув круглого до лінії штрафної і відкинув у центр Ковтуну, який метрів з 15 технічно пробив під ліву стійку.

Гості на цьому не зупинилися і до кінця тайму могли піти з більшою перевагою на перерву. Так Бабич вийшов з лівого флангу практично на самотнього кіпера та з гострого кута пробив у Дядюка, на добиванні Горський теж потрапляє у воротаря. А от після вирізаної передачі від Лендєла справа, як Попович не потрапив у ворота з 7 метрів, взагалі не ясно.

Останні хвилини були вже за господарями, коли після контратаки з правого флангу послідувала навісна передача, Річард Шольц не зміг дотягнутися для удару головою, а от Ковня на дальній стійці зупинив м’яч і сильно пробив у дальній кут, але трішки не точно. Остання атака юніорів була зупинена фолом на підступах до штрафної та небезпечний стандарт виконали не якісно, пробивши в стінку.

Після перерви, вислухавши настанови тренера, мукачівці більш впевнено почали гру. У полянців у свою чергу розладилася гра попереду і мінімальна перевага змушувала їх обережно діяти в захисті. Прориватися до володінь Дядюка вдавалось лише за рахунок індивідуальних дій атакуючих півзахисників Лендєла та Ковтуна.

Після стандарту біля воріт господарів Куделко знову найкраще розібрався в штрафній і пробиває по воротам та захисник на стійці страхує голкіпера і виносить шкіряного. ДЮФК не збавляло швидкостей і продовжувало шукати ключі до воріт Лютнянського. В одній з атак по лівому флангу, Ковня втік на побачення з голкіпером та з гострого кута пробив прямо в нього.

Вже ближче до завершення поєдинку команди обмінялися гострими моментами: Шведюк вискочив на оперативний простір перед штрафною і сильно пробив, Лютнянський цей постріл зумів відбити. Одразу ж атака у відповідь завершилась прострілом Ковтуна з правого краю, який Горський замикав на дальній стійці та він вдарив мимо пустих воріт.

А вже в самому кінці зустрічі Пакош міг привести неприємності для своєї команди, коли Шведюк обікрав його в центрі поля і розпочав контратаку та Олександр змушений був фолити, чим зберіг свої ворота від виходу два в один.

Глядачі, які спостерігали за цим матчем, побачили хорошу гру з великою кількістю змарнованих моментів. Цей поєдинок тримав в напрузі всіх до самого кінця, та молоді мукачівці з боями та все ж таки поступились більш досвідченому супернику.


Арбітр: Качур В.
Асистенти: Шитєв Й. Бодня В.
Делегат: Митровський М.І.

Температура: +28. Глядачів: 100.

ДЮФК «Мукачево» - ФК «Поляна» Поляна 0:1

Голи: Ковтун, 28.

Мукачево: Володимир Дядюк, Юрій Костак, Віталій Трачук, Борис Ковня, Олексій-Павло Шведюк, Валентин Великий, Дмитро Рацин (Роланд Шольц, 75), Володимир Варваринець, Анатолій Нурієв, Руслан Гогерчак, Річард Шольц (Іван Варваринець, 49).
Тренер: З. Сільваші.

Поляна: Мирослав Лютнянський, Юрій Кохан (Михайло Лазарович, 87), Дмитро Чубірка, Василь Куделко, Василь Горський, Василь Ковтун, Олександр Пакош, Богдан Павлич, Сергій Лендєл, Володимир Бабич (Юрій Береш, 74), Василь Попович (Сергій Сокач, 52).
Тренер: М. Кондря.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1010 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: