Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервова звитяга "Баранинців" у Ракошині
08:05
Нервова звитяга "Баранинців" у Ракошині
"Баранинці" на останніх хвилинах вирвали перемогу у підопічних Олександра Когутича.

Нервова звитяга Першими з центру поля починали господарі. Але створити перший гострий момент біля воріт суперника, вдалось господарям. Левкулич проривався до воріт, але Ізай вчасно вийшов, підстрахувавши своїх захисників. Згодом, той же Левкулич, обігравши опонента, пробиває з дальньої відстані, але неточно. Господарі старались будувати свою гру через швидкі фланги, але захист гостей працював злагоджено.

За декілька хвилин Морщук пробивав з дальньої дистанції, але не пощастило, м’яч проходить повз ворота. За п'ять хвилин Лукіяник у схожому епізоді також не зміг забити, голкіпер на місці. На 15-й хвилині Медведєв обігравши захисника, цілив у дальній кут, але голкіпер перевів м'яч на кутовий. З відповіддю підопічні Когутича не забарились, Левкулич отримав передачу з глибини поля, але не зміг скористатись тим, що Ізай вийшов з воріт, пробивши неточно.

На 20-й хвилині ракошинці заробили право на небезпечний штрафний. Удар Курти на себе взяв захисник. Господарі не збавляли обертів і створили ще низку небезпечних моментів. Так Вацьо прорвався лівим краєм і старався влучити у дальній кут, але повз ворота. За декілька хвилин активний Левкулич прострілював в штрафну суперника, де Козел банально не влучив по м’ячу, тим самим змарнувавши чудову нагоду для взяття воріт.
За п’ять хвилин підопічні Бисаги розгорнули хорошу атаку. Андрусь прибрав захисника і прострілив, після чого м'яч відскочив до Мартинича і той пробивав головою, але влучив у захисника. Від останнього круглий потрапив до Медведєва, Віталій цілив у дальній кут, але влучити не зміг.

Відразу в наступній атаці команда гостей ледь не пропустила. Ухатюк прогавив Левкулича і той, з меж штрафного майданчика пробивав по воротам, але мимо. На 30-й хвилині «Баранинцям» вдалась чудова контратака. Лукіяник промчав правим краєм і подав, після чого м'яч відскочив до Мартинича, але той з кількох метрів пробив вище воріт. Костик подав на дальню стійку, де Лукіяник пробивав у дотик, але влучив у голкіпера, після чого м'яч відскочив до Слободяна та удар Назара був заблокований захисником.

Під кінець першого тайму Курта пробивав з дальньої дистанції, але неточно. Гості миттєво відповіли ударом Мартинича. Олег отримав пас з глибини поля, відірвався від захисника, але голкіпер вдало вийшов з воріт і заблокував постріл нападника.

В дебюті другого тайму Костик втратив стовідсоткову можливість для того, щоб відзначитись. Ярослав випередив голкіпера, обіграв його, але не зміг влучити у порожні ворота. За декілька хвилин Слободян пробивав з одинадцяти метрів, але м’яч проходить вище воріт. Така стартова активність гостей не влаштовувала ракошинців і вони старались загострювати гру біля чужих воріт.

На 66-й хвилині Слободян почав гольову атаку своєї команди. Назар закинув у штрафну, де захисник у спробі відвести небезпеку від своїх воріт вибиває круглого в район шістнадцяти метрів. Таким подарунком сповна скористався Загорчак, пробивши в один дотик у дальню дев’ятку - 0:1.

Активний Левкулич не хотів миритись із таким розвитком подій і пробивав з-за меж карного, але неточно. За десять хвилин господарі відквитали відставання у один м'яч. Левкулич прострілив у штрафну, після чого м'яч від захисника відскочив до Ваця і той впевнено переправляє круглого у ворота – 1:1.

За декілька хвилин господарі знову загрожували воротам суперника, створивши два гострі моменти. Спочатку Левкулич змістився в центр і пробив, але не вистачило кількох сантиметрів. Після цього Курта пробивав з-за меж штрафної, але також неточно.

На 80-й хвилині Лукіяник пробивав з дальньої відстані, але неточно. Вже в наступній атаці Мадяр міг забивати другий м’яч своєї команди. Після прострілу в штрафну Олександр прийняв м’яч і з кількох метрів не зміг влучити у ворота. На 86-й хвилині вдача все ж таки всміхнулась гостям. Медведєв отримав передачу в штрафну і без роздумів потужно пробив у ближній кут - 1:2.

А ще через три хвилини Мадяр зміг реабілітуватись за змарновану можливість. Олександр, уникнувши положення поза грою, вийшов на рандеву з голкіпером і спокійно переграв останнього, тим самим встановивши фінальний рахунок у зустрічі.
 

Арбітр: Юрій Шимон
Асистенти: Томаш Бабич
Делегат – Зайтлер Л.С.
 
с. Ракошино, глядачів 200
 
ФК «Ракошино» – ФК «Баранинці» 1:3 
 
Голи: Вацьо, 75 – Загорчак, 66, Медведєв, 83, Мадяр, 86.
 
Ракошино: Гудивок Василь, Клочанка Сергій, Когутич Олександр, Чорней Микола, Головач Валентин, Морщук Артур, Курта Вадим, Левкулич Юрій, Козел Віктор, Яцина Юрій, Вацьо Олександр.
Запасні: Ремета Василь, Логойда Юрій, Сінкін Юрій, Гегедош Артур, Худинець Дмитро, Напуда Василь.
Тренер – Когутич Олександр
 
Баранинці: Ізай Андрій, Стецьо Едуард, Андрусь Владислав (Загорчак Євген 50), Прокопець Сергій, Медведєв Віталій, Балажинець Рудольф, Ухатюк Артем , Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Мартинич Олег (Мадяр Олександр  60), Слободян Назар.
Запасні: Марко Константин, Дзямко Богдан, Фаринич Ярослав.
Тренер – Бисага Іван

Попередження: Клочанка 39, Левкулич 55 – Прокопець 18. 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
ВІталік Медведєв знову МОЛОДЕЦЬ!!!!!

الاسم *:
Email *:
كود *: