Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Несподівана перемога "Заріччя"
19:30
Несподівана перемога "Заріччя"
Першого жовтня в селі Сторожниця проходили матчі 18-го туру першості Закарпатської області серед команд першої ліги західної зони.

Несподівана перемога
Сторожницька «Рутенія» на своєму полі приймала гостей із Заріччя. Опісля захоплюючого матчу юнаків на поле вийшли гравці дорослих складів. З турнірної точки зору ця гра не була така інтригуючи як в юнаках, адже жодна з команд не веде боротьбу за бодай комплект нагород. Можливо по цій причині гравці Заріччя не зовсім серйозно віднеслись до цієї гри і прибули на матч тільки 8 футболістів. Однак забігаючи наперед зауважу, що вже до 35-ої хвилини матчу всі футболісти гостей під’їхали і команди грали в рівних складах.
 
Матч розпочався з повної територіальної та ігрової переваги «Рутенії». Господарі взяли м’яч під свій контроль і почали будувати свої атаки, гості ж грали повністю від оборони, це і не дивно, адже нагадаю, що на початку матчу гравців «Заріччя» було тільки 8. За перші 15 хвилин Сторожниця створила безліч перспективних напівмоментів і дві стовідсоткові нагоди для взяття воріт. Захисники гостей ледь-ледь витримували натиск господарів. В одній з атак центральний оборонець ФК «Заріччя» зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Пенальті взявся бити гравець Сторожниці Владислав Андрусь, але на жаль для його команди реалізувати цю нагоду не зміг.
 
Натомість гравці Заріччя зуміли здивувати всіх присутніх на стадіоні. Граючи в меншості на 26-ій хвилині гості забили гол. Рудольф Петер взяв на себе гру обіграв декількох противників, увійшов у штрафний майданчик господарів і холоднокровно та успішно реалізував створений собою ж момент. 0:1 на користь іршавчан.
 
Після голу гра не змінилась, адже Сторожниця і далі продовжувала вести гру і атакувати. Моментами справжнє диво рятувало гостей від пропущеного голу. Але в першому таймі голів більше не було.
 
Потрібно зауважити, що весь другий тайм команди вже грали в рівних складах. Але навіть так ігрова ініціатива була на боці господарів, гості ж бо дуже надійно грали в захисті не даючи супернику багато вільного простору. На 76-ій стався переломний момент матчу. Нападник гостей Василь Урста відірвався від захисників противника і вже вибігав на побачення з воротарем, але в останній момент був збитий захисником «Рутенії», арбітр відразу вилучив захисника. А гості сповна використали цей штрафний удар і Юрій Булеза пробив бездоганно. М’яч влетів прямісінько в дев’ятку воріт, без шансів для голкіпера господарів Костянтина Марко.
 
Цей матч так і закінчився перемогою гостей із Заріччя з рахунком 0:2.

 
Арбітри: Бобаль Юрій, Головей Еміл, Рогач Ян,.
Інспектор матчу: Шварц Віктор.
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Заріччя» Заріччя 0:2
 
Голи: Петер, 26, Ю. Булеза, 76.
 
«Рутенія»: Марко К, Лук’яник Є, Медвєдєв В, Надь Т, Колобов Є, Дьордяй Д, Жидик Ю, Костик Я, Василиженко Ю, Андрусь В, Жентичко І.
Запасні : Гончарук М, Загорчак Є, Янцо М, Уста С.
 
«Заріччя»: Волошин В, Ільницький І, Бобик Н, Костак Ю, Шерегій В, Совтан О, Петер Р, Поп О, Гасинець А, Урста В, Булеза Ю.
Запасні: Булеза В, Марко І, Шерегій І.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 992 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: