Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нестримний Куліш і чергова поразка "Ужгорода"
20:18
Нестримний Куліш і чергова поразка "Ужгорода"
Команда Михайла Іваниці як і раніше не може перемогти.

Нестримний Куліш і чергова поразка У матчі п’ятого туру Першої ліги Ужгород на своєму полі приймав ВПК-Агро і цю зустріч можна сміливо називати протистоянням команд, які не найкращим чином розпочали новий сезон. Команда Михайла Іваниці лише в минулому турі взяла своє перше очко в чемпіонаті, зігравши внічию з Волинню, а підопічні Олександра Грицая програли три матчі з чотирьох і також знаходилися в нижній частині турнірної таблиці.

Безумовно, матч проти прямого конкурента – це відмінна можливість поліпшити своє турнірне становище, тому й Ужгород, і ВПК-Агро справедливо розраховували показати хороший футбол в новій грі. Перед цим поєдинком господарі посилили свій склад Миколою Гайдучиком, який буде виступати за Ужгород на правах оренди з Вереса. Також цікаво, що зустріч на стадіоні Авангард стала першою в історії між двома клубами.

Суперники дуже бадьоро почали матч і вже на стартових хвилинах вболівальники побачили два взяття воріт. Спочатку класною подачею з лівого флангу від Пуканича скористався Гайдучик, який ударом головою не залишив шансів голкіперу – 1:0. Але через кілька хвилин гості зрівняли рахунок: Шевченко здорово прострілив з флангу, а Шкіндер дезорієнтував Ющишина, який вийшов на м’яч – круглий відлетів до Куліша, якому залишалося лише забити в порожні ворота – 1:1.

Цікаво, що практично відразу Ужгород знову міг вийти вперед, але з класним дальнім ударом Ряшка впорався Бабічин, який перевів м’яч на кутовий. Ближче до середини першого тайму гра заспокоїлася, і ініціатива в матчі переходила від однієї команди до іншої. Але якщо Ужгород намагався грати більш позиційно, то ВПК-Агро зробив ставку на контратаки і стандартні положення. Небезпечно зі штрафного пробивав Косовський, але його удару забракло влучності. В кінці першого тайму ще один момент був у Гайдучика, але форвард Ужгорода зовсім трохи не влучив у ворота з гострого кута.

На початку другого тайму Гайдучик упустив ще одну хорошу можливість для взяття воріт, коли після навісу з флангу ударом головою пробив точно в руки Бабічину. ВПК-Агро відповів своїм небезпечним моментом, але удар Куліша з забійної позиції заблокували захисники. Ще через кілька хвилин непогано пробивав здалеку Мердєєв, але з його ударом впорався голкіпер гостей.

А на 74-й хвилині ВПК-Агро несподівано заробив пенальті: після навісу зі стандарту Ряшко порушив правила у власному штрафному майданчику, а Куліш впевнено реалізував одинадцятиметровий і вивів свою команду вперед – 1:2. Футболісти Ужгорода побігли відіграватися і могли в наступній же атаці зрівнювати рахунок, але Тищук з гарної позиції ударом на виконання зовсім трохи не влучив у дальній кут воріт Бабічина. А за п’ять хвилин до кінця основного часу Куліш оформив хет-трик: форвард отримав м’яч в чужій штрафній і холоднокровно точно пробив з розвороту – 1:3.

Як результат – в другому таймі ВПК-Агро зумів дотиснути Ужгород і взяв такі важливі три очки, які допомогли команді трохи поліпшити своє турнірне становище. А ось підопічні Іваниці знову залишилися ні з чим і знаходяться в самому низу таблиці Першої ліги.


Ужгород – ВПК-Агро (Вишневе) – 1:3 (1:1)

Голи: Гайдучик, 7 – Куліш, 11, 75, з пенальті, 85

Ужгород (стартовий склад): Ющишин, Савошко, Допілка, Шкіндер, Чушенко, Ряшко, Пуканич, Дуран, Пиняшко, Хомченко, Гайдучик
Запасні: Славик, Тищук, Ференцик, Сартіна, Мердєєв, Федак, Кобеляш
Головний: Михайло Іваниця

ВПК-Агро (стартовий склад): Бабічин, Будняк, Де Жесус, Вісенте, Дудик, Зозуля, Косовський, Куліш, Наполов, Палюх, Євген Шевченко
Запасні: Махновський, Колесник, Слива, Хубутія, Дмитро Шевченко
Головний тренер: Олександр Грицай
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 414 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: