Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Невиччани впевнено розібрались із "Фаворитом" (ФОТО)
22:44
Невиччани впевнено розібрались із "Фаворитом" (ФОТО)
В ужгородському дербі рівної боротьби не вийшло.

Невиччани впевнено розібрались із
Ужгородські команди по різному розпочали новий сезон: дебютанти одразу ж набрали перший бал, а команда з Невицького поступилась на Мукачівщині. Та у першому домашньому матчі чемпіонату підопічні Матьовки влаштували справжній погром на радість рідним вболівальникам. У міжсезоння склад невиччан поповнили одразу сім екс-гравців Рутенії, яка припинила існування. Ще одним придбанням став Іван Зизич, який у Зимовій першості виступав якраз за Фаворит.
 
З перших хвилин було ясно, що господарі сьогодні не віддадуть очки. Та все розпочалось із травми і вимушеної заміни. Бутрик виборов м’яч у чужій штрафній і одразу пробив, ціною ушкодження, але повз дальній кут. Продовжити гру він не зміг, тож його змінив Арбузов, який першим же дотиком відкриває рахунок у матчі, після подачі зі штрафного метрів з 35 від Балажинця – 1:0.
 
На 12-ій хвилині Лаба пробив з середньої відстані, воротар перевів на кутовий. Після подачі якого Костелей грає на підборі і додає з 17 метрів, але вище. За п’ять хвилин Зизич віддав вперед на Поковбу, який пробіг майже пів поля, вийшов один в один і відправив м’яч за призначенням – 2:0.
 
За декілька миттєвостей Поковба не використав схожу можливість, атакуючи ворота з більш гострого кута. Далі Лаба замикав простріл на дальній стійці, але не влучив у ворота. Гості намагались загострювати гру лише після стандартів. Найкращий момент у них виник після довгої передачі від Домище, Готра пробивав в один дотик з 18 метрів, але вище.
 
На 42-ій хвилині Костелей довгою передачею вивів Лабу на одного воротаря і рахунок стає розгромним – 3:0.

За хвилину знову спрацювала ця зв’язка: Костелей виносить шкіряного вперед, а Лаба уникає офсайду і переграє в очній дуелі Куртея – 4:0.
 
Фаворит наприкінці першого тайму провів затяжну атаку, в ході якої два удари в межах штрафної були заблоковані, далі Хомяк відпасував на Мацака, який забиває з трьох метрів – 4:1. Михайло забиває у другому матчі поспіль.

У другій половині гри синьо-чорні продовжували створювати безліч моментів. Дудик довгою передачею знаходить Загорчака, який вибігши на одного кіпера не влучив у рамку. Шишловці відповіли двома ударами після подач з кутового від Туреги та Готри. На 52-ій хвилині Арбузов відав наліво на Климпуша, який увійшов у штрафну, де його збив Цмур. Пенальті виконав Лаба – 5:1.
 
На 62-ій та 68-ій Климпуш та Загорчак не змогли реалізувати свої виходи один в один. Захист Фаворита грав дуже високо, постійно намагаючись ловити нападників у офсайдну пастку і у більшості випадках це у них виходило.
На 75-ій хвилині Гартман вивів Климпуша до воріт і на цей раз Максим забиває – 6:1.
 
У наступній атаці Костик прострілює справа, а Загорчак замикає – 7:1.
 
На 80-ій хвилині Гартман розвернув атаку лівим краєм, звідки Костелей віддав на Климпуша і Максим оформлює дубль – 8:1.
 
Ще відмінні нагоди забити не використали Костик, Загорчак та Костелей. Під завершення тайму гості також потривожили Цветкова ударами Туреги головою після подачі Цмура. В іншому епізоді Готра бив зі штрафного з 22 метрів, кіпер справився з цим пострілом.
 
Невицький замок після стартової поразки відігралися на Шишлівцях.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Мілан Бутрик
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Невицьке, глядачів 50
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Фаворит» (Шишлівці) – 8:1
 
Голи: Арбузов, 10, Поковба, 17, Лаба, 42, 44, 52 (пен.), Климпуш, 75, 80, Загорчак. 76 – Мацак, 45+1.
 
Невицьке: Юрій Цветков, Іван Дудик, Сергій Прокопець, Дмитро Костелей, Олександр Кирлик (Мілан Гартман, 73), Рудольф Балажинець, Василь Вогар (Євген Загорчак, 46), Іван Зизич (Михайло Янцо, 68), Андрій Бутрик (Сергій Арбузов, 8), Олександр Поковба (Максим Климпуш, 46), Михайло Лаба (Станіслав Костик, 68).
Тренер – Іван Матьовка.
 
Фаворит: Роман Куртей, Любомир Домище, Максим Петухов, Віталій Цмур, Олександр Швенда, Дмитро Далекорей, Сергій Хомяк, Михайло Мацак (Віктор Гороль, 68), Віктор Готра, Дмитро Турега, Володимир Кутканич.
Тренер – Владислав Ленчик.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 910 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: