Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Невицьке побоїще (ФОТО)
22:16
Невицьке побоїще (ФОТО)
У перенесеному матчі 11-го туру команда Невицького не гостинно обійшлася з Ракошином.

Невицьке побоїще (ФОТО) В останніх матчах «Ракошину» важко дається гра. Хоча на початку сезону команда вдало стартувала й до 7-го туру брала по-максимум балів у кожному матчі. А от з цього часу колектив з Мукачівщини почало «трясти». Із 8 матчів, лише в протистоянні з верхньокоропецькими «Карпатами» підопічні Олександра Когутича святкували вікторію - в решті поєдинків терпіли фіаско.  

Та й перенесений поєдинок 11-го туру в Невицькому проти місцевого «Невицького замку» радості вболівальникам «Ракошина» не приніс. Скоріше навпаки – змусив задуматися як вболівальників, спонсорів, так і самих гравців над своєю грою та діями на полі.

Хоча, практично більша частина першого тайму боротьба точилася в центрі поля. Команди грали у нехитрий футбол – бий, біжи й борися та чіпляйся за м’яч. А вже з другої половини тайму господарі почали діяти гостріше. Спочатку кіпер ракошинців Пуга зумів парирувати удар півзахисника «Невицького замку». Через кілька хвилин правим краєм партнери виводили на ударну позицію Василя Богдана, однак той не влучив в ворота. Лише наприкінці першої половини гри чудову комбінацію точним ударом завершив Олександр Ганчак. А перед самим завершенням тайму «в роздягальню» чудовий гол під час виходу віч-на-віч забив швидкий Микола Шукаль, який пошив у дурні кількох захисників «Ракошина».

Здавалося, що після перерви гості вийдуть більш зконцентрованими й націленими на ворота суперника. Та вже зі стартових хвилин другої половини гри ракошинці метрів за тридцять до власного карного майданчика заробили штрафний. Гравець «фортечників» наважився на прямий удар, кіпер «Ракошина» парирує постріл, однак на добиванні першим встигає нападник невиччан Іван Диковець, який робить рахунок – 3:0. 

Після цього гості й зовсім знітилися, й толком не могли організувати якусь путню контргру проти атак господарів, які вже почали куражитися на полі й відчули, що можуть реалізувати свою ігрову перевагу в ще більшу кількість забитих голів. Якось легко й невимушено, будучи на одній лінії з оборонцями втік від останніх Диковець і робить дубль.  А через мить вже кіпер «Ракошина» незграбно парирує потужний постріл з центральної зони Руслана Ільківа й від його рук м’яч залітає в сітку воріт. Та й це ще був не кінець – Владислав Калинич, який змінив Шукаля ставить переконливу крапку забитим голом.

Що ж, ракошинці в роздумах поїхали додому,а господарі в чудовому настрої залишилися святкувати феєричну вікторію.  


Арбітр – Михайло Гусєв

«Невицький замок» (Невицьке) – «Ракошино» - 6:0

Голи: Ганчак 40, Шукаль 43, Диковець 48, 77; Ільків 79, Калинич 81

«Невицький замок»: Ільків, Богдан, Шукаль (Калинич 75), Лаба, Ганчак, Гренка (Матолчі 65), Данко, Костик, Фесай, Поковба, Диковець.
Запасні: Геці, Калинич.

«Ракошино»: Пуга, Логойда, Яцина, Ремета, Чорней, Морщак, Клочанко, Петровці, Кваковський, Доктор, Вацьо.
Запасні: Рущак, Товт, Шафранський, Морщук, Когутич, Ласло, Меденцій

Попередження: Шукаль 65, Поковба 68, Мантолчі 70
Роман Кухар
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1060 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: