Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Невицькі та перечинські футболісти розійшлися миром
07:58
Невицькі та перечинські футболісти розійшлися миром
У перенесеному поєдинку 13-го туру ФК «Невицький замок» та ФК «Карпати» зіграли у результативну нічию, 2:2.

Невицькі та перечинські футболісти розійшлися миром Матч відкриття, другого кола Першості області приємно вразив. У поєдинку де зустрічалися команди з нижньої половини турнірної таблиці вболівальники побачили не тільки результативний, але і цікавий, з футбольної точки зору, поєдинок. Ще до початку гри виникало передчуття, наче на полі домінуватимуть гості. Адже ще у першому колі перечинська команда розгромно здолала ФК «Невицький замок» з рахунком 4:1. Та цього разу сили виявилися рівними.

Погодні умови у поєдинку відіграли не останню роль. Хоч у курортному Невицькому і було сонячно, але сильний вітер у першій половині гри майже не вщухав. Завдяки цьому частково і було відкрито рахунок у матчі. Вже на 2-ій хвилині Гартманн виконуючи кутовий удар закрутив м’яч прямісінько у ворота. Круглий летів досить цікавою траєкторією, і не без допомоги вітру оминув воротаря та захисників Перечина. 1:0.

Натиск господарів тривав і далі, але з пострілами Лаби та Гартмана кіпер перечинців упорався на відмінно. Особливо запам’ятався сейв Козака на 30-ій хвилині, де після удару з-за меж карної площі Галайди м’яч летів точно у «девятку» воріт. Та кіпер блискуче у стрибку перевів м’яч на кутовий. Зрештою і атака перечинців не була беззубою. Хорошу нагоду на 37-ій хвилині мав Савко, котрий уриваючись до карної площі вирішив прокотити м’яч у дальній від кіпера кут. Круглий начебто теж міг влучити прямісінько у ворота під стійкою, та воротар спромігся не тільки дотягнутися до м’яча, а й намертво його зафіксувати.

Зрівняти рахунок гостям вдалося на 40-ій хвилині з пенальті. Під час однієї з атак захисник невицької команди сфолив у власній штрафній. Стандарт взявся виконувати Кузнєцов. Той пробив у лівий від кіпера кут. 1:1.

5 хвилин потому гості ще й зуміли вирватися уперед. Після навісу у карну площу з глибини, м’яч влучив у поперечину воріт невицької команди. Після відскоку круглий підстрибував поряд з лінією воріт. Першим на добиванні встиг Місяйло, котрий щосили пробив по воротах. 1:2.

Пропущений на останніх хвилинах першого тайму гол неабияк мобілізував господарів. Гравці невицької команди упродовж майже усього тайму штурмували ворота гостей. Але доводити справу до голу гостям вдавалося рідко. Атакуючі маневри обривалися ще на підступах до штрафної здебільшого через зайву квапливість нападаючих «Невицького замку». Перечинці вдовольнялися нечисленними контратаками через фланги. Але простріли гостей не доходили до адресата. Вже на останніх хвилинах гри футболісти почали нервувати. Йшли на відверті фоли, за що були винагороджені гірчичниками. У такій атмосфері і було зрівняно рахунок. На 89-ій хвилині гри, після сумбуру у штрафній перечинців, м’яч відскакує до Лаби. Той злету пробив точнісінько у правий кут воріт. Кіперу гостей зовсім трохи не вистачило аби дотягнутися до м’яча. 2:2.

Невицькій команді вдається врятувати матч наприкінці поєдинку. А от перечинці їдуть додому далеко не в хорошому настрої.


Арбітри: Качур В., Готра Р., Бодня О.
4-й арбітр – Вовчанський І.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Невицьке, стадіон «Невицький замок», 250 глядачів

ФК «Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Карпати» (Перечин) – 2:2

Голи: Гартманн, 2, Лаба, 89 – Кузнецов В., 40 (пен.), Місяйло С., 46.

ФК «Невицький замок» (Невицьке): Мацунич М., Костик К., Дюрик І. (Куштан О. 87 хв.), Стойка І., Дудик І. (Угрин О. 82 хв.) Гартманн М. (Антал Ю. 80 хв.), Данко М., Ігнат В. (Бутрик А. 53 хв.), Ганчак О., Галайба П., Лайба М.
Запасний – Калинич В.
Тренер – Матьовка І.

ФК «Карпати» (Перечин): Козак Ю., Кузнецов В. (Келеманик Є. 46 хв.), Мегела І., Прудкий В., Рогулич Ю., Бицюк А., Шип І., Бабич В. (Кирлик О. 46 хв.), Утцюський Ю., Мисяйло С., Савко Є.
Запасний – Синьович В.
Тренер – Кузнецов В.

Попередження: Кирлик, 63, Кузнецов В., 67, Келеманик, 90+3.

Вилучення – Келеманик (друге попередження)
Мартін ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 817 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: