Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький Замок" поступається у Верхньому Коропці
16:39
"Невицький Замок" поступається у Верхньому Коропці
У стартовому турі Першої Ліги Західної зони підопічні Івана Матьовки не зуміли взяти бодай один заліковий пункт.

Старт поєдинку засвідчив рівність суперників. Боротьба точилася переважно у центрі поля, у зв'язку з чим вболівальники були свідками поодиноких гольових моментів.
 
Активним у складі господарів був нападник Андрій Пфайфер, який не давав спокою оборонцям суперника. «Невицький Замок» теж намагався шукати щастя в атаці, однак до реальної гостроти у першій половині зустрічі не доходило. А от команда з Верхнього Коропця зуміла вийти вперед. На 35-ій хвилині точним ударом відзначився Роман Чоря.
 
Наставник гостей, очевидно, був невдоволеним діями футболістів у центрі поля, вирішивши провести заміну ще до перерви. Замість молодого Михайла Янцо на поле вийшов досвідчений Іван Зизич. Опісля перерви на поле також з'явилися ще декілька свіжих футболістів.
 
У другому таймі матчу гості не реалізували стовідсоткову нагоду. Ініціативний Максим Климпуш прострілив вздовж воріт — на правому боці Василь Вогар завантажив далі у центр штрафної. Сергій Арбузов пробивав вже з кількох метрів у незахищені ворота, але промахнувся.
 
Згодом (на 68-ій хвилині) Олексій Лунгу подвоїв результат для своєї команди. Футболіст підкараулив на дальній стійці воротаря Юрія Цвєткова, який не зумів перехопити передачу.
 
На 90-ій хвилині нападник Максим Климпуш, вийшовши на оперативний простір, точно пробив. 2:1 — і на декілька миттєвостей запахло камбеком. Однак для штурму воріт суперника не вистачило сил.

Арбітр: Анатолій Гал
Асистенти: Михайло Шуба, Іван Русінка
Делегат: Іван Кампов

Село Лалово. «Карпати-арена», 160 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець — «Невицький Замок ОК ДЮСШ Україна» Невицьке 2:1
 
Голи: Роман Чоря 35, Олексій Лунгу 68 - Максим Климпуш 90
 
«Карпати»: Руслан Жабко, Микола Обички, Валерій Воробйов (Юрій Бубряк, 60), Артур Шепа, Ярослав Пекарь, Андрій Пфайфер, Сергій Орос (Олексій Лунгу, 46), Едгард Данканич, Роман Чоря, Ян Стець, Сергій Росул
Тренер: А. Шепа
 
«Невицький Замок»: Юрій Цвєтков, Сергій Прокопець, Сергій Арбузов (Микола Іванчо, 70), Давид Дьордяй (Іван Дудик, 46), Олександр Кирлик (Олександр Курта, 70), Владислав Хорошун (Василь Вогар, 46), Михайло Лаба, Максим Климпуш, Михайло Янцо (Іван Зизич, 40), Дмитро Костелей, Олександр Поковба (Мілан Гартман, 70)
Тренер: Іван Матьовка
 
Попередження: Ярослав Пекарь - Сергій Арбузов.
Максим Воловченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: