Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нічия на користь «Говерли» (ФОТО)
22:49
Нічия на користь «Говерли» (ФОТО)
У 2-му турі Ліги Парі-Матч ужгородська «Говерла» вдома приймала полтавську «Ворсклу».

У 2-му турі Ліги Парі-Матч ужгородська «Говерла» вдома приймала полтавську «Ворсклу».

Після сенсаційної нічиї з «Дніпром» (1:1) закарпатці прагнули довести, що відібрали очки у дніпропетровців не випадково. На черзі були полтавчани, котрі у першій грі також здобули тільки один заліковий бал.

З перших хвилин м’яч під контроль взяли гості. Уже через п’ять хвилин після стартового свистка виникла перша небезпека біля воріт, але, на щастя для господарів, удар у Ковпака не вийшов. За миттєвість по-справжньому небезпечний момент не використав Громов: удар сімки «ворсклян» на себе прийняла стійка. Підопічні Сачка притиснули «Говерлу» до власних воріт і намагалися завдати точного удару. Вийшло це у Ковпака. На 21 хв. Турсунов з флангу віддав у центр штрафного майданчику, де Ковпак легко переправив круглого у сітку воріт, 0:1.

Навіть після пропущеного голу не могли закарпатці перевести гру на половину поля суперника. Мало того, підопічні Грозного могли пропустити вдруге, але хороша гра Рудька рятувала нашу команду. Уже на 32 хв. Грозний провів першу заміну: Худобяка замінив Полегенько. Під завісу першого тайму «Ворскла» мала хороший шанс аби подвоїти перевагу і зняти всі запитання про переможця у цьому поєдинку. Хоч удар Громова був чудовий, проте гра у Рудька сьогодні йшла ще краще. Черговий сейв нашого кіпера, і команди відправилися на перерву.

Початок другої половини гру від першої особливо не відрізнявся. Гості мчали вперед, а «ведмеді» відбивалися. На 56 хв. Скляр з вигідної позиції пробив вище. Через три хвилини замість Чумака вийшов Кузик: варто відзначити, що Орест провів цю гру на високому рівні. Ближче до середини другого тайму «Говерла» почала пресингувати полтавчан, і моменти біля воріт Богуша почали з’являтися. На 68 хв. чудова нагода для взяття воріт виникла у Хльобаса, але м’яч після удару Дмитра потрапив у стійку. Цей епізод додав ще натхнення господарям, і команда Грозного помчалася виривати нічию. Було видно, що «Ворскла» намагалася втримати рахунок, за що й поплатилася. Хльобас опинився у потрібному місці у потрібний час, і потужним ударом забив другий гол «Говерли у нинішньому сезоні.

Тепер гості уже не грали по рахунку, а намагалися знову вийти вперед, але «ведмеді» великими силами відводили небезпеку від власних воріт. По-справжньому гольових моментів у підопічних Сачка у завершенні матчу не було, як і у закарпатців, але кінцівка виявилася інтригуючою. «Ворскла» часто перспективні атаки ужгородців зупиняла фолами, але вдало скористатися стандартами «Говерла» не зуміла. Поєдинок завершився внічию, котра ощасливила більше «ведмедів», ніж полтавчан. Наша команда в перших двох турах показує непоганий результат. «Говерла» перебільшила сподівання вболівальників, адже зазвичай ужгородці додають навесні, а тут дві нічиї на старті з командами, котрі представляють нашу команду у Лізі Європи.

У третьому турі «ведмеді» завітають до Львова, де на них чекатиме протистояння з донецьким «Шахтарем». Гра відбудеться 1 серпня о 19:30.


Говерла — Ворскла 1:1

Голы: Хльобас, 73 - Ковпак, 21

«Говерла»: Рудько, Лухтанов, Хльобас, Савченко, Хобленко (Полегенько, 32), Худобяк, Цуріков, Чумак (Кузик, 59), Ягодінскіс, Люлька, Гемега (Ряшко, 92).
Тренер: Грозний.

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Далку, Скляр, Громов, Ткачук А., Шиндер (Баранник, 82), Ткачук Є., Ковпак (Міщенко, 63),Пердута, Турсунов.
Тренер: Сачко.
Олег МИКИТА

Фото Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 756 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: