Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нічийна перестрілка у Мукачеві (ФОТО)
08:09
Нічийна перестрілка у Мукачеві (ФОТО)
У четвертому турі чемпіонату області МФА в рідних стінах приймав іршавську «Бужору»

Нічийна перестрілка у Мукачеві (ФОТО)
Перед цим матчем у складі мукачівців відбулися певні кадрові зміни, зокрема розташування команди покинули двоє гравців – Юрій Булеза та Василь Зан, натомість, склад МФА поповнив наддосвідчений Іван Жаренко.
 
Початок матчу був за господарями, які часто турбували Дядюка фланговими проходами – особливо старався Назар Грицак. На 17-й хвилині Назар Грицак вчергове зробив рейд своїм краєм з лінії воріт відкотив на Баятяна, той пробиває метрів з 14, однак Дядюк виручає. Вже наступна атака у відповідь гостей приносить результат. Іван Бандурович, розвернувшись на лівому фланзі потужно пробиває – Одинцов в падінні відбиває потужний удар та на підборі наші оборонці прогавили Богдана Котляра, який вже забивав у пусті ворота.

Господарів не знітив пропущений м’яч, і вони й далі шукали шляхи до воріт суперника. На 30-й хвилині забійну нагоду не використав Грицак, якого партнери вивели на учдов упозицію на правому куті воріт – м’яч пролетів в сантиметрах від стійки. Але через 3 хвилини Віталій Максимець зумів вдало замкнути вивірену передачу з кутового. На перерву команди пішли саме за такого рахунку.
 
На другу половину зустрічі наставник МФА випустив на поле замість Баятяна – новачка Жаренка, та оборонці «Бужори» грали обережно й не дозволяли потужному форварду вийти на ударну позицію. Така обережна гра тривала до 60-ї хвилини, допоки Артем Атамась не наважився на удар – потужно пробив десь за метрів 35 до воріт – і влучив точнісінько в дев'ятку.

Та втримати свою перевагу молоді мукачівці не змогли. На 65 хвилині іршавчанам вдалася атака правим краєм звідки стріляє Бандурович кіпер МФА відбиває цей удар-передачу, але знову на підбор встигає нападник «Бужори» Сурмач, який не хибить і зрівнює результат у зустрічі – 2:2.

Господарі продовжили чинити тиск на володіння іршавчан, однак останні втримали нічийний рахунок і здобувають одне очко, мукачівці рівно настільки розживаються першим заліковим балом.
 
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – «Бужора» (Іршава) – 2:2 (1:1)
 
Голи: Максимець 33, Атамась 60 – Котляр 18, Сурмач 65
 
МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Смітюха Олег, Синишин Святослав, Береш Антон, Ярмошенко Владислав, Атамась Артем, Дністрянський Олександр, Кодря Максим, Грицак Назар, Баятян Артем (Жаренко Іван) 
Запасні: Колісник Максим, Лозан Олег, Байса Іван, Габовда Тіберій, Мельник Назар, Цвик Микола.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Бужора»: Дядюк Володимир, Чубірка Дмитро, Жуков Дмитро, Кохан Станіслав, Каганець Юрій, Кормош Василь, Бандурович Іван, Руснак Олег, Котляр Богдан, Сурмач Віталій, Костак Іван.
Запасні: Ільницький Іван, Кинів Василь, Полянський Михайло, Луця Василь, Завадка Володимир, Ломага Мирослав.
Тренер: Михайло Рацин
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: