Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нидь на нуло" в Довгому було (ФОТО)
14:34
"Нидь на нуло" в Довгому було (ФОТО)
Про те як у здавалося б досить конкурентному двобої все завершилось розгромом читайте далі.

Довжанці непогано розпочали сезон, тому фани очікували від улюбленців тільки успішного 15-го травня. Та вони не врахували фактору, що з опонентами такого рівня, як діючий володар Суперкубка, вони в цьому сезоні ще не зустрічались. До всього фаворит із Берегівщини був суттєво поранений необов’язковою втратою очок від не надто хмільної «Оболоні». Підопічні Гіді намагались довести, що то була прикра випадковість, за яку поплатяться всі найближчі їх суперники.

Сам поєдинок пройшов за суттєвої переваги гучності від фанів господарів, та в іншому «Дийда» не відчувала суттєвого опору. «Антал і компанія» вражали надійністю в захисті навіть найбільш маститих місцевих уболівальників, а їх партнери в нападі суттєво підтискали опонентів до своїх воріт. Перший дзвіночок стався вже на 5-й хвилині, коли на завершенні атаки правим флангом Тар зробив навіс, та м’яч трохи зрізався з ноги й полетів у ближній кут. Від голу Погайду врятувала поперечина. На добивання підбіг Барта, та на його удар із близької відстані зреагував воротар.

Що не вдалося з гри було реалізовано зі стандарту. Суттєву загрозу протягом поєдинку несли кутові від «Дийди». Один із таких із правого флангу виконав Кемень, який зробив навісну передачу на дальню стійку, де її ударом головою в ближній кут замкнув Береш – 1:0.

На 27-й хвилині першу змістовну атаку, з використанням обох флангів, створили господарі. На її завершенні Кузьма на лівому краї віддав на Сурмача, а Віталій вирізав передачу на правий край штрафного майданчика на Батрина. Михайло, звільнившись фінтом від опонента, скинув на Шусту, а В’ячеслав пробив з лету, та м’яч полетів вище воріт. Через сім хвилин чорно-білі на завершенні атаки лівим флангом заробили право на штрафний удар. Ковач розіграв стандарт на Кохана, а Юрій прострілив на одинадцять метрів, звідки з ходу дуже небезпечно, поруч з лівою стійкою, пробив Розман. Через шість хвилин відбувся ще один схожий удар Сашка в боротьбі зі Штефком.

На 42-й хвилині якісний навіс Кеменя з правого флангу на ліву стійку кинджальним ударом головою замкнув Береш. На щастя для Погайди м’яч оминув браму. Гол назрівав і залетів майже в роздягальню до господарів, коли  Розман завершив атаку по центру підступним пострілом під ліву стійку. Воротар намагався відбити, та круглий підстрибнув перед ним і залетів у кут – 2:0.

Початок другого тайму мало відрізнявся від першого. Хіба господарі стали трохи більше володіти м’ячем у порівнянні з першою половиною, та суттєвих дивідендів це не дало. Славік відверто нудьгував. Його увагу привернув хіба удар Михайла Батрина на 47-й хвилині, що прийшовся над поперечиною.

На 48-й хвилині Ковач вирізав із правого флангу передачу на протилежний край штрафного майданчика на Куцкіра. Михайло  влучив точно в ближній кут. Погайда в стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв у матчі. Через вісім хвилин гравці «Боржави» змогли створити хоч якусь загрозу. На завершенні атаки правим флангом Михайло Батрин заробив штрафний і сам навісив на одинадцять метрів. Бурч прицільно пробив, та круглий полетів у сантиметрах над поперечиною. Та вже за мить він все ж влетів у сітку, однак протилежних воріт. У одній із контратак по центру Барта наважився на дальній удар і круглий залетів воротарю,який трохи вийшов уперед, за комірець – 3:0.

На 69-й хвилині Ференц міг оформити дубль. На завершенні атаки по центру зі зміщенням до лівого краю Кохан прострілив на дальню праву стійку, а Барта з ходу пробив на силу. Погайду врятувала стійка. Та в одній з наступних контратак по центру Розман реалізував вихід на воротаря, реабілітувавши партнера по команді – 4:0.

На 86-й хвилині Сурмач заробив право на штрафний на лівому фланзі атаки в 25-ти метрах від воріт. Михайло Батрин влучив точно в ближній кут. Славік змістився й зреагував.

Через чотири хвилини на лівому фланзі Сурмач фінтом залишив опонента позаду й віддав на Барана, а Дмитро прострілив на ближню стійку на Бобира. Роман проштовхнув м’яч у дальній кут. Шоша від голу врятувала стійка, від якої м’яч вилетів у поле й зберіг шалений підсумковий рахунок.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак та Володимир Кочетов
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль
 
с. Довге, стадіон «Боржава», + 18 градусів, хмарно з проясненнями, 500 глядачів,
 
«Боржава» Довге – «Дийда» Дідово 0:4

Голи: Береш, 11, Розман, 44, 73, Барта, 57.

«Боржава»: Михайло Погайда, Ярослав Батрин, Юрій Кузьма (Віктор Ловга, 75), Ярослав Шандра, Вячеслав Шуста ( Роман Бобир, 88), Михайло Батрин, Віталій Сурмач, Віктор Ганчич, Іван Штефко, Іван Бурч, Василь Урста (Дмитро Баран, 57).
Запасні: Василь Кертис, Назарій Цісельський.
Тренери – Василь Фірка.

«Дийда»: Юрій Славік (Іштван Шош, 87), Юрій Береш, Роланд Антал, Юрій Кохан, Норберт Попович (Роланд Качов, 77), Габор Кемень, Іван Ковач (Чобо Кемень, 80), Михайло Куцкір, Ендре Тар (Адам Пушкаш, 54), Ференц Барта, Олександр Розман.
Тренер – Іштван Гіді.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»        
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
                                                                   
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1177 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: