Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нижній Коропець переграє ракошинців (ФОТО)
20:15
Нижній Коропець переграє ракошинців (ФОТО)
У мукачівському дербі команда Когутича виявилась сильнішою.

Нижній Коропець переграє ракошинців (ФОТО)
Перший тайм значно краще вдалось провести гравцям в синіх футболках, які за підсумками першої тридцятип’ятихвилинки могли забезпечити собі спокійне догравання в другому. Проте на ділі було не зовсім так. Виною цьому слабка реалізація: вже на старті Михайло Трухан двічі пробивав з меж карної зони, проте йому бракувало точності. Як і після удару з 18 метрів. А після удару Герцуського з 15 метрів Лазар підстрахував свого кіпера і відбив головою.
 
На 21-ій хвилині Трухан знову пробиває з 19 метрів, м’яч рикошетом потрапляє до Олберта і той з 10 метрів пробиває Йовбака – 0:1.
 
За десять хвилин Мкртчан виводить Трухана на одного воротаря з правого краю штрафної, перший удар Михайла Йовбак відбив, форвард вдруге не став бити, а відпасував на Герцуського, який без проблем забив у пустий кут воріт – 0:2.
 
Ракошинці відчували проблеми з побудовою атак в першому таймі і єдиним моментом у них був удар Яцини з лівого краю штрафної на 33-ій хвилині, проте не точний.
 
Та все помінялось у другій половині гри, заміни пішли на користь помаранчево-чорним. На 47-ій хвилині Яцина бив з 12 метрів, Фенчак переводить на кутовий. Подачу з корнера головою замкнув Олег Афанасьєв та воротар знову відбиває. За три хвилини екс-середнянець Сорока сильно приклався зі стандарту з 30 метрів, голкіпер відбив перед собою, Баятян намагався добити та йому завадив Маринець, відтерши того від шкіряного.
 
На 55-ій хвилині прудкий Яцина обігрався на чужій половині з Ковбіним і вийшов віч-на-віч з воротарем і пробив повз нього – 1:2.
 
За п’ять хвилин до завершення основного часу Герцуський намагався переграти воротаря з 15 метрів, але Андрушко на місці. За дві хвилини Сорока пробивав головою, після подачі з кутового, Фенчак забрав. Крапку у цьому матчі поклав Герцуський незадовго до фінального свистка знявши питання про переможця, забивши ударом з 12 метрів – 1:3.
 
Команди продемонстрували досить різні за змістом тайми. Нижній Коропець протягом останніх двох місяців брав участь у районній зимовій першості, маючи постійну ігрову практику і стабільний склад (плюс посилення двома екс-бужорцями - Чубіркою та Коханом). Це стало одним із головних факторів сьогоднішнього успіху.
 
 
ФК «Ракошино» – ФК «Н.Коропець» 1:3
 
Голи: Яцина, 55 – Олберт, 21, Герцуський, 32, 69.
 
Ракошино: Кирил Йовбак, Анатолій Богович, Юрій Логойда, Олег Афанасьєв, Олександр Лазар, Андрій Афанасьєв, Михайло Куцкір, Юрій Сінкін, Дмитро Яцина, Василь Петровцій.
На заміну виходили: Юрій Андрушко, Артем Баятян, Микола Говдош, Юрій Сорока, Олександр Микита, Василь Ковбін, Юрій Болдижар.
Тренер – Іван Фізер.
 
Н.Коропець: Дмитро Моісеєнков, Дмитро Чубірка, Василь Маринець, Станіслав Кохан, Василь Кривка, Дмитро Манчик, Іван Йовбак, Генріх Мкртчан, Олег Олберт, Олександр Герцуський, Михайло Трухан.
На заміну виходили: Іван Фенчак, Василь Монда, Василь Сабов, Владислав Магоч, Владислав Васільєв, Сергій Данашевський, Артур Маринець, Вячеслав Дідик.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Попередження: Трухан, 48.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 816 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: