Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" переграє "Заріччя"
09:05
"Нижній Коропець" переграє "Заріччя"
Надмірна жага до перемоги та складне поле зробили перемогу Нижнього Коропця досить травматичною та не впевненою.

Здавалося б у результаті 19 гри сезону 2021, яка проходила в Нижньому Коропці, команда господарів розібралася з гостями із Заріччя безперечною перемогою в три "сухих" гола, але це саме та гра, коли кажуть, що поле квадратне, а м’яч круглий. 

Господарі почали відрив вже на другій хвилині матчу: кутовий біля воріт Пунька закінчився голом 34-річного Кундрика - 1:0. 

Потім майже весь тайм в напруженій боротьбі Заріччя намагалось зрівняти рахунок, вже на 3-ій хвилині Василь Зан потужним ударом не влучає у ворота суперників. Вода, що затрималась після дощу, завадила швидкій та динамічній грі.

На 10-ій хвилині капітан Заріччя Сергій Караслай отримує точний пас в штрафному майданчику, але після удару круглий летить в лічених метрах від перекладини. Надзвичайно небезпечний момент створив Віктор Зан вже через п'ять хвилин, провівши спочатку сильний удар в дев’ятку звідки суперсейвом перевів на кутовий голкіпер мукачівців, потім виконуючи кутовий Віктор влучає «крученим ударом» в хрестовину воріт. На 20-ій хвилині третій номер захисту гостей пробиває з-за штрафної, але м’яч контролює Фенчак. 

Після жорсткої гри Нижнього Коропця травму спини отримує Василь Зан, який все ж згодом продовжив гру. На 37-ій хвилині відбулась сутичка між двома капітанами, вони не поділили м’яч в штрафній Коропця, де обидвоє зазнали травм. На 42-ій хвилині напружена боротьба між ними продовжилась в центрі поля, аж поки арбітр не вирішив примусово примирити двох капітанів. Нічого не компенсувававши на 45-ій хвилині Петро Котубей оголосив про перерву. 

Заріччя в другому таймі виходить із заміною Томича на Гребу. Вже на 47-ій та 50-ій хвилинах команди обмінялися ударами, які контролювали голкіпери. Заміна в грі Заріччя, на думку головного тренера Олександра Дякулича, повинна була повернути гру в інше русло, в принципі так і сталося, лише не на користь зарічан. Гравець, що вийшов замість капітана, не сховав руки у своєму штрафному майданчику, що призводить до пенальті за гру рукою, який реалізовує Генріх Мкртчян - 2:0 на 73-ій хвилині матчу. 

І вже через шість хвилин «розклеївшийся» захист гостей хибить, нагодою скористувався півзахисник мукачівців Іван Делеган, який хоронить шанси Заріччя на позитивний результат в цій грі - 3:0. 

Юнаки, що розпочали матч раніше, теж забили шість "сухих" голів у ворота зарічан. Повна поразка в цьому турі опускає основну команду Заріччя в турнірній таблиці на одну позначку вниз і зараз посідає сьоме місце рейтингу Західної ліги, а юнаки продовжують лідирувати в аутсайдерах ліги. 

Наступний матч Нижній Коропець проведе в гостях у Невицького, а Заріччя в суботу прийме гостів з Перечина футбольний клуб «Хімік»
 

ФК «Н. Коропець» – ФК «Заріччя» – 3:0

Голи: Кундрик, 2; Мкртчян, 72 (пен.); Делеган, 85.

Попередження: Попик, 38; Маринець, 76 – Караслай, 38; Совтан, 82.
Микола Маргіта для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 515 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: