Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" приземлив "Сокіл" (ФОТО)
20:53
"Нижній Коропець" приземлив "Сокіл" (ФОТО)
Підопічні Когутича здобувають другу перемогу у Зимовій першості Закарпаття.

У центральному матчі туру групи В зійшлися команди, які перемогли на старті Зимової першості. Тому ця гра мала велике значення для обох суперників. Вже на другій хвилині мукачівці зуміли вийти вперед: Мкртчан навісив, а Олберт замкнув на дальній стійці – 1:0.
 
Трохи згодом Трухан організував Герцуському вихід один в один та Фанта зіграв надійно. Кінчеш тривалий час не міг справитись з оборонними редутами суперника і лише в останні десять хвилин першого тайму створив декілька гострих моментів. На 37-ій хвилині Слободін з штрафного з 19 метрів пробив в руки воротарю. На 41-ій хвилині Василь Микульця завдав удару з 22 метрів, воротар відбив, другим темпом добивав Кардач з 15 метрів, але вище. Під завершення тайму Сугоняк бив з 20 метрів, Лановенко робить сейв.
 
Що не вдалось зробити наприкінці першого, те вийшло на початку другого. На 48-ій хвилині Юрій Микульця подав зі штрафного, а Ніцкулич на дальній стійці завершив атаку - 1:1.
 
Та відповідь Нижнього Коропця була швидкою. Спочатку Олберт пройшов з центру поля до штрафної і з 12 метрів влучив у поперечку. А вже у наступній атаці Герцуський пробив точно у правий кут з 19 метрів – 2:1.
 
В одному з епізодів каркас воріт врятував і мукачівців, коли після удару Гряділя з 17 метрів шкіряний потряс стійку. На 58-ій хвилині Трухан мав хорошу нагоду забити, пробивавши з 10 метрів та Тренич парирував складний удар нападника.
 
Наступні півгодини тривала в’язка боротьба, з частими дрібними порушеннями. Закрив цей матч в останні хвилини матчу Олберт, якому вдався чудовий удар з 20 метрів – 3:1.
 
Нижній Коропець покращує свої шанси на вихід до наступного раунду змагань. Кінчешці йдуть слідом за ними і спробують надолужити втрачене у наступних матчах.

 
ФК «Н.Коропець» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) 3:1
 
Голи: Олберт, 2, 90+1, Герцуський, 49 – Ніцкулич, 48.
 
Н. Коропець: Олександр Лановенко, Василь Маринець, Василь Васильчук, Василь Монда, Артур Маринець, Генріх Мкртчан, Олег Олберт, Іван Йовбак, Дмитро Маничк, Олександр Герцуський, Михайло Трухан.
На заміну виходили: Іван Фенчак, Василь Перегуда, Василь Сабов, Владислав Магоч, Сергій Данашевський, Микола Цанько.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Василь Штулер, Володимир Кардач, Василь Микульця, Девід Ніцкулич, Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Ярослав Костик, Артем Слободін.
На заміну виходили: Владислав Тренич, Роман Демян, Станіслав Костик, Едуард Медвідь, Іван Шкірта, Олександр Гряділь.
Тренер – Іван Криса.
 
Попередження: Мкртчан, 50, В. Маринець, 54 – Ю. Микульця, 22, Гряділь, 58.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: