Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" так і не піймав "Сокола"
11:02
"Нижній Коропець" так і не піймав "Сокола"
У суботу, 20 квітня, у Нижній Коропець завітав кінчешський "Сокіл".

До матчу між командами «Нижній Коропець» - «Сокіл» (Кінчеш) колективи підійшли з різним настроєм – якщо господарі прагнули реваншу після виїзної поразки від іванівського «Колосу», то кінчешці після впевненої звитяги над шишлівським «Фаворитом» мали психологічну перевагу. Тож очікувалося, що зустріч цих колективів буде непростою.
 
Тим не менш, гості доволі швидко освоїлися на нижньокоропецькому стадіоні й першими почали створювати нагоди біля володінь Моїсеєнкова. Десь на 12-й хвилині вони змусили порушити правила господарів поля за метрів 24 до своїх воріт. А вже удар після стандарту прийняла на себе поперечина. Десь за хвилин 4 гостро відповіли господарі, нападник яких замикав передачу з кутового – цього разу стійка воріт вже прийшла на допомогу стражу «Сокола».
 
Далі гра дещо змістилася в центральну частину поля, де гравці обох команд часто грішили дрібними фолами. Та на 37-й хвилині господарі таки домоглися свого – партнери вивели на ударну позицію Герцуського, але того не за правилами у власному карному майданчику зупинив оборонець «Сокола». Пенальті бездоганно виконав кращий бомбардир минулого сезону Михайло Трухан – 1:0. Гості мали можливість відновити статус кво, та надійно відіграв ворота «Н.Коропця», який добре діяв на виходах і постійно підстраховував своїх оборонців.
 
На другий тайм в обох команд відбулися заміни, правда, якщо в господарів вони були вимушені через травми основних гравців, то в «Сокола» тренер вирішив планово змінити футболістів. Згодом, як виявилося, Іван Криса мав рацію, заміни повністю виправдали себе. Добре на правому краї діяв оборонець гостей, який робив глибокі рейди на половину суперника, попереду лінію атаки підсилив Ніцкулич, який добре взаємодіяв із Лучином.

Натомість, у гостей сталися дві вимушені заміни, на полі навіть з’явився досвідчений наставник Віктор Гей. «Сокіл» почав «кружляти» довкола карного майданчика нижньокоропецького колективу, та захист господарів хоч і з потугами та все ж справлявся з тиском. Та на 76-й хвилині на верхову діагональну передачу від хавбека «Сокола» вийшов воротар, однак помилився й торкнувся м’яча лише кінцями пальців, залетівши за спину кіпера, а на дальній стійці його вже в пусті ворота головою добив Девід Ніцкулич – 1:1.
 
Невдовзі гості мали нагоду і взагалі вийти вперед - подачу з кутового замикав капітан Олександр Яхимець м’яч пролетів над поперечиною. А через мить вже команда Віктора Гея могла вирвати перемогу – прохід лівим краєм Михайла Трухана завершився передачею на правий кут, де віч-на-віч з кіпером вийшов Генріх Мкртчян, однак той пробив вище воріт. Ще один перспективний момент мав Герцуський, та той далеко відпустив м’яч і гострота перспективного виходу віч-на-віч не збулася. Тож 1:1 бойова нічия.
 
 
ФК «Нижній Коропець» (Нижній Коропець) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 1:1 (1:0)
 
Голи: Трухан, 37 (пен.) – Ніцкулич, 76
 
«Нижній Коропець»: Моїсеєнков Дмитро, Смагін Валентин, Васільєв Владислав, Сорока Євген, Монда Василь, Йовбак Іван, Олберт Олег, Мкртчян Генріх, Манчик Дмитро, Герцуський Олександр, Трухан Михайло.
Запасні: Гей Віктор, Данашевський Сергій, Гей Денис, Гарапко Ігор.
Тренер: Гей Віктор
 
«Сокіл»: Фанта Віталій, Микульця Юрій, Яхимець Олександр, Крупа Андрій, Микульця Василь, Гряділь Олександр, Сугоняк Ігор, Корпош Іван, Фаринич Ярослав, Медвідь Едуард (Ніцкулич Девід 46), Лучин Віталій.
Запасні: Тренич Владислав, Ільков Ярослав, Рабел Віктор, Михайловський Владислав, Демян Роман.
Тренер: Криса Іван.
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 838 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: