Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" вдома розібрався з "Боржавою"
10:16
"Нижній Коропець" вдома розібрався з "Боржавою"
У шостому турі Західної зони "Нижній Коропець" з Мукачівщини приймав футбольний клуб "Боржава" Довге.



Передостання гра першого кола виявилась досить напруженою, адже клуби тісно пересуваються в турнірній таблиці. У господарів було завдання зберегти відрив, а гості намагались наздогнати лідера. 

Першими матч розпочали юнаки. Гра виявилася напрочуд рівною, але лише Нижньому Коропцю вдалося загнати шкіряного у ворота з самого початку матчу. У другому таймі один з гравців команди господарів за неспортивну поведінку був вилучений з поля, отримавши другу жовту картку. Більша напруженість була не на самому полі, а за його межами. Дуже бурхливо висловлював свої емоції головний тренер юнаків Кіштулинець Іван Михайлович. І в першому таймі жовту картку від арбітра Гал Анатолія перетворив на червону в другому. Президент клубу господарів була змушена власноруч відводити тренера подалі від поля. Але рахунок на табло 1:0 став позитивом для мукачівських юнаків.




О 17:00 розпочали поєдинок дорослі команди і вже з перших хвилин обмінялися атаками. 

До середини першого тайму рахунок за кутовими був 1:2. На 28-ій хвилині гості подають черговий кутовий, мукачівці відбиваються і розганяють швидку контратаку, на завершенні якої Делеган виходить один на один з голкіпером і обігравши Керечанина закочує перший м'яч - 1:0.

До останніх хвилин першого тайму «Боржава» намагалася скоротити відрив, але безрезультатно. 

На другий тайм команди вийшли без замін і вже через три хвилини Сергій Кундрик збільшує відрив Нижнього Коропця - 2:0. 

На 70-ій хвилині рахунок міг стати 3:0 і лише диво рятує гостей - м'яч від перекладини опускається на лінію воріт і вилітає в поле. 

Декілька вірних нагод для голу марнує швидкісний півзахисник довжанців Сурмач, а в одному з атакувальних епізодів не влучає у пустий кут воріт.

І це не пробачають господарі, змушуючи фолити в штрафній захисника Боржави Віктора Ловгу, який отримав червону картку. Пенальті чітко пробиває Генріх Мкртчян - 3:0.

Турнірна таблиця наверху залишається незмінною. У наступному турі Боржава прийматиме вдома перечинський Хімік, а Нижній Коропець відправиться у Середнє до Зірки.


ФК «Н. Коропець» – ФК «Боржава» (Довге) – 3:0

Голи: Делеган, 26, Кундрик, 49, Мкртчян, 86 (пен.).

«Нижній Коропець»: Михайло Янкович, Іван Делеган, Сергій Кундрик, Олег Афанасьев, Іван Мартинузі, Владислав Полшков, Крістіан Попик, Михайло Трухан, Генріх Мкртчян, Олександр Герцуський, Ерік Росул.
Тренер: Віктор Гей

«Боржава»: Михайло Керичанин, Віктор Ловга, В’ячеслав Крюков, Іван Фулей, Михайло Бідзіля, Юрій Каганець, Денис Фляшко, Олександр Мадяр, Віталій Сурмач, Михайло Якуб, Михайло Батрин. 
Тренер: Василь Фірка

Попередження: Попик, 56 – Сурмач, 59; Батрин, 70; Крюков, 82.

Вилучення: Ловга, 85.
Микола Маргіта для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 597 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: