Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Нове Давидково - чемпіон зимової першості Мукачівщини 2015
20:27
Нове Давидково - чемпіон зимової першості Мукачівщини 2015
Пропонуємо Вашій увазі огляд останнього туру зимової першості ігор Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд останнього туру зимової першості ігор Мукачівського району.

У перенесеній грі першого туру Нижній Коропець здобув перемогу з найбільшим рахунком у всьому чемпіонаті. Дерцен програв розгромно вдруге поспіль. За наслідком цієї гри Нижній Коропець підстрибнув на два місця вгору і вперше увійшов не тільки до провідного квартету, а й у верхню половину таблиці.

На одне місце вниз опустились Локомотив та Ключарки. Мукачівці вдруге опинились поза провідним квартетом, за межами якого провели трохи більше 91% всього зимового сезону. Ключарки вдруге опустились до нижньої половини таблиці, в рамках якої перебували трохи більше 1/10 частин чемпіонату.


7 лютого

Нижній Коропець - Дерцен 7:1 (перенесена гра першого туру)


9-ий тур пройшов без гучних сенсацій. Трохи здивувало Чинадієво, яке хоча й продовжило свою безпрограшну серію до п’яти матчів поспіль, та припинило власну три матчеву переможну серію. Великі Лучки нарешті припинили свою пятиматчеву серію поразок.

В односу з центральних матчів цього сезону Нове Давидково продовжило свою переможну серію до трьох поспіль і припинило двоматчеву переможну серію пістрялівців.

Приємно здивувало Страбичово, яке хоча й програло вчетверте поспіль, та при цьому не дозволило Нижньому коропцю продовжити свою двох матчеву серію розгромних перемог. Ключарки очікувано дотиснули не надто мотивовану Горонду, яка продовжила свою програшну серію до трьох матчів поспіль. Третю звитягу до ряду здобув Локомотив. Дерценівці продовжили свою серію поразок до чотирьох поспіль.

За наслідками 9-го туру на одне місце піднялись Чинадієво та Нижній коропець. Чинадіївці вперше піднялись до двійки лідерів, а Нижній Коропець до призової зони. На дві сходинки вниз скотилось Пістрялово, яке не тільки втретє опинилось поза двійкою лідерів, за межами якої знаходились трохи більше 2/5 сезону, а й вдруге випало з призової зони, за рамками якої провели трохи більше 1/10 чемпіонату.


8 лютого
ст. В. Лучки

Ключарки - Горонда 3:1
Н. Коропець - Страбичово 4:3
Н. Давидково - Пістрялово 1:0
Чинадієво - В. Лучки 1:1

ст. "Локомотив" м. Мукачево

Локомотив Мукачеве - Дерцен 4:2


Турнірне становище

«Нове Давидково» – 22 очок (21:5)
«Чинадієво» – 17 (17:9)
«Нижній Коропець» – 17 (24:12)
«Пістрялово» – 16 (14:10)
«Локомотив» Мукачево – 16 (19:16)
«Ключарки» – 16 (15:15)
«Великі Лучки» – 10 (9:17)
«Горонда» – 6 (12:22)
«Дерцен» – 6 (13:24)
«Страбічово» – 4 (11:25)

Шановні поціновувачі футболу, за уточненням від представників Федеації футболу Мукачівщини, нам стало відомо, що при рівній кількості очок команд, вище місце займає той клуб, який переміг в особистій зустрічі.

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1276 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: