Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Новодавидківці укріплюють лідерство в групі (ФОТО)
19:18
Новодавидківці укріплюють лідерство в групі (ФОТО)
Команда Мердеєва знову розгромно перемагає і вибиває з боротьби за вихід з групи волівчан.

Новодавидківці укріплюють лідерство в групі (ФОТО) Господарі знову порадували власних вболівальників яскравою перемогою, хоча початок зустрічі складувався явно не на їх користь. Спарті потрібна була лише перемога і з перших хвилини вони намагались втілити свої наміри на полі. Райчинець віддав на Лозинця, який на віражі обходив двох захисників у штрафній та був збитий, однак свисток арбітра промовчав.

В атаці у відповідь синьо-білі одразу ж забили, але з офсайду. Гості часто пробивали з середньої дистанції. Так екс-гравець Поляни Понзель бив з лівого краю штрафної, воротар забрав. В іншому моменті Райчинець вистрілив з 20 метрів, але Горчак знову грає надійно.

Після тривалої паузи напад новодавидківців запрацював активніше. Сироватко вивів на ударну позицію Медвідя та Сергій пробив не точно з 18 метрів. В наступній атаці Калій зіграв у стінку з Делеганом, вийшов сам на сам і забив гол – 1:0.

Воловецька команда продовжувала пресингу ати суперника і в одному з епізодів перехопила м’яч і виходили три в один та Стегура замість пасу на вільного партнера вирішив пробити з 17 метрів, голкіпер впіймав не складний удар.

На 36-ій хвилині Щербей вийшов один на один з воротарем, але останній вийшов переможцем в цій дуелі, відбивши м’яч ногою. За хвилину господарі збільшили рахунок. Досвідчений Євген Качур без перешкод пробив з 20 метрів – 2:0.

Покращили статистику ударів Спарти Фулитка та Стегура, але все йшло повз ворота.

Другу половину зустрічі Ф.Медвідя розпочало значно краще та впевненіше. Варга прострілив зліва і Медвідь завершував атаку з шести метрів, але не влучив по м’ячу. Далі Калій вивів Сироватка один на один та Лозинець відбив, Андрій підхопив круглого і навісив на дальню стійку, де Варга пробив головою та воротар знову рятує свої ворота.

На 60-ій хвилині господарі втікли в контратаку, вийшли два в один, Варга віддав Сироватку і той пробивав вже по пустив воротам – 3:0.

За п’ять хвилин Делеган на замаху пройшов двох захисників перед штрафною, викотив на Варгу і Едуард впевнено реалізовую свій момент – 4:0.

Спарта створила ще декілька нагод. Фулитка пробивав 18 метрів, але вище. Удар Щербея прийшовся по воротам та Горчак на місці. Височенний Дербаль пробивав головою після подачі з кутвого, але над поперечкою. На 75-ій хвилині Понзель виконав простріл зліва, а активний Лозинець з п’яти метрів переправив шкіряного у сітку воріт – 4:1.

 Останнє слово в матчі було за господарями. Варга знайшов у штрафній передачею Медвідя і той з семи метрів забиває останній м’яч у грі – 5:1.

Діючий чемпіон Ліги чемпіонів Нове Давидково ще не зустрічало серйозного опору в цьому розіграші і продовжує здобувати крупні перемоги. Воловецька команда могла розраховувати на більше, і хто-зна як склався би поєдинок, якби гості повели в рахунку.
      
 
Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський
4-й арбітр – Валерій Шкура
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Нове Давидково, глядачів 150
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Спарта» Воловець 5:1
 
Голи: Калій, 26, Є. Качур, 38, Сироватко, 60, Варга, 65, Медвідь, 90 - Лозинець, 75.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Олександр Кузьма, Едуард Варга, Михайло Калій, Сергій Кампов, Ян Кобака, Олександр Олексик, Андрій Сироватко, Сергій Медвідь, Іван Делеган, Євген Качур (Вадим Мердеєв, 68).
 
Спарта: Олександр Лозинець, Роман Зизик, Ігор Басараб, Віталій Райчинець, Іван Балан, Степан Стегура, Станіслав Фулитка, Едуард Понзель, Валерій Щербей, Михайло Лозинець, Іван Дербаль.
Запасні: Василь Грига, Микола Мадяр.
Тренер - Василь Матяш
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: