Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нульова мирова Баранинців з Бобовищем (ФОТО)
12:44
Нульова мирова Баранинців з Бобовищем (ФОТО)
Команди створили мінімум моментів, що і позначилось на результаті.

Нульова мирова Баранинців з Бобовищем (ФОТО) Гра між представниками мукачівського та ужгородського району була наповнена постійною боротьбою, без натяку на якусь змістовність. Причиною цього було поле місцевого стадіону, де грати в технічний футбол маломожливо.
Відтак господарі знаючи краще своє поле і як грати на ньому, першими відзначились гострими моментами. Подача у штрафну гостей супроводжувалась помилкою на виході Ізая, який вибив круглого прямо на ногу супернику та м'яч пройшов біля стійки повз ворота. Ще одного разу червоно-білі знову допомогли своїм суперникам, Пеца не вдало грає головою і виводить на ворота Русина, який випереджає Ізая і прокидує шкіряного мимо нього. Та кіпера підстрахував Фаринич.
На 22-ій хвилині Баранинці створили найбільш реальну нагоду для голу у цьому матчі. Микуляк чудовим пасом дав можливість Русину вийти віч-на-віч з Підберецьким та форвард обігравши воротаря затягнув з ударом і пробив мимо пустої рамки. Через пять хвилин вже Русин асистува Владсилаву, останній б'є з 20 метрів повз ворота.
У другому таймі градус протистояння наростав. Сприяли цьому і галасливі вболівальники. Сумбурна гра в середині поля та неможливість проводити свої комбінації було причиною не видовищної гри команд. Перш за все вони робили ставку на надійність у захисті і простій грі на виніс.
Другий половина гри була скупа на якісь активні події на полі. Можна відзначити лише удар Дзьоби з 22 метрів та Прокопця головою, які забрав Підберецький. Досить спірний момент відбувся ближче до завершення поєдинку. Після розіграшу кутового у верховій боротьбі м'яч потрапляє у руку захиснику Бобовища та арбітр не зупинив гру. За 8 хвилин до фінального свистка через перепалку з лайнсеном був вилучений тренер Баранинців Іван Бисага.
Бобовище в другому матчі поспіль відбирає очки у претендентів на найвищі нагороди у чемпіонаті. Баранинці не змогли здолати суперника на важкому полі.  

Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Роман Хархаліс
4-й арбітр – Ян Рогач

Стадіон Бобовише, глядачів 300.  

Бобовище – Баранинці 0:0

Бобовище: Віталій Підберецький, Андрій Герц, Олександр Гундак, Олександр Сенько, Роланд Шольц, Андрій Товт (Володимир Козар, 69), Євген Русин, Юрій Сінкін, Дмитро Вонтонюк, Річард Шольц (Валентин Ключко, 90+), Крістіан Кізман (Василь Напуда, 55).
Тренер – Іван Ковач

Баранинці: Андрій Ізай, Ярослав Фаринич, Анатолій Пеца, Рудольф Балажинець, Сергій Товтин, Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк, Євген Лукяник, Олександр Назаренко (Сергій Прокопець), Андрій Харченко (Володимир Браїла), Олександр Русин.
Запасні: Володимир Товт.
Тренер – Іван Бисага

Попередження: Річард Шольц, 86.

Вилучення: І. Бисага, 82.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1101 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: