Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нульова мирова дублерів
09:32
Нульова мирова дублерів
Минайська молодіжка не змогла дотиснути свого сусіда по турнірній таблиці.

Нульова мирова дублерів В останній день березня на штучному полі стадіону Авангард зійшлися головні аутсайдери сезону молодіжної першості - минайці йдуть останніми, а петрівці на шість очок попереду передостанніми. 

Як зазвичай буває такі поєдинки були наповнені боротьбою, із мінімальною кількістю моментів. У команді Рудольфа Балажинця у першій половині матчу деклька разів загострював гру попереду Максим Максимець - в одному випадку ударом з 19 метрів, який потягнув воротар суперника, в іншому - ударом головою після подачі кутового.

На початку другого тайму через ушкодження змушений був покинути поле наш центральний захисник Валентин Цибик. 

Надалі більшість гостроти біля воріт Інгульця йшла лише після стандартів, які закарпатці так і не змогли втілити бодай в один гол.

Варто відзначити, що це перша в сезоні гра "на нуль" для минайців. Разом із Цибиком, а потім і Кецуком, надійно у захисті відіграв 18-річний Нікіта Лєднєв, старший брат якого Богдан виступає за основу київського Динамо.


«МИНАЙ» (Минай) – «ІНГУЛЕЦЬ» (Петрове) – 0:0.

Минай: САВЧЕНКО, Лєднєв, Цибик (Кецук, 52), Вовкунович, Кондратюк, Диянчук, Волошин (Скрипнік, 46), Караман, Максимець (Калінець, 68), Каганець (Попович, 59), Дурдас (Саврій, 68).

Інгулець: Корогод, Кічко (Войтюк, 64), ЖИЛІНСЬКИЙ, Свіріпа, Пивовар, Кабаченко, Шкурко, Чабан, Рубаненко, Маціюк, Кляцький.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 214 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: