Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нульова мирова "Ужгорода" та "Мункача" (ФОТО)
20:34
Нульова мирова "Ужгорода" та "Мункача" (ФОТО)
Закарпатські команди провели перший спаринг після короткої відпустки.

Нульова мирова У місцевих професійних клубів намітилось кілька цікавих тенденцій, як от повертати колишніх тренерів (Кобін – Минай, Іваниця – Ужгород), та запрошувати екс-наставників ФК Львів (Шумський – МФА, Блавацький – Ужгород). У цьому матчі якраз відбулось локальне протистояння львівських тренерів. Новачків у обох команд було не багато. У старті першолігового клубу можна було помітити на фланзі Олексія Січа, який вже виступав за ужгородців декілька сезонів тому ще на аматорському рівні і тепер разом з наставником прийшов з угорського Торпо. 

У мукачівців у старті вийшли брати Луціви, які виступають за Хуст, а трохи згодом на полі з’явився нападник Річард Шольц з рахівських Карпат. 

У першому таймі господарі мали відчутну перевагу, завдавали багато ударів по воротам Чернятинського, один з яких прийняла на себе поперечка. 

На другий тайм Блавацький випустив юних резервістів поряд з якими вийшли Ряшко, Сартіна, Федак та Восконян. Тут вже підопічні Шумського були ближчими до взяття воріт. Найгостріший епізод виник після прострілу справа, Бундаш-молодший пробивав з п’яти метрів, але влучив у поперечку. 

Наприкінці зустрічі хорошу нагоду забити мав нападник Ужгорода Повхан, після того як обікрав останнього захисника і вийшов сам на сам, але не реалізував цю можливість.

Вже третього липня Ужгород зіграє спаринг з полтавською Ворсклою, яка напередодні приїхала на свій перший тренувальний збір у ГСК Камелот.


Ужгород – МФА 0:0

Ужгород (стартовий склад): Михайло Готра - Стефан Федак, ГНП, Олег Допілка, Олексій Січ - Владислав Шкіндер, Володимир Дуран, Юрій Чонка, Адріан Пуканич, Вадим Ференцик - Сергій Майборода.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: