Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нурієв - найкращий гравець 10-го туру УПЛ
11:00
Нурієв - найкращий гравець 10-го туру УПЛ
Форварда «Минаю» Анатолія Нурієва, який забив у ворота «Дніпра-1» два голи,  визнали найкращим гравцем 10-го туру УПЛ.

Нурієв - найкращий гравець 10-го туру УПЛ Це перший раз, коли футболіст нашої команди потрапляє в цю рубрику.

Як повідомляє офіційний сайт УПЛ, таким було рішення експертної ради

В неї входять  Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Леонід Буряк, Віктор Грачов, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев.

За підсумком голосування Анатолій Нурієв, випередив півзахисника «Динамо» Дениса Гармаша й голкіпера «Львова» Ореста Костика.

Окрім того, Нурієв та Книш увійшли у символічну збірну туру від провідного футбольного видання Ua-Football. Ось що про них пишуть журналісти:

Данило Книш

Тактика Василя Кобіна досить специфічна – визначити позицію Данила у поєдинку проти "Дніпра-1" буде непросто. Зупинимось на твердженні, що він діяв як лівий латераль – тобто і в оборону мусив повертатись, і атаку максимально активно підтримувати. Із захисними діями не все було гладко, хоча саме Книш спровокував ключовий епізод у грі – саме його буцнув Хобленко і отримав червону картку. А ось що стосується підтримки атаки, то тут він виділявся. По-перше, Данило заробив пенальті, який дозволив "Минаю" зрівняти рахунок перед перервою, по-друге, міг двічі забити після перерви, але суперника виручав Сарнавський (Богдан такий шедевр зіпсував, витягнувши удар в дев’ятку).

Анатолій Нурієв

До десятого туру в активі закарпатців було лише чотири голи. В грі з "Дніпром-1" вони забили майже стільки ж, при цьому двічі відзначився – капітан. Власне, Анатолій – мабуть, головне відкриття в складі усіх трьох новачків еліти. Він веде гру своєї команди, виділяється баченням поля та вмінням віддати гостру передачу. Ну і не можна не відзначити характер! Не забивши пенальті в попередньому турі у ворота "Десни", він спокійно реалізував 11-метровий цього разу. До слова, Книш заробив фол якраз після пасу Анатолія. Ну і переможний гол на 90-й хвилині - опинився в потрібному місці і холоднокровно розібрався в ситуації.

Іншого героя поєдинку, Василя Пиняшка, відзначило видання Football.ua, яка включила його у свою символічну збірну.

Ось що вони пишуть (мовою оригіналу):

Форвард Миная в матче против Днепра-1 был просто неудержим. Особенно во втором тайме своими действиями выделялся на общем фоне. Не остался и без забитого гола, который помог его команде праздновать победу.


Ось що з цього приводу говорять герої перемоги над дніпрянами:


Анатолій Нурієв:

Дуже радий, що нарешті вдалося забити гол і не тільки з пенальті. В мене і раніше були моменти, але їх не реалізовував. А зараз вдалося. Це було метою для мене – забити із гри. Звісно, хочеться забивати ще більше. Де і на якому рівні футболіст би не грав, завжди треба ставити перед собою амбітні цілі, тому і в УПЛ хочеться бути одним з кращих бомбардирів (на сьогодні Анатолій входить в 9-ку кращих бомбардирів чемпіонату, до кращого голеадора всього 1 гол). Ми зараз граємо в УПЛ, тому, звісно, треба відповідати такому високому рівню. І ми всі стараємося для цього.

Що стосується пенальті, то так, у грі з «Десною» я його не реалізував. І, якщо відверто, коли підходив до точки в матчі з «Дніпром-1», то десь відчувалася невпевненість. Але, Слава Богу, забив і стало легше.

Щодо призу за кращого гравця туру від УПЛ, то, звісно, мені приємно. Це надихає та дає стимул й мотивацію прогресувати далі. Але я вважаю, що без команди, яка билася в матчі з «Дніпром-1», її б не було. І це найголовніше.


Василь Пиняшко:

Сам факт гри в УПЛ  для мене завжди було мрією з дитинства. А про те, щоб забити гол – я, як то кажуть, і думати не міг. Тому радий, що вдалося задумане втілити у життя. Коли ще 3-4 роки тому бігав на чемпіонаті області, то навіть уявити собі такого не міг. Але коли граєш та прогресуєш разом з командою, то розумієш, що можеш все. І команда здатна і забивати, і перемагати. І ми віримо, що завдяки відданій праці на тренуваннях та на полі результат обов’язково прийде.


Антон Каніболоцький:

Якщо чесно, то не очікував, що вийду на поле в цьому матчі. Все-таки, в футболі воротарська заміна – явище не часте. Але склалося так, як склалося. Важко, звісно, виходити, коли сидиш на лавці, не розминаєшся. Але наче б то все вийшло добре. Гарно увійшов у гру, зіграв непогано у декількох моментах. І дуже добре, що команда змогла забити і ми заробили важливі для себе 3 очки.

Так, у мене вийшло два хороших сейви, які допомогли команді зберегти перемогу. Як вдалося? Ну ми для того і тренуємося!

Вже готуємося до «Зорі». У нас достатньо сил і ми хочемо показати ту же гру, яку ми продемонстрували у другому таймі матчу з «Дніпром-1». Із луганською командою зможемо дати бій!».
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 320 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: