Головна » Усі публікації » у світі » Нурієв отримав виклик у збірну Азербайджану
19:25
Нурієв отримав виклик у збірну Азербайджану
Вже за тиждень мукачівський футболіст зможе зіграти дебютний матч за азербайджанців.

Нурієв отримав виклик у збірну Азербайджану Збірна Азербайджану з футболу оголосила склад на відбіркові матчі ЧС-2022 проти збірних Португалії (24 березня) і Сербії (30 березня), а також товариський матч проти збірної Катару (27 березня), який відбудеться в угорському Дебрецені.

Наставник команди Джанні Де Б'язі запросив 30 футболістів, серед яких лише один легіонер - це наш Анатолій Нурієв. 

У національну команду, яка збереться 15 березня, запрошені такі футболісти: Еміль Балаєв, Шахруддін Магомедалієв, Ельвін Джафаргулієв, Бадаві Гусейнов, Аббас Гусейнов, Гара Гараєв, Тора Байрамов, Ісмаїл Ібрагімлі, Махір Емрелі (всі «Карабах»), Мехді Джаннаті, Телур Муталлімов, Ельвін Бадалов, Рагим Садихов, Хаял Наджафов, Вугар Мустафаєв, Алі Гурбанов (всі «Сумгаїт»), Антон Крівоцюк, Емін Махмудов, Намік Аласгаров (всі «Нефтчі»), Сертан Ташкин («Зіре»), Амін Сейду, Тамкін Халілзад, Бахлул Мустафазаде, Олексій Ісаєв, Джошгун Дінієв, Раміль Шейдаєв (всі «Сабах»), Шахріяр Алієв, Азер Салахли (всі «Кешля»), Анатолій Нурієв («Минай», Україна), Аміль Юнань («Саба»).

За даними німецького порталу Трансфермаркт, лише п'ятеро гравців збірної Азербайджану мають вищу трансферну вартість ніж у Анатолія Нурієва (700 тисяч євро). Найдорожчі гравці це Гараєв, Гусйенов і Емрелі, які вартують 1 мільйон євро.

Приїзд півзахисника  «Минаю» Анатолія Нурієва в ряди «мілі» намічений на 22 березня. Збірна Португалії зіграє свій перший поєдинок відбіркового етапу чемпіонату світу з футболу 2022 року на нейтральному полі в Турині. Причина - пандемія коронавірусу. 24 березня Португалія буде номінальним господарем у матчі з Азербайджаном.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 622 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Якщо він викликаний у збірну Азербайджану, то він абсолютно не НАШ, як ви пишите на сайті! З одного боку десь шкода, бо Нуріев Азербайджан бачив на картинці, а з другої сторони - якщо в чувака, який все життя прожив на Україні не має в душі українського і немає мрії виступати саме за Україну, то це пусте місто для фанатів саме України - як кажуть вали чувак і не забудь прийняти іслам!

الاسم *:
Email *:
كود *: