Головна » Усі публікації » у світі » Нурієв вийшов із Сербією в старті
22:49
Нурієв вийшов із Сербією в старті
Гравець ФК "Минай" вперше вийшов в основі у матчі відбіркового циклу за збірну Азербайджану.

Нурієв вийшов із Сербією в старті Анатолій потроху закріплюється в основній обоймі команди Джанні Де Бьязі. У другому матчі поспіль він виходить зі старту і докладає зусиль до голу своєї команди. 

Серби володіли територіальною перевагою, змушуючи суперника більше грати без м’яча і зуміли відкрити рахунок на 16-ій хвилині зусиллями нападника Фулхема Мітровіча.

На початку другого тайму Нура мав чудову нагоду забити, коли вийшов на ворота з правого краю, однак не зміг переграти кіпера. 

Впродовж гри закарпатець змусив двічі сфолити проти себе центрального захисника Страхонью Павловіча і саме друге порушення на правому фланзі атаки на 57-ій хвилині було вирішальне – саме після подачі з цього стандарту азербайджанці заробили пенальті, з якого зрівняли рахунок у грі. На 69-ій хвилині Нурієв був замінений.

А на 81-ій хвилині нестримний у цьому відбірному циклі Александар Мітровіч оформив дубль у цьому матчі, а загалом забив вже п’ятий м’яч за три гри. 

Наступні матчі збірна Азербайджану зіграє на початку вересня - тоді впродовж семи днів вони зіграють на виїзді з Люксембургом та Ірландією та приймуть вдома Португалію.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 442 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: