Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Облрада виділила кошти на будівництво штучного поля у Виноградові
21:22
Облрада виділила кошти на будівництво штучного поля у Виноградові
У Виноградові готуються до зведення стандартного штучного футбольного поля.

Облрада виділила кошти на будівництво штучного поля у Виноградові
На останньому засіданні сесії Закарпатської обласної ради, що відбулося 16 лютого, депутати підтримали ініціативу свого колеги Владіслава Поляка і проголосували за виділення 4,5 мільйонів гривень на два крупних проекти у Виноградові: реконструкцію системи опалення котельні ЗОШ №1 та на облаштування штучного покриття стадіону "Пластмасовик". Перший об'єкт реалізовуватиметься у рамках співробітництва Закарпаття із краєм Височіна і вартість його складає 980 тисяч гривень. Половину суми профінансують з обласного бюджету.
 
Водночас 3,5 мільйони гривень отримає Виноградів для ремонту місцевого футбольного поля стандартного розміру зі штучним покриттям. З ініціативи депутата Владіслава Поляка стадіон "Пластмасовик" отримає нове життя у буквальному сенсі, оскільки жодні ремонтні роботи тут не проводили ще з радянських часів. На разі в області є 3 таких поля, і всі вони розташовані в Ужгородському районі. Завдяки покриттю, яке буде наближеним до природного, буде можливість проводити тут як тренування, так і офіційні змагання навіть у міжсезоння. Згідно з проектом тут відреконструюють трибуни, з'являться бігові доріжки.
 
До реалізації проекту долучається і міська влада. Так, на найближчій сесії депутати розглянуть питання про виділення коштів для підготовки основи поля під штучне покриття.
 
"Ремонт виноградівського стадіону - масштабний проект, заради реалізації якого вдалося акумулювати сили міської та обласної влади. Попереду багато роботи, але впевнений, що оновлене футбольне поле прийме своїх перших гравців ще цього року", - зазначив Владіслав Поляк.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1825 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Хоч "мяч і круглий", але зимовий кубок йде до прогнозованого фіналу "Минай - Севлюш", скоріше за все саме ці команди і в чемпіонаті будуть боротися за чемпіонство, інші, як не крути, трохи слабші!

2 міша  
0
Дякую севлюш за результативну гру.Ви найкращі, і окреме спасибі від вболівальників усього усього Виноградова,

1 Віола  
0
Файно

الاسم *:
Email *:
كود *: