Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Оболонь-2» сенсаційно відібрала очки від фаворита (ФОТО)
21:11
«Оболонь-2» сенсаційно відібрала очки від фаворита (ФОТО)
Головна несподіванка недільного ігрового дня відбулась у Хусті.

«Оболонь-2» сенсаційно відібрала очки від фаворита (ФОТО) Друга команда пивоварів наразі не є навіть чемпіоном району, тому перемога амбітної першолігової «Великої Копані» виглядала справою часу. Двобій пройшов за незначної переваги парубків із «села близнюків», які більше контролювали м’яч, завдали більше ударів – 14:11, та майже в два з половиною рази перевершили опонентів за влучністю пострілів.

Якщо ж порівняти два тайми окремо, то «В. Копаня» в обох завдала однакову кількість ударів, при трохи вищій гостроті від них у першому таймі. Їх опоненти після перерви пробивали майже вдвічі менше, ніж у стартові 35 хвилин. Єдиний компонент, за яким пивовари у другому таймі більш ніж у півтора рази покращили свій доробок – влучність.

Перша половина матчу пройшла з перемінним успіхом. Старт першого тайму був за «Великою Копанею», середину краще провели «Гарастей і компанія», а кінцівка була знову за підопічними Фурика. У першому таймі гострота від «помаранчево-чорних» йшла як після прострілів з флангів, так і після кутових. Натомість «жовто-сині» змусили суперника в п'ять разів більше сфолити на собі, ніж зробили це самі.

Пивовари свій найгостріший епізод матчу створили саме в першому таймі, на 16-й хвилині, коли вивели на вбивчу ударну позицію Володимира Поповича. Наступним рухом форвард  залишив поза грою воротаря. Йому залишалось тільки влучити у порожні ворота. Гравець зіграв «премудро», вирішивши пробити на техніку в лівий кут. Круглий, по зрадницьки, полетів повз стійку.

У другому таймі вже «Оболонь-2» була змушена вдвічі частіше фолити. Грізною зброєю залишались навіси та простріли з кутових, яких копанці в другому таймі подали у півтора рази більше, ніж у першій половині гри. Після третини з них воротам суперника загрожувала небезпека. Натомість «Оболонь» після перерви жодного разу цей стандарт навіть не виконувала. Та найкращі гольові нагоди виникли з гри.

Копанці могли забити на старті другого тайму, на 39-й хвилині, коли завдали першого удару. На завершенні атаки по центру на дуже хорошу ударну позицію з семи метрів вивели центрального захисника капітана Івана Фурика. Він потужно пробив під праву стійку. Гарастей не встиг зреагувати, та його підстрахував Михайло Бучок, який у кращих гандбольних традиціях заблокував політ м’яча собою.

На 62-й хвилині позиційна атака по центру завершилась не сильним ударом з 12-ти метрів Гулянича. Та круглий перед воротарем неочікувано підстрибнув і ледь не залетів за комірець. Гарастею вистачило хисту, щоб зреагувати на цей сюрприз і відбити його.

Через 8 хвилин відбувся сильний простріл зправа. І знову влучно, цього разу без шансів для воротаря, пробив Гулянич. На своєму шляху круглий зачепив захисника і летів у правий нижній кут. Та цього разу підопічних Синетара врятувала стійка, від неї м’яч вилетів на кутовий. 

«Оболонь-2» вистояла і на радість місцевих фанів завоювала перше залікове очко, яке варте перемоги.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Іван Староста
 
м. Хуст, стадіон «Оболонь», 300 глядачів, ясно
 
«Оболонь-2» Хуст – «Велика Копаня» – 0:0

«Оболонь-2»: Володимир Гарастей, Михайло Бучок, Остап Мязик, Олександр Черничко, Віктор Темнохудов, Ігор Маслей, Михайло Дьордяк, Василь Попович, Микола Росоха, Володимир Попович, Іван Червеняк.
Запасні: Констянтин Синетар, Михайло Лемко, Ярослав Гелеван.
Тренер – Констянтин Синетар.

«Велика Копаня»: Михайло Пилип, Іван Фурик, Михайло Свищо, Василь Фозекош, Олександр Лемак, Руслан Лемак, Михайло Барник, Золтан Варга, Михайло Антолик, Іван Гулянич, Іван Фурик.
Запасні: Володимир Попадинець, Михайло Будз, Владислав Кікало, Юрій Березовський, Ігор Агапітов, Михайло Дорогі.
Тренер –Михайло Фурик.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 886 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: