Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Оболонь доводить гру у Середньому до перемоги (ФОТО)
20:32
Оболонь доводить гру у Середньому до перемоги (ФОТО)
Двохвилинна активність біля воріт Середнього принесла хустянам три очки.

Оболонь доводить гру у Середньому до перемоги (ФОТО) Поєдинок у Середньому проходив під палючим сонцем. Команди грали обережно, не даючи багато вільного простору опонентам. Тому до середини першого тайму вони обмінялися лише по одному загостренню. Ярослав Мадяр після подачі справа з п'яти метрів пробив головою не точно. У відповідь Михайло Дудаш запресингував Мункача, відібрав м'яч і вискочив на одного воротаря, але пробив мимо.    

Далі футболісти зосереджувались більше на боротьбі у центральній зоні. До перерви ще відзначились небезпечними ударами Росоха та Лебідь.

У другій половині гри було більше роботи у голкіперів. Знову гості першими прориваються до воріт і Олександр Браєр прострілює вздовж воріт, та Мадяр на дальній б'є вище. Середнянці й собі прийнялись обстрілювати володіння Бучка. Найближчим до голу був Стегура, коли після подачі кутового прийняв круглого і з семи метрів сильно пробив. Кіпер відбив. За мить Дудаш відкотив Цигаку під удар та Сергій не поцілив у дальній кут.

Коли до закінчення поєдинку залишалось менше п'ятнадцяти хвилин оболонці провели декілька атак, які і вирішили долю поєдинку. Штрафний удар від Микуляка воротар з труднощами перевів на кутовий. Після подачі з кута поля, Микуляк на дальній стійці скидує головою в центр, де вже Міллер розстрілює ворота суперника. 1:0.

Вже в наступній своїй атаці, пивовари, завдяки швидкісному проходу Вурсти, із послідуючим гольовим ударом під дальню стійку, збільшують свою перевагу. 2:0

Всі намагання господарів дістатись воріт хустян не мали успіху. Набагато краще це виходило у підопічних Браєра. Так Віталій Симулик як мінімум двічі мав забивати, та вихід один в один і удар прийшовся у воротаря. Замикання прострілу від Барни пройшло повз ворота.

Наостанок Сіка міг забити гол престижу, пробиваючи вже по воротам без голкіпера та захисники встигли заблокувати цей удар.

Оболонь бере важливі три пункти і піднімається на одну сходинку вверх.     
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Роман Фаринич, Василь Готько
4-й арбітр – Василь Балог
Делегат матчу - Георгій Жбора
 
с. Середнє, глядачів 250
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 0:2

Голи: Міллер, 79, Вурста, 80.

Середнє: Василь Мучичка, Ігор Тимкович (Віктор Сіка, 70), Володимир Лисаченко, Мирон Гулович, Василь Беца, Михайло Стегура, Андрій Лазар, Михайло Дудаш, Владислав Лебідь, Антон Предчук (Крістіан Сегедій, 16 (Стефан Федак, 80)), Володимир Дуран (Сергій Цигак, 60).
Запасні: Євген Мучичка.
Тренер – Микола Фанта

Оболонь: Ярослав Бучок, Микола Росоха, Віталій Міллер, Микола Вурста, Олександр Браєр (Рчард Петрушко, 58), Ярослав Мадяр (Віталій Симулик, 65), Василь Пилип, Ігор Пилип (Даніель Барна, 69), Йосип Мункачі, Віктор Микуляк, Сергій Панця.
Запасні: Віктор Драгула, Роберт Пилип, Василь Гера, Олександр Макарусь, Антон Вайнарух, Тарас Форкавець.
Тренер – Олександр Браєр.

Попередження: Беца, 9, Гулович, 78 – Василь Пилип, 24, Петрушко, 67.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1152 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: