Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Оболонь» із шумом накрила «Поляну» (ФОТО)
19:50
«Оболонь» із шумом накрила «Поляну» (ФОТО)
На старті другого кола в Хусті відбувся непересічний двобій між місцевою «Оболонню» та діючим чемпіоном «Поляною».

На старті другого кола в Хусті відбувся непересічний двобій між місцевою «Оболонню» та діючим чемпіоном «Поляною».

Двобій пройшов за досить рівної боротьби, особливо це стосується його першої половини. Господарі хоча й краще тримали м’яч на його початку та в середині першого тайму, та за ударами і влучністю в першій половині матчу була рівновага – по 6 пострілів, з яких тільки 16.7 % в обох колективів були точними.

Дебютна десятихвилинка пройшла в позиційній боротьбі за центр поля. Першого удару на 11-й хвилині зі штрафного завдав Микуляк. М’яч пролетів повз ліву стійку. Полянці відповіли через три хвилини аналогічним пострілом із гри. А от на 22-й хвилині вони провели значно змістовнішу атаку лівим флангом за участю Кошелі, Івана Русина, Павлича і Сокача, яка завершилась ударом від останнього в ближній кут. Круглий пролетів поруч зі стійкою.

У господарів найактивнішими були Вурста, Росоха, та І. Пилип. Якщо перші двоє досить часто потрапляли в офсайд, то третій протягом 23 – 25-ї хвилин міг реально забити гол, й міг це зробити не один раз. У першому епізоді партнери вивели його на ударну позицію перед воротарем, та м’яч після його пострілу оминув ліву стійку. За мить він був трохи влучнішим, та блискучу реакцію продемонстрував Овчаров. Ще через хвилину І. Пилип робив простріл зліва на партнера, та круглий рикошетом від суперника полетів у сантиметрах від ближньої стійки.

Та в наступній атаці «Оболонь» таки накрила «Поляну» бульбашками. Мадяр потужно пробив із-за меж штрафного майданчика. Овчаров відбив м’яч на одинадцятиметрову позначку, де той ліг на ногу Вурсті. Микола красивим пострілом зняв павутину з лівої дев’ятки воріт гостей – 1:0.

У кінці першого тайму контроль над м’ячем перейшов до підопічних Кондрі, тому перевага їх опонентів протрималась зовсім недовго. Наступна змістовна атака «Поляни» правим флангом завершилась взяттям воріт Бучка. І. Русин вчергове вивів на ударну позицію Поповича і той влучив точно під праву стійку – 1:1.

У другому таймі «Оболонь» зіграла набагато активніше в нападі та уважніше в захисті. Пивовари значно більше тримали м’яч, завдали втричі більше ударів та переважали опонентів за влучністю – 33.3 % проти 0 % у опонентів. На 47-й хвилині навіс із кутового з правого флангу на лівій стійці ударом головою в ближній кут замкнув Микуляк. Овчаров зреагував.

Через чотири хвилини відбулась наступна гострота. Правий край захисту «Поляни» дозволив І. Пилипу зробити якісну навісну передачу в центр штрафного майданчика, а Росоха ударом головою красиво спрямував м’яч у ліву дев’ятку, зірвавши заслужені овації трибун – 2:1.

У середині 2-го тайму командам стало тісно на полі. Інакше як пояснити двохвилинну штовханину на дальній бровці, наслідком якої стало вилучення кращих вільних борців серпня – Микуляка і Павлича. Полянці намагались перевести гру від своїх воріт, та наражались на швидкі контратаки. На 77-й хвилині вони обрізались у центрі поля, наслідком чого став швидкий контр-випад по центру. Він завершився пострілом Росохи з 25-ти метрів. М'яч, зрикошетивши від захисника, полетів поруч із лівою стійкою.

Через вісім хвилин Симулик, що з’явився після перерви, вибігав на воротаря, та проти нього порушили правила. Лофинець обмежився жовтою карткою, чим дуже обурив дальню трибуну, яка своєрідно висловила своє невдоволення. Після прострілу зі штрафного Симулик міг замкнути його в карному майданчику, та на якусь мить розминувся з м’ячем. Команди вже готувались йти до роздягалень, коли господарі вирвались у контратаку по центру, на завершенні якої полянці у власній штрафній порушили правила проти Росохи. Сам постраждалий поклав воротаря в лівий і легенько спрямував круглого в протилежний кут брами – 3:0.

Незважаючи на фіаско полянці залишились у межах провідної вісімки. Перемога пивоварів дозволила їм піднятись із 7-го на 6-е місце. У наступному 13 турі на «Оболонь» очікує ще важче випробування в Іршаві проти пораненої «Бужори», а полянцям доведеться реабілітовуватись у битві проти однієї з двох кращих виїзних команд чемпіонату – «ДЮФК Мукачева».


Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Крістіан Ліб, Олександр Абель
Делегат ФФЗ – Василь Козик.

м. Хуст, стадіон «Карпати», 800 глядачів, ясно.

«Оболонь» Хуст – «Поляна» – 3:1 (1:1)

Голи: Вурста, 31, Росоха, 51, 90+3 (з пенальті) – Попович, 33.

«Оболонь»: Ярослав Бучок, Михайло Алексик, Олександр Браєр, Микола Вурста, Ярослав Мадяр, Віктор Микуляк, Сергій Панця, Василь Пилип, Микола Росоха, Ігор Пилип, Йосип Мункачі.
Запасні: Володимир Гарастей, Василь Гера, Олександр Макарусь, Роберт Пилип, Тарас Форкавець, Олександр Фляшко, Віталій Симулик, Даніель Барна, Річард Петрушко.
Тренер – Олександр Браєр.

«Поляна»: Сергій Овчаров, Дмитро Чубірка, Василь Лібак, Олександр Кошеля, Богдан Павлич, Сергій Сокач, Євген Островка, Олександр Пахомов, Артур Русин, Іван Русин, Василь Попович.
Запасні: Михайло Безик, Семен Головнич, Олексій Соломко, Роман Лебович, Ілля Ропонич.
Тренер – Михайло Кондря.

Вилучення: Микуляк, 64 – Павлич, 64.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 950 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: