Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" обмежилась п’ятьма голами (ФОТО)
16:17
"Оболонь" обмежилась п’ятьма голами (ФОТО)
Про те, як пивовари вразили майже стовідсотковою реалізацією читайте далі.

Цей двобій залишив більше запитань, ніж відповідей. Особливо це стосується гостей, які своєю активністю аж ніяк не заслуговували на таку підсумкову різницю в рахунку. Однак, на все вплинула пані реалізація, яка цього разу прийняла зелено-біле забарвлення.

Початок матчу пройшов у боротьбі в центрі поля та на підступах до штрафних майданчиків, без суттєвих небезпечних моментів. Господарі намагались загострити ситуацію через лівий фланг, звідки кілька якісних прострільних передач виконали Барна та Росоха. Одна з таких передач змусила фанів гостей схопитись за серце, коли на простріл від Миколи  на ближній стійці відгукнувся Фляшко й ударом із семи метрів влучив у ближній нижній кут – 1:0.   

Далі відбувалось те, що й до першого взяття воріт. Пожвавлення відбулось аж на 26-й хвилині, коли гості нарешті прорвались по центру й вивели Островку на ударну позицію й він опинився сам перед воротарем. Євген перекинув Пахомова без шансів на відбиття, та круглий на щастя для Юрка полетів у сантиметрах поруч із ближньою стійкою з зовнішнього боку воріт. Футболісти «Оболоні» відповіли через чотири хвилини змістовною атакою по центру зі зміщенням до правого краю за участю Пилипа, Росохи, Дьордяка та Мокана, яка завершилась пострілом останнього з них поруч із ближньою стійкою. Ще за мить Павлич влучив із 35-ти метрів у правий кут. Пахомов зреагував.

На 35-й хвилині на завершенні атаки гостей правим флангом зі зміщенням до центру опинився Островка й ударом із 18-ти метрів цілив у дальній кут. Воротар стрибав, та не дістав і на його щастя круглий все ж оминув стійку з зовнішнього боку. Ще небезпечніше було через п’ять хвилин, коли у воротарському майданчику на простріл із правого флангу від Фізера відгукнувся Островка, та на якусь мить не встиг до м’яча, щоб вколотити його із вбивчої позиції з трьох метрів. Ще через дві хвилини Ропонич пробив із 25-ти метрів повз ліву стійку.

Початок другого тайму знову пройшов у певному сумбурі й мало відрізнявся від старту першої половини матчу. Першими цей атакувальний штиль порушили господарі, які змогли вирватись в атаку лівим флангом і заробили право на штрафний удар. Росоха ударом із цього стандарту цілив у ближній кут. М’яч влучив у стійку й рикошетом від неї залетів у протилежну дев’ятку – 2:0.

Через деякий час ще раз дала результат атака пивоварів правим флангом зі зміщенням до центру. Алексик віддав коротко на Петрушка, а Річард переадресував м’яч в центр карного майданчика на Мокана. Михайлу, який опинився сам перед воротарем, залишилось вколотити його в сітку – 3:0.

На 69-й хвилині полянці могли скоротити розрив у рахунку. Фізер виконав навісну передачу з правого флангу на дальню стійку, де Станкович скинув головою м’яч на праву стійку на Островку, та Євгена на якусь мить випередив Пахомов й кулаками виніс круглого від нього з голови.

Через чотири хвилини на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Форкавець віддав вперед на Мокана, а Михайло скинув під удар Барні. Даніель влучив із 25-ти метрів у лівий кут, та Безик зреагував на цей постріл. Та за мить схожа атака спрацювала, коли Мокан поцілив у дальній правий кут, та гостей від голу врятувала стійка. Однак на добивання першим встиг Форкавець, який додав м’яч у ближній від нього правий кут – 4:0.

Та й це ще було не все. Недалеко від завершення основного часу пивовари вивели віч-на-віч із воротарем Росоху й Микола ударом під праву стійку оформив дубль та встановив остаточний рахунок матчу – 5:0.

Та спочивати на лаврах команді з Хуста не має часу, бо вже наступної неділі на них очікує набагато важче випробування у двобої в Середньому, де навіть нічия проти господарів буде підопічним Миколи Буковецького за честь. У полянців в цей же день буде дуже хороша нагода реабілітуватись перед власними фанами на рідному стадіоні в Поляні в грі проти «Боржави», де втрату навіть одного бала їх фани не зрозуміють.
 
 
Арбітр – Cергій Дребужан
Асистенти – Володимир Кочетов та Василь Федак
4-й арбітр – Сергій Українець
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», ясно, +20 градусів,  300 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Поляна» – 5:0 (1:0)

Голи: Фляшко, 14, Росоха, 56, 86,  Мокан, 63, Форкавець, 74.

«Оболонь»: Юрій Пахомов, Віталій Міллер, Сергій Панця (Василь Ізяник, 87), Йосип Мункачі, Даніель Барна, Василь Пилип, Річард Петрушко, Михайло Дьордяк (Михайло Алексик, 54), Микола Росоха, Михайло Мокан, Олександр Фляшко (Тарас Форкавець, 66).
Запасні: Ярослав Бучок, Михайло Бучок.
Тренер – Микола Буковецький.

«Поляна»: Михайло Безик, Михайло Власик, Артур Русин, Василь Фізер, Мирослав Реслер, Роман Лебович, Іван Станкович, Богдан Павлич, Едуард Мельник, Ілля Ропонич, Євген Островка.
Запасні: Ігор Цоліган, Максим Бочко.
Тренер – Василь Ропонич.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Свалява  
0
в 2 крузі в Поляні два тренера. Чому? вроді є толковий тренер з Луганська, який робить і жиє в Поляні який колись мав відношення до професіональних команд.Нашо йому мішати? Коли ігри та всі ся смівуть бо тот чоловік грамотно шось подсказує переживать, а ззаді Василь ричить і говорить вообще другоє. Розуміву шо там білше пів стройного. Но Вася дай чоловікови треніровати. а Юноші молодці в команді появилася з новим тренером дисципліна і гра.

الاسم *:
Email *:
كود *: