Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" у меншості вистояла у Дідові (ФОТО)
20:51
"Оболонь" у меншості вистояла у Дідові (ФОТО)
Завершальна гра четвертого туру Вищої ліги вийшла дуже напруженою і без переможця.

З виходом команд на поле, одразу було помітно відсутність декількох основних гравців, зокрема Росохи у гостей та Розмана у Дийдо, який з'явився на полі лише у другому таймі.

Поєдинок розпочався з атак господарів, які з самого початку заволоділи ініціативою. Та в їх активі лише два дальні постріли від Давіда. На шостій хвилині біля інших воріт сталася «пожежа», коли Славік пішов в обводку у власній штрафній, а далі відкинув назад Берешу, який втрати м’яч і Браєр бив по незахищеним воротам, однак захисники встигли заблокувати удар.

Активний пресинг господарів давав свої плоди. Так Грицкевич не дав вибити круглого Микуляку, м’яч відскочив на лінію штрафної, де Пахомов вибив кулаком, однак прямо на Барту, який пробив у рамку та з лінії воріт виніс Микуляк.

Оболонь доволі рідко навідувалось до чужих воріт, та один з не багатьох їхніх моментів став результативним. Барна вивів Ігора Пилипа до воріт з лівого краю штрафної  і форвард пробив сильно з семи метрів, Славік відбив та першим на добиванні був Браєр, у падінні проштовхнувши м’яч у ворота. 0:1.

Господарі явно не очікували такого повороту і трохи не пропустили вдруге. Барна на лівому фланзі розхитав Антала і прострілив у штрафну, де Ігор Пилип п’яткою відкинув під удар Петрушко, Річард з 14 метрів зовсім трохи не влучив у кут воріт.  

Попри більший контроль м’яча атакуючі дії господарів поля в першому таймі залишали бажати кращого. Після подачі з кутового Гейці пробив над перекладиною. Вже у додатковий до першого тайму час Василь Пилип зачепив Грицкевича біля кутового прапорця, за що отримав друге попередження, що викликало бурю емоцій від гостей. Поштовх арбітра Микуляком також був оцінений гірчичником.

У другій половині гри Дийдо почало грати з двома нападниками, у хустян на позицію вилученого правого захисника опустився Микола Вурста.  

Було зрозуміло, що сценарій матчу буде наступним - одні будуть атакувати, а інші відбиватись, щоб уберегти потрібний результат. Оболонці билися за шкіряного в кожному епізоді.   
  
Ковач подав зі штрафного, Розман з п’яти метрів пробив, Пахомов забрав. Антал навісив з правого флангу, Грицкевич на дальній стійці пробив головою, кіпер зіграв надійно. В одній з контратак гостей Петрушко скинув під удар Вурсті з 20 метрів, та Славік зловив.

Товт відкинув Розману та його удар з 18 метрів пройшов вище цілі. Барта небезпечно пробив з 20 метрів, Пахомов у стрибку відвів загрозу. Іван Ковач зі штрафного з 22 метрів потужно пробив, голкіпер відбиває перед собою, а захисники винесли круглого подалі. Давід навісив з лівого краю, Грицкевич б'є з відскоком, воротар легко забирає. Гейці приклався з 18 метрів, та шікряний полетів над воротами.

Численні передачі з флангів берегівців все ж дали результат за п'ятнадцять хвилин до завершення гри. Петрушко пішов в обводку на двох гравців і втратив м’яч, Ковач віддав на ліво на Куцкіра, який подав у штрафну і Грицкевич забиває головою. 1:1.

Відразу пивоварам вдалась швидка атака лівим флангом, на завершенні якої Барна пробив з 12 метрів та Славік парирував цей удар. В останні хвилини Роберт Давід ще двічі знаходив своїми передачами у карній зоні Грицкевича та його удари йшли вище воріт.

Підопічні Браєра цілком могли розраховувати на більше, якби не вилучення гравця. Дийдо втрачає очки, не зумівши дотиснути принципового суперника.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Сергій Боднар, Яна Сащина
4-й арбітр – Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Дідово, глядачів 300
 
ФК «Дийдо» - ФК «Оболонь» Хуст 1:1

Голи: Грицкевич, 75 - Браєр, 22.

Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Степан Гейці, Роланд Антал (Норберт Попович, 55), Юрій Кохан (Ендре Тар, 22), Іван Ковач, Адам Пушкаш (Олександр Розман, 46), Роберт Товт (Михайло Куцкір, 75), Ференц Барта (Роланд Качов, 87), Роберт Давід, Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош.
Тренер – Іштван Гіді.

Оболонь: Юрій Пахомов, Микола Вурста, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Сергій Панця, Річард Петрушко (Роберт Пилип, 80), Василь Пилип, Ігор Пилип (Микола Пилип, 90), Даніель Барна, Олександр Браєр, Віктор Микуляк.
Запасні: Ярослав Бучок, Михайло Алексик, Тарас Форкавець, Михайло Берец.
Тренер – Олександр Браєр.    
 
Попередження: Товт, 60, Розман, 85, Славік, 88, Куцкір, 88 – В. Пилип, 19, Петрушко, 34, Микуляк, 45+2, Пахомов, 88, І. Пилип, 88.

Вилучення: В. Пилип, 45+2.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1175 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: