Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" у меншості зазнає розгрому у Середньому (ФОТО)
18:50
"Оболонь" у меншості зазнає розгрому у Середньому (ФОТО)
Команда Буковецького майже всю гру грала у меншості, що й зумовило такий результат.

Вже на старті зустрічі середнянці почали тиснути на ворота Бучка. Шведюк увірвався у штрафну, обійшовши декількох гравців і гостро прострілював та Василь Пилип виніс круглого. На 2-й хвилині Качур віддав на хід Шведюку, який на швидкості втік від захисників, вийшов сам на сам, прокинув повз воротаря, але Михайло Бучок намагаючись відтерти опонента корпусом завалився на нього. Арбітр вилучає захисника і ставить пенальті. Удар Бако з одинадцять метрів Ярослав Бучок відбив.
 
На 7-й хвилині оболонці організували свій перший момент. Після подачі з кутового Алексик пробиває у падінні через себе, але Кучінка рятує свою команду. Гості перебудувавшись не сідали глибоко в захист і намагались відповідати. Та перевага підопічних Варги потроху ставала більш відчутною. Бако двічі пробивав з середньої дистанції, але не точно. Шведюк скинув головою під удар Качуру з 10 метрів, але м’яч злетів з ноги нападника.

На 19-й хвилині в ході контратаки Бако віддав у вільну зону на Шведюка, який набрав швидкість, вийшов один в один, прокинув повз Бучка та воротар зачепив рукою Олексія. Як наслідок ще один пенальті. Капітан команди Котьо пробив влучно – 1:0.
 
Бако продовжував тероризувати чужі володіння своїми пострілами, на цей раз воротар впіймав. На 32-й хвилині господарі провели ще одну стрімку результативну контратаку. Ковчар після стандарту біля своїх воріт підхопив м’яч, пробіг аж до чужої лицьової лінії лівим флангом, по ходу обігнавши декількох суперників і викотив Качуру, який з десяти метрів пробив повз воротаря – 2:0.
 
Шведюк подав з правого краю, Якима пробив головою та за гостей зіграла поперечка. Далі Шведюк пробив зі штрафного з 34 метрів, м’яч пройшов біля дев’ятки. На 39-й хвилині Якима віддав на Горського, який з 12 метрів влучив у стійку, та першим на добиванні був Качур – 3:0.
 
У перерві господарі здійснили багато замін, які позитивно вплинули на гру в атаці. Натомість хустяни вже більше думали про захист. На 52-й хвилині Рацин подав кутовий, а Горський головою замкнув верхову передачу – 4:0.
 
У схожому моменті Рацин накинув у штрафну з флангу, а Дрозд бив головою з п’яти метрів, але не точно. На 65-й хвилині Міклош прострілив з лівого краю у штрафну, де Горський у падінні переправив у ворота, по дорозі м’яч зрикошетив від захисника – 5:0.
 
Свіжі гравці Середнього активно комбінували навколо чужої штрафної. Питання стояло скільки ще заб’ють господарі. На 77-й хвилині вдалося відзначитись новачку зелено-червоних Василю Якимі, який декілька років тому пограв за чемпіонські Мукачево та Метеор Пістрялово.
 
Збільшити рахунок міг Горський, який розстрілював ворота з семи метрів, але Скляр відбив. Остання нагода виникла після контратаки чотири в два, Русин віддав лівіше на Горського, який не зміг переграти голкіпера у ближньому бою.
 
Середнянці у більшості здобувають путівку у півфінал, де суперник буде більш складним. Оболонь пригнічена раннім вилученням на рівних протистояла супернику лише перший тайм.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти матчу – Мар’яна Сухан, Денис Дудаш
Делегат матчу – Василь Попович
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 300
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 6:0
 
Голи: Котьо, 19 (пен.), Качур, 32, 39, Горський, 52, 65, Якима, 77.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 70), Станіслав Котьо, Юрій Дрозд, Мирон Гулович (Євген Русин, 46), Олександр Ковчар, Сергій Кундрик (Олександр Міклош, 46), Олександр Бако (Михайло Стегура, 68), Василь Горський, Олексій-Павло Шведюк (Олексій Хоменко, 46), Іван Качур (Дмитро Рацин, 46), Василь Якима.
Тренер – Василь Варга.
 
Оболонь: Ярослав Бучок (Омелян Скляр, 46), Михайло Алексик, Михайло Бучок, Василь Ізяник (Тарас Форкавець, 82), Володимир Попадинець, Василь Пилип (Павло Ковачик, 46), Роберт Пилип (Олександр Галай, 68), Микола Росоха (Василь Тодавчич, 78), Олександр Фляшко (Анатолій Похилюк, 72), Владислав Хайнас, Богдан Хмура.
Тренер – Микола Буковецький.
 
Попередження: Русин, Дрозд – Попадинець.
 
Вилучення: М. Бучок, 2.

На 3-й хвилині Бако не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1505 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Artur84  
0
Може Бучок і 100% порушив правила на 2 хвилині, але давати пеналь, і вилучення саме на 2-й хвилині, це реально нонсенс і просто спортивне хемство Козика, і ганьба шо такий неадекват судить у Премєр-лізі. Але чому дивуватися, по другому й не могло бути, адже Козик родом із Мукачева, тренер Середнього Варга родом із Мукачева, хто є фактичним спонсором Середнього також відомо, тому по другому бути не могло, просто обідно шо так тупо і дебільно на 2 хвилині всю інтригу убили! Тим більше Хуст хараз грає правтично із молодняком новим складом, ганьба і позор "модному і понтовому" Козику! У вишці часто не за такі порушення в Козика сліпота настає, а тут так принципово ви.....ся!

5 Ваня86  
0
То дійсно ганьба так на 2 минуті зробити для Середнього і для себе результат. Та і вообще зробили з футболу у нас всьо по понятіям голови. Клоунада і там і по районам.Тепер заявлять для масовки пару команд, пообіцяє їм Ланьо фін помощ, після 1 круга та масовка пропадать і опять Міжгіря, Тячево, Воловець може ідуть домі.Чемпіон ко бде знавуть уже :))

4 мікі  
0
Хотів написати Інтересна була би гра Ужгорода із своїм фарм-клубом Середнім

3 мікі  
0
Та Козик не ліпше виглядає від Дудаша, слабенький арбітрик, хоть і судить вшку, благодаря папіку і почесному, які мазу потягнули В свій час. Інтересна буде гра Ужгорода із своїм фарм-клубом, можуть тоже Козика дати судити.

2 Віола  
0
Як говорять "великі експерти" на телебаченні, Козик вбив "дух гри" вже на початку матчу. Вилучення, пенальті. Далі більше. Пів-стадіону бачили офсайд, крім лінійного судді Дениса Дудаша. В результаті другий пенальті, і о - чудо! Нарешті! ФК Середнє виграє. Дудаш - "очень слабенький" суддя..

1 мікі  
0
Порішав Козик, мало ганьба так помагати Середньому, но шо не зробиш для свого боса із ффз.

الاسم *:
Email *:
كود *: