Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" завдає поразки "Минаю"
00:06
"Оболонь" завдає поразки "Минаю"
Поєдинок 22-го туру за участі хустської «Оболоні» та «Минаю» завершився неочікувано мінімальною перемогою господарів.

Підопічні Михайла Іваниці пропустивши гол ще в першому таймі, до кінця зустрічі так і не змогли оговтатись та бодай відновити паритет. 

Головний наставник минайців на звітний поєдинок вирішив залишити на лавці для запасних досвідченого форварда Матвія Бобаля, натомість попереду грали тріо Михайлів (Кополовець, Дудаш, Чедрик), яким у атакувальних діях допомагав Нуцу Аделян. Однак не довго: останній вже в середині першої половини був замінений. У гру вступив той таки Матвій Бобаль. 

Проте передували цим подіям важливіші, себто гольові нагоди у обох сторін, та й власне, взяття воріт. Перші дві нагоди не реалізували саме господарі. Удари з хороших позицій не знайшли цілі. Минайці намагались атакувати різнопланово. Приміром, небезпечні атаки завершувались ударами Кополовця (один — з позиції лівого інсайду, але кіпер виручив; згодом — після можливості прямого удару з кутового); Михайла Чедрика — воротар ліквідував загрозу; ударом головою Артема Пустовіта (вище воріт). Ще один реальний шанс, він заслуговує окремої уваги, мав Михайло Дудаш, який пробивав ножицями з лінії штрафної, однак знову голкіпер зіграв бездоганно. А завершував перелік моментів у першому таймі Матвій Бобаль, який з п'яти метрів не зумів переправити круглого у ворота. 

Натомість «пивовари» теж не відсиджувались у захисті, а доволі гостро контратакували. Найбільш пам'ятним був епізод за участі Михайла Мокана, якого партнери вивели на ударну позицію, але Хмельовський зіграв надійно, і перевів на кутовий. Після розіграшу той таки Мокан удар злету зумів відкрити рахунок. 1:0 — так завершився тайм перший. 

У другій половині команди продовжили тішити вболівальників створеними моментами, однак точно не їх реалізацією. До слова, для швидкого, технічного, комбінованого футболу умов бракувало. Стан футбольного поля залишав бажати кращого. Це, звичайно, перепона для обидвох колективів. 

З плином часу минайці атакували дедалі більшими силами, а «Оболонь» — все більше сідала у захист, при цьому затримуючи гру численними паузами (тут все закономірно — на кону ж, перемога у матчі з одним із грандів обласного футболу). 

У середині тайму зі штрафного по черзі пробивали Матвій Бобаль та Микола Гібалюк. Першому бракувало точності, з ударом другого — впорався кіпер. Матвій, ближче під зав'язку матчу, мав ще зо два моменти, але фортуна сьогодні була не на його боці, це точно. 

Як підсумок, 1:0 — «Минай» терпить прикру поразку на виїзді і відроджує інтригу для своїх конкурентів у боротьбі за бронзові нагороди. 


Арбітр: Юрій Шимон 
Асистенти: Валерій Шкура, Ігор Гарлач 
Делегат: Михайло Митровський 

Стадіон «Карпати» 

«Оболонь» (Хуст) — «Минай» 1:0 

Гол: Мокан 36.

«Оболонь»: Ярослав Бучок, Віталій Міллер, Михайло Мокан, Йосип Мункачі, Річард Петрушко, Микола Росоха, Сергій Панця, Данієль Барна, Василь Пилип, Віктор Микуляк, Олександр Браєр 
На заміні: Юрій Пахомов, Михайло Бучок, Михайло Алексик, Тарас Форкавець, Олександр Фляшко, Василь Ізяник, Роберт Пилип 
Тренер: Микола Буковецький 

«Минай»: Владислав Хмельовський, Едуард Нергеш, Микола Гібалюк, Артем Пустовіт, Євген Мирончук, Ігор Вагін, Олексій Шпак, Нуцу Арделян, Михайло Дудаш, Михайло Кополовець, Михайло Чедрик 
На заміні: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба, Євген Костик, Констянтин Багрій, Матвій Бобаль, Валентин Суслов 
Тренер: Михайло Іваниця 

Попередження: Микола Гібалюк, Сергій Панця, Ярослав Бучок, Едуард Нергеш, Констянтин Багрій, Матвій Бобаль  Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці у ФК "Минай" Facebook. 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1308 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова  
0
smile ))треба грати у футбол, а не язиком чесати.Профі

1 Artur84  
0
Влад Микуляк: «У Хусті в нас немає бути проблем, але погодні умови можуть внести свої корективи»

По ходу в неділю в Хусті були надзвичайно погані (або відмінні) погодні умови smile )) Короче всьому винувата погода

الاسم *:
Email *:
كود *: