Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Очікуване гольове шоу на «Юність-арені» (ФОТО)
20:30
Очікуване гольове шоу на «Юність-арені» (ФОТО)
Після несподіваної втрати очок у попередньому поєдинку, уболівальники Виноградівщини очікували від своєї команди повної реабілітації.

Очікуване гольове шоу на «Юність-арені» (ФОТО) Для такої нагоди підїхав підходящий опонент «Тячів», який на чужих полях у цьому чемпіонаті здобув скромні 16.7 % можливих залікових очок, при негативній різниці голів – (- 1.88) за поєдинок. У «Севлюша» на своїх полях набагато кращі показники – 70.8 % можливих залікових балів, при якісній різниці мячів – (+ 2.25) за матч. Усі очікували чергової розгромної звитяги «Чонки, Ребрика і компанії».

Більшість часу поєдинку команди провели на половині поля «Тячева», хоча були невелиекі відрізки, коли тячівці, особливо Міщенко, Білан та Сливка, створювали незначну паніку в захисних рядах господарів.
У першому таймі гравці «Севлюша» завдали втричі більше ударів і були майже в півтора рази влучнішими.

Уже на 35-й секунді відбувся небезпечний простріл Міци з лівого флангу, який ніхто не зміг замкнути. Першого удару завдали гості. На 3-й хвилині Міщенко цілив у лівий кут, та м'яч полетів повз браму. Через три хвилини міг забивати Мешко, якого пасом знайшов Чонка. Та Тотар з Газою вчасно накрили Юрка у штрафному майданчику. Та вже за мить виноградівці досягли свого. Мудра та Чонка розіграли атаку майже через усе поле, наслідком якої став простріл з лівого флангу на Ребрика. Томаш ударом з 14-ти метрів переправив м'яч у дальній лівий верхній кут, без шансів для Гази – 1:0.

Далі з інтервалом у 2 хвилини відбулись удари Чонки і Ломаги. Постріл першого заблокували опоненти, а на удар другого зреагував воротар. Та далі майже копія першого голу. Знову зліва прострілив Чонка, а Ребрик одним дотиком переправив круглого в кут – 2:0. Далі більше. Ще одна атака лівим флангом зі зміщенням до центру завершилась елегантним ударом Мешка в правий нижній кут. М'яч, зрикошетивши від стійки, залетів у сітку – 3:0. Після цього спрацювала одна з контратак гостей по центру, під час якої Міщенко заробив стандарт. Сам постраждалий обвідним ударом спрямував круглого під ліву стійку. Козар стрибав, та не дістав – 3:1.

Під час атаки по центру Чонка отримав хороший пас від Ребрика і з лівої ноги спрямував мяч у ліву дев'ятку – 4:1. На наступний постріл Чонки, зі штрафного в лівий кут на 38-й хвилині, зреагував Газа. На добивання підбігав Ребрик, та його, на якусь мить, випередив захисник. За мить ще одна швидка атака. Ребрик пробіг півполя і бив з гострого кута. Воротар відбив.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першої половини. Гості трохи підрівняли володіння м'ячем. Та господарі завдали у понад два рази більше ударів та були в понад півтора рази влучнішими. На 48-й хвилині Логойда вдало вкинув із-за бокої з правого флангу на Мешка. Юрко змістився до центру і пробив під ближню стійку. Воротар дістав. Далі були удари Ребрика та Білана, з якими впорались опоненти.

На 64-65-й хвилинах гостроту по центру створили гості. Сливку ціною жовтої картки поклали на газон, коли той майже увірвався у карну зону. Простріл Білана зі штрафного на лівий край воротарського майданчика на Сливку, розкрив Шопота, який зняв м'яч з ноги від Андрія. Через 4 хвилини атаку правим флангом зі зміщенням до центру пострілом у лівий кут завершив Білан. Козар відбив. Сливка мчав на добивання, та його випередив захисник.

Гостро було на 73-й хвилині, коли навіс із кутового з лівого флангу ударом головою замкнув Шопота. М'яч полетів поруч з лівою дев'яткою. На наступні влучні удари Ломаги і Чонки на 77-78-й хвилинах зреагував Газа. Та й він був безсилий після наступного пострілу головної зірки «Севлюша». Атака правим флангом завершилась черговим стандартом, який, майстерним ударом повз стінку в лівий кут, реалізував Чонка, без шансів для Гази – 5:1. Далі команди дограли до завершення без особливих загострень.

Генеральна репетиція перед серією чотирьох важких поєдинків удалась на славу. Стільки забити виноградівцям буде важко у всіх цих протистояннях разом узятих. «Тячів» матиме нагоду
реабілітуватись у домашньому протистоянні з «Боржавою».  

 
Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Золтан Кота
Делегат матчу – Іштван Біров

м. Виноградово, стадіон «Юність», 700 глядачів
 
«Cевлюш» Виноградово – «Тячів» – 5:1

Голи: Ребрик, 7, 13, Мешко, 18, Чонка, 32, 85, – Міщенко, 20

«Севлюш»: Василь Козар, Олександр Міца, Себастьян Шопота, Юрій Мешко, Денис Ребрик, Мирослав Мудра, Віталій Чейпеш, Андрій Ломага, Юрій Чонка, Роман Гобона, Євген Андрух.
Запасні: Віталій Гринишин, Борис Ковня, Олександр Логойда, Владислав Панюта, Василь Вашкеба, Артур Вайда, Микола Ляхович, Іван Чізмар.
Тренер – Іван Білак.

«Тячів»: Дмитро Газа, Андрій Якоб, Бейло Тотар, Юрій Чобаль, Сергій Сидоренко, Едуард Медвідь, Сергій Білан, Василь Шобей, Іван Кузьма, Микола Міщенко, Андрій Сливка.
Запасні: Іван Шіман, Іван Іванчов, Юрій Поп, Сергій Герич, Микита Жуков, Микола Петрушка.
Тренер- Павло Іванчов.
                                                                                                                                 Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 888 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: