Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ОДЕК вириває перемогу у Дерцені
11:07
ОДЕК вириває перемогу у Дерцені
У передостанньому турі чемпіонату України в аматорській лізі МФА під проводом нового наставника Віталія Шумського зустрічалася з оржівським ОДЕКом.

ОДЕК вириває перемогу у Дерцені Господарі прагнули завершити сезон удома на мажорній ноті, а от гостям вкрай потрібна була перемога, щоб наздогнати «Ниву» та «Вотранс», які всього на одне очко випереджали оржівців.

Перша половина зустрічі проходила за рівної гри практично без серйозних моментів. Команди обмінялися кількома ударами з-за меж карного майданчика на тому і все.

Більш цікавим вийшла друга половина поєдинку. В гостей доволі активно попереду діяв Микола Коляда, а в господарів креативу додавали Віталій Фарасеєнко та Андрій Забава.

Саме ця пара могла стати авторами асисту та гола, однак переграти кіпера з вигідної позиції не зміг Андрій Забава. Стався ще один риторичний епізод у матчі, на 75-й хвилині Віталій Фарасеєнко отримав передачу й прокинув собі на хід – але його грубо зніс воротар, який вийшов далеко за межі карного майданчика, якби Віталій пройшов, то він цілком міг би вже забивати. Арбітр обмежився жовтою карткою для Дмитра Ольшевського.

А розвязка матчу настала вже 4-й компенсованій арбітром хвилині. Гості заробили право на штрафний удар біля кутового прапорця – подачу з якого вдало головою замкнув Іван Мучак. Невдовзі арбітр дав фінальний свисток, який засвідчив поразку нашої команди – 0:1.   


НТБ МФА с.Дерцен

МФА (Мукачево) – ОДЕК (Оржів) – 0:1

Гол: Мучак 90+4

МФА: Чернятинський, Когутка (Добранський 46), Гогерчак, Западнюк, Береш, Хміль, Забава, Великий (Василинець 53), Кольцун (Бундаш 60), Станкович, Фарасеєнко.
Запасні: Солобчук, Калій,Езеагбанарі.
Тренер: Віталій Шумський

ОДЕК: Ольшевський, Мучак, Каденський, Чикалюк-Козакевич, Фесенко, Кошка, Красномовець (Капустинський 71), Апанчук (Переходько 80), Савицький (Трофімчук 69),Богданов (Антонюк 71), Коляда (Семенчук 69).
Запасні: Омелянюк, Ніколайчук.
Тренер: Олег Шандрук
Прес-служба МФА

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 500 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: