Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 10-го туру УФЛ 2019/2020
11:32
Огляд 10-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 10-го туру УФЛ 2019/2020 Матчі 10-го туру зони Другої ліги України (Суперліги) виявилися доволі запеклими. Практично не було ігор без інтриги. 

Троє з чотирьох матчів закінчилися перемогою лише в 1 м’яч. А у двох поєдинках переможний гол був забитий на останній хвилині. Навіть важко визначити найцікавіший матч. 

Лідер «Ужнет» зумів залишити за собою 1 сходинку. Вони перемогли «Уж». Програючи 0:1 вже на 1 хвилині, минулорічні чемпіони зуміли зрівняти та відразу відіграти перевагу до 15 хвилини – дублем вистрілив Лобода. А у другому таймі довели гру до переможного 3:2 (Лобода-2, Костянинець – Боїшко, Мицак).

Головний переслідувач «Медея» теж здобула 3 очки, хоч і було важко. «Патріот» за 2 хвилини до кінця зробив рахунок рівним 3:3, але не втримав нічию – перемогу «Медеї» приніс точний удар Соскиди на останній хвилині 4:3 (Роботишин-2, Соскида-2 – Волонтир, Гартманн, автогол).

Драма була і у грі «Худльова» з «Юніповим». Останні вели у рахунку протягом матчу 3:1 до 24 хвилини. Але за останні 15 хвилин пропустили тричі. Переможний гол «Худльово» забило за декілька миттєвостей до свистка 4:3 (Мєдвєдєв-2, Баркасі, Волошин – Шкирта, Сегедій, Матяж)

У матчі «Беркут» - «Вопак» рівна гра тривала лише половину першого тайму. Тоді обидві команди двічі обмінялися голами. А далі забивав лише «Беркут» - 6:2 (Королевич-3, Богач, Матвієнко, Бако – Ходаковський-2).


10-ий тур у Вищій лізі здивував результатами. Вірніше, результатом. На 10-му матчі закінчилася чудова серія «Чокі» з 9 поспіль перемог. У цьому турі їх переміг «Тімвір» з рахунком 5:2 (Д. Антоншин-2, О. Антошин, Пайдич, Бакош - Пустовіт, Кузьма). Це дозволило переможцям наблизитися у турнірній таблиці до «Чокі» на відстань у 8 очок. До речі, в разі перемоги «Чокі», вони достроково святкували б перемогу у Вишці. Але ні, «Тімвір» вмішався у ситуацію і відклав цю справу до наступного туру.

Одноосібно на третю сходинку вибрався «Трактор». Вони «всуху» переграли свого опонента «Штурм» 4:0 (Федчук-2, Маринець, автогол). А ось «Коритняни» не змогли угнатися за «трактористами» (у них була однакова кількість очок) і здобули у грі з «Кам’яницею» лише нічию 1:1 (Чобаль - Сегедій).

У боротьбу за трійку серйозно втрутився і «Дюшес», який набрав непогану ходу після Нового року. На цих вихідних вони обіграли «Епіцентр» 5:3 (Роля-3, Сердюк, Козуб – Кардишинець, Турега, Нестерак).


У Першій лізі з першим місцем все залишилося традиційно. «Лугош» розтрощив «Зінедін» 10:3 (О. Грицькевич-3, Є. Грицькевич, Яхимець-3, Товт-2, Сугоняк – Шовш, Коннов, Дідо). «Зіна» виграла трохи скромніше в «Ужнет+». І це при тому, що програвали після 30-ої хвилини і тільки потім почали забивати – 3:1 (Качаєв, Бедьо, Чегіль – Скрипніков). Зберегли свої позиції і «Шипіт» зі «Сторожницею». Команда з Міжгірщини перемогла «Будівельник»- 6:3 (Бирак-3, І. Мушка-2, Гнепа – Мельник, Юричка, Крупа), а з Ужгородщини – «Октаву» 5:2 (Лазар-4, Маряш- Шепа, автогол).


А у Другій лізі все традиційно…заплутано.Нагадаємо, що шанси на медалі у цьому дивізіоні мають 6 команд. А після цього туру їх стало 7. А все тому, що «Баранинці» перемогли у команди «Вовкове» 3:1 (Загорчак-3 – Лютнянський). І це підняло їх у турнірній таблиці.

У центральному матчі туру «Гермес» переміг із «сухим» рахунком 3:0 «КС Ужгород» (Шоляк, Повхан, Сокол), чим тільки зміцнив свої турнірні позиції. Піднялася і «Брама» - вони мінімально здолали «Турбогаз» 2:1 (Чутора-2 – Ніцкулич). Вони і «Гермес» продовжують боротися за «срібло» і мають на це більше шансів, ніж інші 4 команди.

Що стосується лідера, то він не змінився. «Імперія» прогнозовано розгромила аутсайдера ОК ДЮСШ ФСТ «Україна» з рахунком 7:2 (Лаба-2, Климпуш-2, Рогач-2, Курта – Пауш, Кубарич).



Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 661 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: