Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 10 туру УФЛ 2021/2022
15:51
Огляд 10 туру УФЛ 2021/2022
Гарячими та несподіваними виявилися результати 10 туру Суперліги.

Огляд 10 туру УФЛ 2021/2022 Лідер «Ужнет», який виграв перед цим 9 з 9 поєдинків, вперше в сезоні поступився. На цих вихідних вони брали участь ще в одному турнірі в Тячеві і, очевидно, на Суперлігу їх не вистачило. Вопак вміло цим скористався, забивши Ужнету двічі в першому таймі. На початку другого останні 1 гол відіграли, але знову пропустили. У підсумку – 3:2 і перемога за «Вопаком» (Січка-2, Коштура – Мицак, Лучин).

Завдяки втраті очок «Ужнетом», до них наблизилися конкуренти. Всі вони свої матчі виграли. Так, «Медея» розгромила «Юніпов» 8:2 (Жибрил-2, Русин-2, Лукіяник, Трухан, Дзьоба, Смокоровський – Дюгованець, Врабель).

Перемогу святкував і «Уж». Гра з «Дюшесом» була складною  і після першого тайму вони програвали 1:2. Проте зуміли зрівняти, а в останній чверті матчу дотиснули суперника – 5:2 (Готра, Павліш-2, Біреш, Черевка – Цибик, Капустей).

Свої 3 очки здобуло і «Худльово», яке вирішило долю матчу з «Невицьким Замком» ще у першому таймі -  3:1 (Повхан, Лютнянський-2 – Гартманн).

УЖНЕТ - 27
Медея - 24
УЖ - 21
Худльово - 18
Вопак - 12
Дюшес - 9
Юніпов - 9
Невицький замок - 0


Цікавими були поєдинки і у Вищій лізі. Так, «Трактор» переміг «Меркатор», хоч це було і складно. Лідер забив ще у першому таймі 4 голи, а ось у другому їх опонент ледь не створив камбек – забили 3 у відповідь, але на більше не вистачило – перемога «трактористів» 4:3 (Чийпеш-2, Шкорка, Маринець – Мешко, Шалаха, Турега).

А ось у центральному матчі туру «Вікінг» зумів переграти «Лугош» з рахунком 4:1 (Ганич-2, Лазар, Роботишин – Павлик). І вони продовжують переслідувати лідера.

«Шипіт» скористався поразкою «Лугоша» і одноосібно очолив третю сходинку в дивізіоні. Хоч і з «Брамою» вийшов драматичний матч  – переможець визначився лише за 2 хвилини до кінця, а до цього рахунок був рівний – 5:4 (Биба-2, Бирак-2, Манжос – Міговк, Івашко, Яцкулинець, автогол).

А ось «Prevention» не зумів здобути другу поспіль і вони поступилися «Коритнянам» 5:2 (Чобаль-3, Пальок, Соханич – Попович, Антошин)

Трактор - 27
Вікінг - 25
Шипіт - 17
Лугош - 14
Коритняни - 12
Меркатор - 10
Брама - 9
Prevention - 3


Доволі несподіваними виявилися результати матчів у Першій лізі. Команди, які боролися за 2 місце, синхронно поступилися. При чому, не забивши жодного м’яча. Так «Беркут» мінімально програв «Перечину», пропустивши за 1 хвилину до кінця єдиний гол - 1:0 (Риган). А «Октава» несподівано пропустила 3 від «Кам’яниці», завдяки чому вони святкували перемогу – 3:0 (Глухан-2, Ковальчук).

А ось лідер, «Твоє місто», свій матч виграв. В центральному поєдинку туру, щоправда не без проблем, вони переграли «Будівельник», перервавши їх 5-матчеву переможну серію, з рахунком 3:2 (Іванченко, Мукомела, Костик – Повхан-2).

Виграла свій другий матч в сезоні «Сторожниця». Вони хоч і програвали за 10 хвилин до кінця в грі з «Вашою Хатою», але зуміли тричі поспіль відзначитися у воротах суперника - 5:3 (Маріаш-3, Шелемончак, Куцик – Богач, Назаренко, Ганчак).

Твоє місто - 27
Октава - 18
Беркут - 18
Хімік Перечин - 16
Будівельник - 15
Ваша Хата - 9
Камяниця - 9
Сторожниця - 7


А в Другій лізі, традиційно тур видався вкрай результативним. І не менш несподіваним! Здивувала багатьох поразка «Фіхтена». І не просто поразка, а справжній розгром. В центральному матчі туру «Альфастрахування» перемогла «пивоварів» 12:6 (Мешко-6, Агапітов-4, Чорба-2 – Дудаш-2, Каганець, Остафійчук, Месхі, Хоменко).

І це дозволило команді «Profix» одноосібно очолити турнірну таблицю. Адже свій матч у «Гермеса» вони виграли з рахунком 10:4  (Нергеш-2, Костів, Ізай, Лаб’як-2, Кравчак, Дем’ян, Надь, автогол – Дзямко, Чабан, Гресько-2). 

Єдина команда, яка перемогла в цьому дивізіоні і забила при цьому менше 10 голів - ОК ДЮСШ ФСТ Україна. Вони здобули свою 3 перемогу в сезоні, обігравши «Наsos» з рахунком 4:2 (Штефаня-2, Кешкентій, Хованець – Фаркаш, Синчук).

УЖНУ свій матч пропускали і автоматично записали до свого накопичення 3 очки

Profix - 27
Альфастрахування - 24
Фіхтен - 24
УжНУ - 21
Наsos - 12
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 9
Гермес - 3
Імперія - 0
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 543 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: