Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 11-го туру УФЛ 2019/2020
11:16
Огляд 11-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 11-го туру УФЛ 2019/2020 В зоні Другої ліги України (Суперліги УФЛ) відбулися матчі 11 туру. Вони не суттєво змінили розстановку команд у турнірній таблиці. Лідер «Ужнет» без особливих проблем розібрався з «Юніповим» і продовжує очолювати турнірну таблицю. Рахунок матчу 7:2 на користь лідера (Костянинець-3, Шукаль-2, Пилип, Мирончук – Іванов, Русин).

А ось де була запекла боротьба, так це у центральному матчі тура між «Медеєю», яка відчайдушно переслідує лідера, та «Ужем», який не залишав надії увірватися у трійку. Результат поєдинку 5:4 на користь «Медеї» (Дзьоба, Пінковський, Соскида-2, автогол – Готра, Боїшко, Мицак).

Кому на руку поразка «Ужа» - так це «Беркуту», який після матчу з «Патріотом» тільки зміцнив свої «бронзові» амбіції. Вони обіграли свого суперника з рахунком 4:2 (Матвієнко, Мкртичан-2, Стець – Жолтанич, Арбузов).

А ще піднялося у таблиці «Худльово». Вони у доволі видовищному матчі влаштували перестрілку з «Вопаком» 7:4 (Мєдвєдєв, Ковтан, Волошин, Лащо, Турецький, Баркасі, Мадяр – Рущак, Коштура, Лукачина, Пеца) і тепер посідають 4 сходинку.


Відбулися матчі УФЛ на цих вихідних і у інших лігах. У Вищій «Чокі» ще на крок став ближчим до дострокової перемоги. Вони у 11-му турі впевнено переграли «Трактор» з рахунком 5:1 (Костик-2, Бібіков, Кузьма, Андрусь – Федчук). Тепер «Чокі» випереджає свого найближчого конкурента на 8 очок і у разі перемоги у наступному турі можуть оформити дострокове чемпіонство.

«Тімвір» же тільки зміцнив свою позицію у боротьбі за «срібло» дивізіону. Хоч і в 11-му турі їм довелося важкувато. А все тому, що в суперниках був «Дюшес». Гра між ними вийшла цікавою, де інтрига тривала до останнього – рахунок 4:3 (Балажинець, Мукомела, Д. Антошин-2 - Роля-3).

Цікаво, що ніхто за «ТІмвіром» після цього туру угнатися не зміг. «Коритняни» несподівано поступилися «Епіцентру» 2:3 (Чобаль, Корпош - Турега, Джуджук, Нестерак), для яких це була лише 2-га перемога в чемпіонаті. Не скористався можливістю вийти вперед у таблиці і «Штурм», який поступився «Кам’яниці» 3:6 (Машіка-3 - Нанинець-2, Ковальчук, Калинич-2, Блага).


У Першій лізі продовжує свій шлях до чемпіонства «Лугош». В цьому турі вони впевнено обіграли «Будівельник» 7:4 (Грицькевич-3, Товт-3, Білак – Росул-2, Мельник, Вакула). Продовжує поки не безнадійну погоню за ними «Зіна». Вона видала із «Зінедіном» справжню гольову перестрілку, успішну для себе 6:4 (Качаєв, Зінчук, Данкулинець-2, Бедьо, Тарапунець – Луцьо-2, Загреба, Вербовський). 

А ось центральним матчем туру можна назвати гру 3 та 4-ої команди – «Шипота» та «Сторожниці», яка переможця не виявила 2:2 (Бирак-2 – Савко, Лазар). Нічия була зафіксована і у грі «Ужнет+» із «Октавою» 3:3 (Молодцов-2, Демідов – Мельник, Орос, Шепа). 


А ось у непередбачуваній Другій лізі сюжет знову закрутився. Лідер «Імперія» не змогла взяти максимум із міцним «Гермесом» - вони розписали мирову з рахунком 5:5 (Лаба-3, Антал, Рогач – Сокол-3, Гресько, Щобак). І це дало можливість «Брамі» наблизитися впритул до першого місця. Вони то свою гру виграли 4:3 (Білінський, Пальок, Король, Івашко – Черняк, Назаренко, Ільків) і тепер відстають від «Імперії» всього на 1 очко.

А «КС Ужгород» після поразки випав із 4-ки і тепер їхнє місце займає «Вовкове», яке доволі несподівано зіткнулося з труднощами у матчі із ОК ДЮСШ ФСТ Україною 6:4 (Лютнянський, Синичка-2, Петканич, Мутерян-2 – Головей, Кірик, Кубарич, автогол). Піднявся вище у турнірній таблиці і «Турбогаз», які обіграли «Баранинці» з рахунком 4:1 (Лукач-2, Ніцкулич-2 – Загорчак).



Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: