Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 19-го туру юнацької першості Мукачівського району
11:27
Огляд 19-го туру юнацької першості Мукачівського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд-аналіз 19-го туру юнацької чемпіонату Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд-аналіз 19-го туру юнацької чемпіонату Мукачівського району.

Загальна статистика

Ігровий день був трохи кращим для господарів, які мало пропустили – 1.2 гола за поєдинок (при середньому показнику за девятнадцять турів – 1.54 за матч) та здобули 60 % залікових пунктів (при середньому показнику за девятнадцять турів – 51.2 %).

Щодо окремих поєдинків

«Бобовище» дало фавориту по зубах

Головна сенсація сталась у Великих Лучках, де господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Бобовищанці, завдяки дублю Володимира Грубінки, втретє забили на виїзді більше одного мяча. Якщо в результативних поєдинках у Дерцені та Пістрялові не вдалося обзавестись заліковими балами, то цього разу фортуна віддячила виноробам сповна. За господарів свій черговий мяч забив Василь Балог.

- «Горонда» рулить? - Да!

Невелика несподіванка сталась у найконкурентнішій битві дня юнацької ліги в Горонді, де все мало завершитись мировою. Та дерценівці припинили свою шестиматчеву серію, протягом якої не йшли з поля без забитого голу і, як наслідок, зазнали фіаско.

Господарів прорвало на розгром

У Ромочевиці господарі мали вигравати з різницею в 2-3 мячі. «Сернє» вдруге поспіль не забило жодного мяча і було вчетверте в цьому сезоні розгромлене опонентами. У переможців хет-триком відзначився кращий бомбардир команди Микола Печора. Ще один влучний постріл на свій рахунок записав Володимир Магоч.

Лідер відвантажив чотири

У центральній битві дня юнацької ліги в Іванівцях гості мали вигравати з різницею в 2 голи. Нижньокоропівці припинили свою триматчеву серію, протягом якої жодного разу не забили більше двох мячів і розгромили суперника. У господарів гол престижу на свій рахунок записав Василь Шаленик.

У селищі імені Надії все за планом фаворита

У Чинадієві господарі мали перемагати з різницею в 2 голи. І хоча пістрялівці припинили свою семиматчеву серію, протягом якої щоразу забивали хоча б один мяч, та все ж уникли розгрому.

«Страбічово» ау?

У Ключарках господарі мали вигравати мінімально. Та страбічовська молодь не змогла вчасно доїхати до місця призначення і отримала технічні – 0:3.

Переміщення команд

Кому вгору?

У поточній таблиці, за наслідками 19-го туру, на одне місце вверх піднялись «Ключарки», «Ромочевиця», «Горонда» і «Бобовище». Ромочевицька молодь вдруге піднялась до призового тріо, в рамках якого перебувала трохи більше пяти шостих частин поточної першості.

Ключарківці вперше увійшли до кращої пятірки. Горондівці втретє опинились у першій сімці, в межах якої знаходились три чверті цього сезону. Бобовищанці втретє увійшли до першої вісімки, в рамках якої провели трохи менше половини поточної першості.

Кому вниз?

Головними невдахами стали «Іванівці», які опустились на дві сходинки і вдруге увійшли до квартету аутсайдерів, в межах якого перебували трохи менше половини цього сезону.

По одному кроку вниз зробили «Великі Лучки» і «Дерцен». Великолучківці вдруге опинились поза призовою зоною, за межами якої провели 89.5 % цього сезону. Дерценівці вперше залишили провідну п’ятірку.

Результати 19-го туру:

«Великі Лучки» – «Бобовище» 1:2
«Горонда» – «Дерцен» 1:0
«Ромочевиця» – «Сернє» 4:0
«Іванівці» – «Нижній Коропець» 1:4
«Чинадієво» – «Пістрялово» 2:0
«Ключарки» – «Страбічово» +:-

Турнірне становище після 19 туру:

«Нижній Коропець» – 44 очки (різниця голів – 46:16)
«Чинадієво» – 32 (39:16)
«Ромочевиця» – 28 (34:25)
«Великі Лучки» – 26 (29:28)
«Ключарки» – 25 (24:18)
«Дерцен» – 24 (35:33)
«Горонда» – 24 (29:28)
«Бобовище» – 23 (34:26)
«Іванівці» – 21 (23:23)
«Пістрялово» – 18 (27:34)
«Страбічово» – 18 (17:26)
«Сернє» – 3 (10:71).

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 641 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: