Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 1-го туру УФЛ (ФОТО, ВІДЕО)
22:52
Огляд 1-го туру УФЛ (ФОТО, ВІДЕО)
У неділю, 12 листопада, у спорткомплексі "Зінедін" завершились ігри першого туру УФЛ.

Огляд 1-го туру УФЛ (ФОТО, ВІДЕО)
УЖНЕТ – Олімпік 1:3
Голи: Попович, 12 – Бібіков, 15, Кузьма, 24, Дудаш, 38.
 
Новачок змагань Олімпік складений з гравців, які минулого сезону виступали за Зінедін та Минай-2. УЖНЕТ помітно омолодився, вливши свіжу кров за рахунок юнаків Минаю. У цікавому протистоянні саме діючий чемпіон Вищої ліги відкрив рахунок. Та далі забивали тільки гравці Олімпіка, які у першому таймі зрівняли, а у другому – довели справу до перемоги.

 
Минай - Алекс +:-
Мукачівська команда не зявилась на гру, тож Минаю зарахована технічна перемога.

 
Коритняни - Штурм 2:5
Голи: Ільницький, 18, Петканич, 34 – Кіян, 3, 28, Кукрі, 13, 36, 38.
 
Срібний призер Вищої ліги Коритняни розпочинають з поразки від новачка з Мукачівщини. Штурм з самого початку повів у рахунку, коритнянці постійно наближались на відстань одного голу та зрівняти ніяк не могли. Два голи наприкінці поєдинку від Кукрі довели рахунок до розгромного.

 
Проспект – Беркут 8:1
Голи: Бобаль, 4, 20, 23, Чумак, 30, Шукаль, 31, 39, Чедрик, 34, Костик, 35 – Бако, 10.
 
Надзвичайно емоційним виявився ще один матч між ужгородцями та мукачівцями. Чемпіони УФЛ почали краще і забили на старті. Лідер Беркута Бако завдяки індивідуальній майстерності вирівняв становище на полі. На початку другого тайму Бобаль забив третій свій гол, а далі не витримали нерви у Бако, який нецензурно апелював до арбітра щодо порушень на ньому, за що отримав вилучення. Без нього мукачівці відверто посипались і напропускали ще п’ять голів.

 
Вопак - Медея 4:5
Голи: Коштура, 2, Федьо, 18, 19, Василь Рущак, 40 – Ковач, 5, Кінгслі, 14, Хасан, 16, Гальчак, 26, Галіру, 40.
 
Справжній гольовий трилер розгорнувся у грі Вопака та Медеї. Команди почергово виходили вперед і знову зрівнювали рахунок. У середині другого тайму Медея виходить вперед, а Вопак за 27 секунд до фінального свистка зумів зрівняти рахунок. Та вже у наступній атаці Акас Галурі дальнім ударом, за 8 секунд до завершення матчу, вириває перемогу для підопічних Івана Ковача.

 
Стандарт - Здоров'я 7:1
Голи: Юричка, Кардач, Кривка, Шкорка, 2, Кононенко, 2 – Вогар.
 
Більш досвідчена команда Стандарт продемонструвала кращу реалізацію своїх моментів і здобула найбільшу перемогу у Першій лізі.

 
Верест - Вікінг 2:3
Голи: Боишко, 9, Дюгованець, 17 – Бонтей, 30, Лазар, 37, Селещук, 38.
 
Напруженим вийшов останній матч першого ігрового дня. Верест підсилили футзалісти бронзового призера Кубку міста Інтера та зіркові гравці Севлюша Чонка, Вашкеба, воротар Козар, які вийшли в старті. Та відкрити рахунок у матчі Верест зміг лише тоді, коли виноградівські гравці сіли відпочивати. Завдяки голам Боишко та Дюгованця чорно-білі більш впевнено себе почували на полі. Вікінг створив достатньо моментів та забити все ніяк не міг. Те, що не змогли протягом матчу, вікінги зробили в останні хвилини матчу, оформивши яскравий камбек. В останніх атаках футболісти Вереста Вашкеба та Подлевський не використали стовідсоткові моменти, тож залишаються ні з чим.

 
Тиса – АТО +:-
Команда АТО знову не приїхала на гру, тож організатори їх дискваліфіковують на всі турніри УФЛ. На їх місце у першу лігу А йде краща команда по рейтингу останніх з кваліфікації - це Трактор. Пізніше Тиса зіграє матч першого туру з Трактором.

 
Тімвір – Фенікс 0:4
Голи: Полішко, 15, Старух, 26, 30, 32.
 
Минулорічний фіналіст Першої ліги розпочав сезон з розгромної поразки від екс-USB, хоча перед матчем саме тімвірівцям віддавалась перевага, адже там грають молоді гравці сторожницької Рутенії. Василь Старух своїм хет-триком у другому таймі не дав засумніватися у підсумковій перемозі своєї команди.

 
КС Ужгород - Africa United 0:4
Голи: Абдул, 4, 22, 27, Абабакар, 35.
 
Ще один розгром у Першій лізі влаштували африканці своїм суперникам із КС Ужгород. І тут також три голи Абдули стали вирішальними.

 
КіТ – Будівельник 3:4
Голи: Лутак, 11, Моніч, 13 (пен.), 17 – Ватуня, 6, Ковач, 25, Росул, 37, Селменський, 38.
 
Гостра боротьба відбувалась у третій грі другого ігрового дня. КІТ за шість хвилин провів три голи і пішов на перерву ведучи у рахунку. Та будівельники в останні три хвилини зуміли вирвати перемогу.
 
 
Худльово – Епіцентр 5:3
Голи: Ференцик, 4, Жидик, 15, Обдирко, 27, 38 Волошин, 34 – Турега, 16, 23, Кардашинець, 37.
 
Бойовим вийшов і цей поєдинок. Худлівська команда тривалий час вела в рахунку, але на початку другого тайму Епіцентр зрівняв 2:2. Обидві команди мали безліч шансів для голу та краще розпорядилися своїми шансами саме Худльово, визначальним став дубль футболіста з Вовкового Євгена Обдирка.

 
Перечин – Зіна 4:0
Голи: Мегела, 23, Волонтир, 24, Кузьма, 28, Щербанич, 36.
 
Цей матч був одним із центральних у Першій лізі. У Зіни у старті вийшли габаритні брати Качаєви та двоє іршавців Горзов та Томич. Та пробити Василя Мучичку ні вони, ні інші гравці Зіни ніяк не могли. Натомість перечинці у другому таймі знайшли ключі до воріт Олександра Костика і довели рахунок до популярних сьогодні 4:0.

 
Інваспорт – УТЕІ 5:6
Голи: М. Полянський, 18, 39, Лешко, 19, Бігдан, 32, Сабадош, 36 – Мицак, 7, Дячук, 9, Лучин, 13, 15, Михайловський, 16, Ребел, 28.
 
УТЕІ провели чудовий перший тайм, за який забили п’ять голів, та трохи не розбазарили цю перевагу у другій половині зустрічі. Інваспорт за 27 секунд до закінчення матчу зумів скоротити розрив до мінімуму та останню свою атаку вони не змогли завершити точним влучанням.

 
Рятівник – Сторожниця 3:5
Голи: Слободін, 3, О. Полянський, 18, Роман, 37 – Костик, 11, 20, Шукаль, 27, Мартинич, 38, 40.
 
Останній матч першого туру був не менш принциповим. У складі Рятівника вирізнялись два футболісти, які пограли на всеукраїнському рівні - Полянський та Слободін, які і організували два перші голи своєї команди. Сторожниця з часом розігралась і до перерви зрівняла рахунок. Команди грали у доволі відкритий футбол, воротарі працювали на повну. За три хвилини до кінця Віктор Роман ударом з 8 метрів виводить Рятівник вперед. Та останнє слово у цьому матчі було за джокером Сторожниці Олегом Мартиничем. Спочатку Олег промчав лівим краєм і реалізував вихід один в один. Далі сторожницька команда залишилась у меншості на останні 1:37, через друге попередження Рильця. Та Рятівник не скористався чисельною перевагою, а Мартинич вдало зігравши у відборі знову вийшов на одного воротаря і встановив кінцевий рахунок у матчі.

 
Результати 1-го туру

Суперліга

Минай - Алекс +:-
Проспект – Беркут 8:1
Вопак - Медея 4:5
УжНУ – Радванка (середа, 15 листопада, 19:00)

Вища ліга
УЖНЕТ – Олімпік 1:3
Верест - Вікінг 2:3
Худльово – Епіцентр 5:3
Коритняни - Штурм 2:5

Перша ліга

Група А
Тиса – АТО +:-
Тімвір – Фенікс 0:4
КС Ужгород - Africa United 0:4
КіТ – Будівельник 3:4
 
Група Б
Стандарт - Здоров'я 7:1
Перечин – Зіна 4:0
Інваспорт – УТЕІ 5:6
Рятівник – Сторожниця 3:5
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з 1 туру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1868 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: