Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 1 туру УФЛ 2021
16:28
Огляд 1 туру УФЛ 2021
Перший тур в Ужгородській футзальній лізі вийшов справді гарячим!

Огляд 1 туру УФЛ 2021 Переможець минулого сезону «Ужнет» підтвердив своє реноме та чемпіонські амбіції і зумів, хоч і не легко, але перемогти амбітного новачка «Prevention», який у міжсезоння підсилився хорошими гравцями. Матч вийшов цікавим. «Prevention» першим забив, а до 25 хвилини вів у рахунку 2:3 завдяки хет-трику Дмитра Антошина. Проте в останні 15 хвилин чемпіони забили тричі і у підсумку перемогли 5:3 (Білан, Бицюк, Багрій, Цимбал, Гальчак – Антошин-3).

Один з головних конкурентів за перемогу в чемпіонаті «Медея» -  також перемогла і також з рахунком 5:3. Хоч «Юніпов» ледь не створив сенсацію. Ще у першому таймі «Медея» вела 3:0, але опонент зумів відігратися. На жаль для них, в другій половині другого тайму пропустили двічі – 5:3 (Русин-2, Роботишин-2, Дзьоба – Дюгованець-2, Гапак).

Справжньою драмою закінчився поєдинок «Худльова» з «Невицьким замком». Худлівська команда практично цілий матч вела в рахунку 2:0, але не втримала перевагу і за 2 хвилини до кінця зуміла двічі пропустити – рахунок став 2:2.

Єдиний матч, де інтриги не було – в поєдинку «Ужа» з «Вопаком». Він закінчився з рахунком 7:1 (Ільков-2, Лазар, Рабел-2, Головей, автогол – Коштура) на користь володаря Кубка. І саме вони після першого туру очолять турнірну таблицю.


У Вищій лізі відразу дві команди виграли, забивши у ворота суперників по 7 м’ячів. Відзначився «Дюшес» та «Трактор». Перші змогли перемогти «Шипіт» з рахунком 7:4, при чому пропустили в останні 3 хвилини аж 3 голи (Мадяр, Джанда – 2, Козуб, Роля-3 – Биба, Мушка, Мишанич, Перегуда).

А у «Трактора» проблем з «Лугошем» було менше  і вони виграли впевненіше - 7:2 (Кардач, Чийпеш-2, Хом’як, Шкорка-3 – Замятін, Кручениця). Ще один матч у Вишці закінчився внічию – «Крайна» та «Епіцентр» зіграли 1:1 (Корпош – Баб’як).

«Кам‘яниця» - вихідна.


Найцікавішим матчем у Першій лізі став поєдинок «Брами» та «Октави». Пропустивши 4 на початку матчу, вони змогли відіграти 2 голи, але камбеку не сталося – потім пропустили ще 4. У підсумку 8:3 (Квич-5, Соханич, Польок, Івашко – Олексик, Орос-2). 

В інших матчах дивізіону «Зіна», «Беркут» та «Сторожниця» впевнено переграли своїх опонентів. Перші переграли «Вашу Хату» 5:1 (Данкулинець, Зінчук, Черевка-3 – Богач), другі – «Будівельник» 4:1 (Ганкулич, Волошин-2, Мельник – Росул). «Сторожниця» у грі з «Імперією» же забила найбільше – 7:1 (Кононенко-3, Галуненко-2, Кіш, Черних – Курта)


І тур у Другій лізі виявився найрезультативнішим. І найінтригуючим. 

Справжній трилер був у матчі «Турбогаза» та «Сімера». У рівній грі на один гол більше забили представники «Перечинщини» - 6:5 (Рогач-2, Король, Мешко, Чекета-2 – Химич-3, Фаркаш, Марина). 

Не менш цікаво було і в матчі «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» - «Альфа страхування». Перші вели в рахунку за 5 хвилин до кінця 4:1, але «страхувальники» ледь не витягнули гру і забили тільки двічі - 4:3 (Кубарка-2, Кірик, Головей – Блешинець-2, Лутак).

Здобув свою першу перемогу в чемпіонаті УФЛ «Проспект junior». Вони в матчі з «Будівельником-2» вели всю гру в рахунку і пропустили лише наприкінці 3:1 (Бертич-2, Заяць – Селменський). Ще в одному матчі «Гермес» впевнено переграв новачка «Фіхтен» 6:2 (Повхан-4, Гресько, Сокол – Бутрик, Назаренко).
 
Ужгородська Футзальна Ліга
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 624 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: