Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 1 туру УФЛ 2022/2023
14:46
Огляд 1 туру УФЛ 2022/2023
Суперліга стартувала. І відразу подарувала нам цікаві результати.

Огляд 1 туру УФЛ 2022/2023 Розпочнемо з гри чинного чемпіона. «Ужнет» новий чемпіонат розпочав з перемоги. Хоч і далася вона нелегко. Володарі титулу в грі із новачком ліги - «Трактором» першими пропустили, проте швидко зрівняли і на початку другої половини вийшли вперед. Основна кульмінація була в останню пятихвилинку. «Трактор» зумів рахунок зрівняти, але вже через пару десятків секунд Демидов знову вивів «Ужнет» вперед – 3:2 (Лучин-2, Демідов – Федчук, Чукта).

І саме вони вириваються відразу у лідери Суперліги. Тому що інший їх конкурент, «Уж», очки свої втратив. 

В грі з «Дюшесом» вони пропустили вже на 1 хвилині. Відігратися змогли лише за 4 хвилини до перерви – гол забив Кривка. Далі була гра з хорошою кількістю моментів. Але жодній команді відзначитися більше не вдалося – нічия і не дарма «Дюшес» говорив перед сезоном про амбіції на трійку призерів дивізіону

Ще однією нічиєю завершився поєдинок між «Худльовим»  та «Вопаком» та. Враховуючи розстановку сил в минулому сезоні, зараз цей результат можна назвати несподіваним але по грі,-закономірним. І саме «Худльово» довелося постійно доганяти свого суперника. До 15 хвилини першого тайму «Вопак» вже вів 0:2. До свистка на перерву «Худльово» вдалося зрівняти рахунок. Але на початку другої половини вони знову пропустили. Проте гол Волошина на 25-ій установив остаточний рахунок 3:3 (Волошин-2, Медвєдєв – Січка-2, Коштура)
 
Ще один матч, «Медея» - «Юніпов», відбудеться пізніше


Дуже цікавим вийшов тур і у Вищій лізі. Відбулося три матчі і у всіх переможець вигравав з великим рахунком

Найбільшу перемогу здобуло «Твоє місто». Вони просто розгромили «Лугош». І забили у їх ворота 10 голів. Неймовірно результативна перемога команди – 10:2 (Мукомела-2, Бакша-2, Пайдич, Горват, Русин-2, Костик, Дьордяй – Білак, Егліш)

У чемпіонському стилі розпочав турнір «Вікінг». Він повністю переграв на майданчику новачків дивізіону «Кристал», у складі якого грали чимало зіркових досвідчених гравців. Рахунок це доводить - 7:1 на їх користь (Селещук, Ганич-2, Лазар-2, Пеца, Чокавий – Білан). Щоправда, результат поєдинку ще може бути переглянутий. Після матчу команда «Кристал» подала протест на команду суперницю у зв’язку з участю гравця, який за їхніми словами, є професіоналом. Відтак долю поєдинку та 3-ох очок «Вікінга» буде вирішувати контрольно-дисциплінарний комітет.  Про його результат повідомимо пізніше

Також доволі потужно розпочали чемпіонат «Коритняни». Вони хоч першими і пропустили від «Меркатора», але зуміли ще в першому таймі заколотити 3 голи у їх ворота. А в другому додали голів  – 5:1 (Івашко, Міговк, Дзямко, Павлик, Надь – Рогач)

Поєдинок «Шипіт»-«Будівельник» відбудеться пізніше


Перша ліга також порадувала непередбачуваними сюжетами та результатами. У всіх трьох матчах інтрига жила до останньої хвилини.

Доволі цікавим вийшов поєдинок між «Profix» та «Беркут». В першому таймі дебютанти дивізіону просто розгромили одних з фаворитів ліги і забили їм 6 голів. У другому «Беркут» трохи отямився і зумів відіграти 3, але на більше не вистачило – 7:3 на користь «Profix» (Лаб’як-2, Сугоняк-2, Яхиминець, Костів, Кравчак – Мкртичан-2, Мельник).

Молодий «Prevention» влаштував справжній трилер в поєдинку з «Олімпіком». За 8 хвилин до кінця рахунок був рівний – 3:3. Але останню п’ятихвилинку саме Prevention» був сильніший – 6:3 (Караман-3, Попович, Кондратюк, Озимок   - Гливка, Ісаков, Катайко).

В поєдинку «Октави» з «Фіхтеном» переможця не виявили. Саме перші весь поєдинок вели в рахунку, а «пивовари» відігравалися. І таки відігралися! На останній хвилині вони зрівняли рахунок – 4:4 (Марухнич, Немецков-2, Микульця – Дудаш-2, Славік-2).

Поєдинок «МКВ»-«Сторожниця» відбудеться пізніше.


Друга ліга вже традиційно тішить цікавими матчами. Вийшло два розгроми та дві гри з інтригою до кінця

Матч  «УжНУ» та «Колосу» відкривав не тільки чемпіонат в Другій лізі, а й загалом цей сезон в УФЛ. «Студенти» просто розгромили дебютантів турніру – 9:1 (Кіш-2, Надич-2, Кроццолі-3, Великий – Калініч). 

Їхню тенденцію громити свого опонента перейняв «Наsos». Вони також досить впевнено розібралися з новачком турніру – «ФК УП-СК» - 7:0 (Гимба-2, Колесник-2, Яцьків, Рогач, Ільченко).

Ось який матч подарував інтригу, так це зустріч «Money 24» – «Шахта». Гра була рівною, але саме «Money 24» був сильнішим – 3:2 (Агапітов-2, автогол – Горобець, Кость)

З таким же рахунком закінчився матч ОК ДЮСШ ФСТ України проти ще одних новачків ліги - «Ботфалви». І це при тому, що саме команда з Ужгородського району вела в рахунку, але у підсумку більш досвідчені, хоч і молоді, вихованці ОК ДЮСШ були сильніше 3:2 (Мотринець, Хованець-2 – Кучерявий, Гапак)
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 321 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: