Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
11:01
Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
На полях Берегівщини відбулись ігри другого туру районного чемпіонату.

Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО) Центральним матчем другого туру чемпіонату Берегівського району з футболу вважався матч між берегівською «Зіркою» та переможцем зимової першості та володарем Суперкубка району «Артосом» з Гаті. На стадіоні в Чопівці, в очікуванні цікавої, непередбачуваної гри, зібралося багато глядачів. Але гра склалася зовсім непередбачуваною, забігаючи наперед не цікавою.

На полі «Зірка» демонструвала гру, а «Артос» грав як дозволяв суперник. З перших хвилин гри футболісти «Зірки» домінували на полі, контролювали м’яч, проводили швидкісні атаки. Футболісти з Гаті відбивалися, виглядали безпорадними і не могли нічого протиставити супернику. «Зірка» в даній грі була кращою у всіх компонентах. Чітко і злагоджено діяли всі ланки команди.

Вже в дебюті гри Вадим Онисько головою замкнув передачу з лівого флангу і відкрив рахунок. Невдовзі так само головою його подвоїв Дьордь Пийтер. На початку другого тайму футболісти «Артоса» зусиллями Михайла Калі активізувалися і саме Михайло скоротив рахунок провівши м’яч в ворота Юрія Нагорнюка. Здавалося буде інтрига. Але за кілька хвилин Дьордь Пейтер забив третій м’яч в ворота «Артоса», а невдовзі Микола Нодь зі штрафного забив четвертий гол в ворота Гейзи Вейга.  Гра була зроблена. Футболісти «Зірки» мали ще ряд чудових нагод збільшити рахунок. Деморалізований суперник допускався багато помилок. Гра завершилася  більш ніж переконливою перемогою «Зірки» 4:1.

Добре стартували в чемпіонаті і футболісти з Четфолво, які виграли другу гру поспіль. Минулої неділі на власному полі перемогли ФК «Боржава», а на цей раз у Свободі отримали чергову перемогу 3:1. Саме вони першими відкрили рахунок . На 15 хвилині відзначився Норберт Горват. Наприкінці першого тайму слободянці провели м’яч і рахунок став 1:1. В другому таймі четфолівці зусиллями Шандора Товта та Бейло Молнара провели ще два голи в ворота господаря і отримали заслужену перемогу 3:1.

Цікаве протистояння було і в Запсоні, де місцевий футбольний клуб мірявся силами з географічним сусідом, минулорічним учасником чемпіонату Закарпаття ФК «В. Бийгань». Вже на 7 хвилині Гергей Давід відкрив рахунок. Далі великобийганці великими силами атакували, але вміло побудована гра в захисті запсонців дала їм змогу утримати переможний рахунок.

Напружено пройшла гра в Боржаві, де гостював бронзовий призер минулорічного чемпіонату та бронзовий призер зимової першості великоберезький «Талісман». Саме цей клуб вважається одним з фаворитів чемпіонату. В цьому клубі, поруч з місцевими футболістами грають добре відомі на теренах Закарпаття футболісти Володимир Бабич, Михайло Карібов, Сергій Лендєл та Андрій Сироватко.

Вже з перших хвилин великобережці заволоділи ініціативою. На протязі перших двадцяти хвилин вони мали мінімум п’ять чудових нагод вразити ворота суперника. Але круглий в ворота не йшов. На 25 хвилині в одній з контратак Боржави, захисник «Талісмана» зіграв рукою у власній штрафній. Пенальті чітко реалізував граючий тренер Боржави Лойош Борбаш. Поступово гра вирівнялася. На 50 хвилині Іван Сойма скористався помилками в захисті «Талісмана» і провів другий гол. Напруга зростала, великобережці занервували, що призвело до ряду порушень. Саме за другу жовту картку на 70 хвилині був вилучений з поля нападник «Талісмана» Гергей Горват. Фінальний свисток арбітра зафіксував  перемогу Боржави над  ФК «Талісман» 2:0.

Не менш цікаво пройшла гра у Яношах, де місцеві футболісти приймали ФК «Кідьош». Складно і напружено  гра проходила до фінального свистка. Першими гол забили яношівці. На 75 хвилині  відзначився Бенце Лізак. На 85 хвилині  футболіст Кідьоша Іштван Бігарі провів гол відповідь. Час спливав, здавалося нічия. Але вже в доданий час Едуард Варга приніс яношівцям перемогу 2:1.

Таким чином після другого туру без втрат ідуть футболісти брегівської «Зірки» та ФК «Четфолво».
 
Федерація футболу Берегівщини
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: