Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 2-го туру зимової першості Іршавщини
22:23
Огляд 2-го туру зимової першості Іршавщини
У неділю, 8 лютого, було зіграні матчі другого туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

У неділю, 8 лютого, було зіграні матчі другого туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

Ковалями головних сенсацій стали представники Виноградівщини – «Боржава» та «Колос», які здобули дебютні звитяги в чемпіонаті. У перших покером відзначився головний бомбардир Юрій Брич та дублем Михайло Ковач. У великокомятців дубль на рахунку лідера команди Ярослава Пойдина.

Значно більшого ми очікували від Шахтаря, Доробратова та Греблі. Команда з Ільниці у центральному поєдинку туру, зусиллями Костелеби, Білана, Кляпа. Ще до перерви горіла 1:3. В середині другої половини стовп оборони гірників Роман Гуленко скоротив розрив у рахунку та за кілька хвилин Кляп відновив попередній розрив – 2:4. Шахтар догравав в подвійній меншості без лідера клубу Івана Бандуровича та юного таланту Богдана Павлища.

Доробратово нічого не змогло вдіяти із колигнім нападником Мукачева, Скали та Арданова – Іваном Делеганом, від якого отримали дубль у свої ворота. Ще по одному м’ячу на свій рахунок записали досвідчені зарічанці Іван Кепич та Аркадій Гасинець. У доробратівців голом престижу відзначився старожил клубу Іван Ламбрух.

Греблянці взагалі не знали ого тримати, а кого прохати, щоб уникнути сорому. Гребля трималась тільки на початку першого тайму, до пенальті, який реалізував Чедрик. Ще до перерви два Михайли Чедрик та Батрин, Віктор Ганчич, Руслан Возняк своїми влучними пострілами довели рахунок до принизливого – 5:0. По перерві Чедрик оформив покер, ще по разу забивали юний талант Віталій Сурмач та більш досвідчені Олексій Остафійчук та Іван Боднар, що у підсумку висвітлило на табло приголомшливі цифри.

Вдруге поспіль на очах рідних вболівальників програв Будівельник. На цей раз до цього приклав свій хист екс-гравець Бужори та довжанської Боржави, граючий тренер Вячеслав Шуста, який у кожному з таймів забив по голу.

Найпередбачуваніше завершили екзамен перед Білками юнаки Бужори, які в середині другого тайму випустили із захисних обіймів лідера суперника Юрія Куптія і той приніс перемогу.

Кому вгору?

Найбільшого прогресу досягла «Боржава» з Боржавського, яка підстрибнула на три з половинорю місця. До цього цей клуб ділив 4-5-у сходинки із «Заріччям». На дві з половиною позиції вверх піднялись і зарічанці. На два місця вгору перемістились «Білки». Півтора кроку вверх зробила «Бронька», яка до цього ділила 4-5-у сходинки з юнаками «Бужори». На одну позицію піднялись «Сільце», «Будівельник» та «Доробратово».

Кому вниз?

Найбільшого регресу зазнала основа «Бужори», яка впала на три місця. На дві з половиною сходинки понизилось «Арданово», яке до цього ділило 2-3-ю позиції з великокомятцями. На два місця опустились «Шахтар» та «Гребля». Півтора кроку донизу зробили юнаки «Бужори». На одне місце понизилась «Скала». Півкроку вниз зробив великокомятський «Колос».


Група "А" (с. Приборжавське)

ФК "Білки" - "Бужора"-U18 Іршава 1:0
(Гол: ‘48 Юрiй Куптiй)

"Шахтар" Ільниця - ФК "Сільце" 2:4
(Голи: '10 (пен.), '57 (пен.) Роман Гуленко - '21 Василь Костелеба, '25 (пен.) Сергій Білан, '35+3, '54 Іван Кляп)
Вилучення: Іван Бандурович, Богдан Павлище (обидва "Шахтар" Ільниця)

"Будівельник" Приборжавське - ФК "Бронька" 0:2
(Голи: '35, '47 В'ячеслав Шуста)

ФК "Гребля" - "Боржава" Довге 0:10
(Голи: '11 (пен.), '14, '42, '46 Михайло Чедрик, '21 Михайло Батрин, '27 Віктор Ганчич, '32 Руслан Возняк, '43 Віталій Сурмач, '50 Олексій Остафійчук, '70 Іван Боднар)


Група "Б" (с. Заріччя)

ФК "Боржавське" - "Скала" Негрово 6:0
(Голи: Юрій Брич - 4, Михайло Ковач - 2)

ФК "Великі Ком'яти" - "Бужора" Іршава 2:0
(Голи: '20, '34 Ярослав Пойдин)

ФК "Заріччя" - ФК "Доробратово" 4:1
(Голи: Іван Делеган - 2 (1 пен.), Іван Кепич, Аркадій Гасинець - Іван Ламбрух)

ФК "Арданово" - вихідний


Фото взято з групи вконтакті "Футбол Іршавського Району"
Євген СВИЩО для Lobda.at.ua


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1242 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: