Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 2 туру УФЛ 2021
16:52
Огляд 2 туру УФЛ 2021
В Суперлізі тур вийшов насиченим. В першу чергу, на голи.

Огляд 2 туру УФЛ 2021 За три дні в елітному дивізіоні команди за 4 гри забили аж 39 м’ячів. 

Найменше їх було забито у матчі «Ужа» з «Невицьким замком», де була зафіксована нічия 2:2 (Боїшко, Рабел – Жолтанич, Волонтир). Останні, до речі, знову врятували гру завдяки голу на передостанній хвилині – для «Невицького» це вже стає традицією, неприємною для їх суперників. Друга поспіль для них нічия і перша втрата очок «Ужа». 

А ось в інших матчах глядачі побачили розгроми та домінування однієї команди над іншою. «Медея», хоч і пропустила двічі, але наколотила у ворота «Вопака» аж 7 голів - перемога 7:2 (Роботишин-3, Соскида-2, Русин, Трухан – Коштура, Рущак)

«Худльово» забило ще більше – 10(!!!) у ворота «Prevention». Хоч суперник і чинив спротив – перший тайм закінчився з рахунком 3:3, а ось другу половину гри вони повністю провалили. У підсумку 10:4  (Волошин-3, Турецький-2, Обдирко-2, Лісняк, Медвєдєв, автогол – Антошин-3, Балажинець). 

Звісно, рекордсменом шаленого туру в Суперлізі став діючий чемпіон «Ужнет». Він відправив у ворота свого опонента «Юніпова» аж 12(!!!) голів і не пропустили жодного – рахунок 12:0 (Гальчак-3, Пилип-4, Білан – 4, Тренич). Забивав навіть їх воротар Денис Тренич. Така кількість голів є рекордом для елітного дивізіону. І це, до речі, допомогло «Ужнету» очолити турнірну таблицю після 2 туру.


У Вищій лізі не забивали стільки як у Суперлізі, але матчі від того були не менш динамічними. «Дюшес» в доволі цікавій грі зумів переграти «Лугош» 6:3 (Козуб-2, Зизич-2, Джанда, Семків – Грицькевич-2, Замятін).

В інших поєдинках інтриги та боротьби було не менше. «Шипіт» зумів перемогти «Крайну» 4:2 (Бирак-2, Биба, Хміль – Калинич, Ільницький). Що цікаво, міжгірці вели протягом всього поєдинку і пропустили двічі в останні 4 хвилини. 

Ще у одному матчі «Епіцентр» здолав «Кам’яницю» 3:1, забивши переможні два голи наприкінці матчу (Бабяк-2, Турега – Зуб)


У Першій лізі найцікавішою грою виявилася гра «Зіни» та «Беркута». Матч, як і рахунок, був рівним і лише за 5 хвилин до кінця Віталій Бедьо із «Зіни» приніс своїй команді перемогу точним ударом – рахунок 4:3 (Полянський, Іванов, Дебич, Бедьо – Симонян-2, Микульця).

В інших же матчах рівної гри було не багато. «Брама» та «Ваша Хата» забили по 7 голів своїм суперникам. Перші виграли 7:2 у «Сторожниці» (Квич-3, Івашко – 2, Чутора, Міговк – Куцик, Маряш), другі - у «Октави» 7:1  (Бокотей-2, Головчак-2, Назаренко, Богач, Понч – Лешко).

В іншому матчі Першої ліги «Імперії» зарахували технічну поразку в грі з «Будівельником» 0:5 через неявку на гру.


В Другій лізі переконливу перемогу здобув лише «Будівельник-2» . Вони переграли ОК ДЮСШ ФСТ УКРАЇНИ з рахунком 6:1 (Плиска-4, Ковач, Зубанич, Симкович – Дідик). 

В інших матчах «Гермес» здобув свою другу перемогу в чемпіонаті – обіграли «Сімер» 4:1 (Повхан, Сокол, Моляка, автогол - Чекета).

«Альфа страхування» та «Турбогаз» теж видали рівну та динамічну гру, але перші забили на гол більше - 4:3 (Ачакіров-2, Блешинець, Демян – Симчук, Іванов, Форос) 

А у поєдинку «Проспект junior» – «Фіхтен» була зафіксована нічия 2:2 (Гнепа, Варвинець – Назаренко, Дудаш). При чому, «Фіхтен» врятував гру на останній хвилині матчу завдяки голу Дудаша, а сам матч видався емоційним та видовищним

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 552 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: