Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 2 туру УФЛ 2021/2022
10:23
Огляд 2 туру УФЛ 2021/2022
4 результативних та видовищних матчі. Саме такий підсумок 2 туру Суперліги УФЛ!

Огляд 2 туру УФЛ 2021/2022 Фаворити сезону прогнозовано перемогли. Хоч і в кожному матчі  опоненти давали їм бій. Зокрема, діючий чемпіон «Медея» переміг «Худльово» у досить напруженому матчі. За 5 хвилин до кінця у поєдинку була нічия 2:2 і тільки фінальний тиск «Медеї» та майстерність їх форварда Русина, який за 5 хвилин оформив дубль, призвели до другої перемоги чемпіонів у сезоні – 4:2 (Ковач-2, Русин-2 – Повхан, Лютнянський).

«Ужнет» свій матч виграв набагато переконливіше. Ефектна друга половина першого тайму у їх виконанні і на перерву в матчі з «Юніповим» команди йшли за рахунку 5:1. В другому суперник відіграв ще 1 гол, але в подальшому пропустив ще 3. В підсумку «Ужнет» перемагає 8:2 (Бицюк-2, Ільков-2, Лучін-2, Шишкін, Гальчак – Іванов, Врабель).

Драматичним за сюжетом виявився матч між «Ужем» та «Вопаком». До останньої 10 хвилинки рахунок був рівним 2:2. Далі «Уж» виходить вперед, але через три хвилини пропускають від свого ж гравця. Долю матчу вирішив гол за 2 хвилини до фінального свистка від Горняка з «Ужа». Він і став переможним – 4:3 (Боїшко-2, Готра, Горняк – Фрінцко, Коштура).

Святкував свою першу перемогу в Суперлізі «Дюшес». Вони доволі несподівано і переконливо переграли «Невицький замок». Потужний початок другого тайму (3 голи за 4 хвилини) після відносно рівного першого і цього «Дюшесу» вистачило для загальної перемоги – 6:2 (Козуб, Зуб-2, Джанда, Тороні, Роля – Волонтир, Гартман).


Цікавим виявився 2 тур і у Вищій лізі. «Трактор» здобув переконливу перемогу в поєдинку з «Коритнянами», заколотивши їм 5 голів і не пропустивши жодного - 5:0 (Федчук-2, Кардач-2, Чийпеш).

«Вікінг» в центральному матчі ліги переміг не так переконливо – гра з «Шипотом» була рівною та складною. Проте свої три очки дебютант Вишки забрав, програючи 0:1 до останньої десятихвилинки. «Вікінг» таки дотиснув суперника і двічі відзначився 2:1 (Гапак, Ганич – Кривка). Друга поспіль їх перемога.

Як і «Лугоша», який у драматичному матчі переграв «Меркатор». Поєдинок був багатим на голи та інтригу і закінчився з рахунком 6:4 (Надь-2, Гряділь-2, Яхімець, Лисаченко – Кардашинець-2, Джуджук, Бабяк). Що цікаво, тільки на останній хвилині команди забили 3 голи.

Останній матч туру у цьому дивізіоні між «Prevention» та «Брамою» перенесений на прохання перших і відбудеться на цьому тижні.


Непростим вийшов 2 тур у Першій лізі. Відразу 3 поєдинки закінчилися з рахунком 5:3.

В центральному матчі туру «Беркут» переграв «Сторожницю». Мукачівці були сильніші протягом гри і заслужено переграли опонента - 5:3 (Мкртчан-2, Орос-2, Мельник – Черних-2, Маріаш). 

З таким же рахунком закінчилась і гра «Перечина» з «Будівельником». І в цьому матчі інтрига трималася до кінця. За 5 хвилин перечинці вели 3:0, далі 2 пропустили, відіграли 1 гол, і пропустили ще. Остаточну крапку поставили лише на останній хвилині - 5:3 (Жолтанич-2, Король-2, Іванчо – Коціпак-2, Сакадаті).

«Кам’яниця» після приголомшливої поразки в 1 турі дала бій «Твоєму місту», але також програла. Вдалий початок (2 голи до 5 хвилини) не призвів до позитивного результату. 5 поспіль м’ячів від «Твого міста» і їх перемога 5:3 (Русин-4, Мукомела – Ковальчук-2, Когутка).

Єдиний матч, де 8 голів забили не за гру, а одна команда у чужі ворота – поєдинок між «Вашою Хатою» та «Октавою». Останні здобули свою першу перемогу в цьому сезоні в ефектному стилі – 8:2 (Ребець, Попільницький, Софілканич-2, Тиводар, Лешко-3 – Цигак, Гапак)


Окрасою 2 туру у Другій лізі став поєдинок двох лідерів – зіркового «Фіхтена» та амбітного УжНУ. В ньому була велика кількість голів, моментів, боротьби та інтриги.  В підсумку 13 голів за матч і всього на 1 більше у «Фіхтена», який і вирішив долю матчу. Вони перемогли з рахунком 7:6 (Дудаш-3, Остафійчук-2, Батрин-2 – Селеш-2, Минайленко, Гогерчак, Шкірта, Жентичко).

Бойовим вийшов і матч «Насосу» із «Імперією». Перші були більш ефектними в атаці і забили 6 голів, суперник вдвічі менше – 6:3 (Гимба, Колесник-2, Рогач-2, Коваль – Курта, Демідов, Антал).

У наступних двох матчах були переконливі перемоги «Profix» та «Альфа страхування». Перші переграли ОК ДЮСШ України і у відповідь не пропустили жодного - 8:0 (Ізай-2, Кравчак-2, Сугоняк-2, Костів, Волошинець).

Стільки ж забила «Альфа страхування», але у відповідь «Гермес» таки зміг забити у відповідь - 8:2 (Юдик-3, Агапітов-2, Алієв, Блешинець, Біцко – Дзямко, Копин).

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: