Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 3-го туру юнацької першості Мукачівщини
12:45
Огляд 3-го туру юнацької першості Мукачівщини
Одна суперсенсація на пять поєдинків юнацької першості Мукачівщини

Одна суперсенсація на пять поєдинків юнацької першості Мукачівщини

Ковалями головної несподіванки 3-го туру юнацької першості Мукачівського району стали горондівці, які до цього лежали на дні таблиці. Вони змогли в протистоянні з грізним «Чинадієвом» на виїзді, яке до цього більше двох голів не пропускало, досягти розгромної звитяги – 3:0.

Трохи здивувало «Страбічово», яке другий тур поспіль не може перемогти. Цього разу воно обмежилось домашньою мировою з «Дерценом» – 1:1.

Решта поєдинків завершились передбачувано. Чемпіон «Нижній Коропець» сповна реабілітувався за втрату очок у минулому турі, розбивши «Ромочевицю» – 5:2. «Великі Лучки», у битві титанів ліги, припинили двоматчеву переможну ходу «Іванівців» – 0:0. «Нове Давидково» другий поєдинок поспіль мириться зі своїми суперниками. Цього разу вони вивезли бал від «Кольчина» – 1:1.

Переміщення команд

Кому вгору?

За наслідками 3-го туру найбільшого прогресу в таблиці досягла «Горонда», яка підстрибнула на три місця та вперше залишила двійку аутсайдерів.

На одну сходинку вгору перемістились «Нижній Коропець», «Страбічово», «Дерцен» та «Кольчино». Нижньокоропцівці вдруге опинились на вершині. Страбічовці вдруге увійшли до чільного квартету. Дерценівці вперше опинились у верхній половині таблиці. Кольчинці вперше увійшли до першої шістки.

Кому вниз?

Головним невдахою стало «Чинадієво», яке впало на три позиції та вперше залишило провідний квартет.

На одне місце донизу опустились «Іванівці», «Нове Давидково», «Ромочевиця» та «Ключарки». «Іванівці» вдруге поза вершиною. Новодавидківці вперше опинилось серед найгіршої трійки. «Ромочевиця» вперше увійшла до двійки аутсайдерів. Ключарківці вперше залягли на дно таблиці.

Турнірне становище

«Нижній Коропець» – 7 очок (різниця голів – 11:5)
«Іванівці» – 7 (3:1)
«В. Лучки» – 5 (2:1)
«Страбічово» – 4 (4:3)
«Дерцен» – 4 (3:3)
«Кольчино» – 4 (2:3)
«Чинадієво» – 3 (4:5)
«Горонда» – 3 (4:6)
«Нове Давидково» – 2 (3:3)
«Ромочевиця» – 1 (2:5)
«Ключарки» – 0 (1:4)

у «Нового Давидкова», «Ромочевиці» та «Ключарок» на матч менше.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 662 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 123  
0
Розпочався чемпіонат Свалявського району !
Результати тут http://svalyava-vlada.gov.ua/ukr/page.php?type=list&id=221http://svalyava-vlada.gov.ua/ukr/page.php?type=list&id=221

الاسم *:
Email *:
كود *: