Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 3-го туру зимової першості Іршавщини
20:51
Огляд 3-го туру зимової першості Іршавщини
У неділю, 15 лютого, було зіграні матчі третього туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

У неділю, 15 лютого, було зіграні матчі третього туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

Ковалями головної сенсації стало «Арданово», яке хоча й мало давати бій чемпіону першої ліги Виноградівського району «Боржаві» з Боржавського, та такого дебютного для обох команд розгрому не очікував ніхто. І це при тому, що арданівці до цього жодного разу не вигравали. Річкові тримались гідно до кінця першого тайму, коли екс гравець новодавидківського «Ф. Медвідя» та пістрялівського «Метеора», а нині капітан «Арданова» Генріх Мкртчян (не плутати з екс-гравцем донецького «Металурга») відкрив рахунок із передачі кращого бомбардира літнього чемпіонату Іршавського району 2014 року Олександра Поповича – 1:0. Починаючи з середини 2-го тайму «Арданово» порвало суперника як Тузик грілку: спочатку Попович, з передачі Мкртчяна, подвоїв рахунок – 2:0, воротар Василь Монда реалізував пенальті – 3:0, а далі Мкртчян оформив дубль – 4:0.

Знову приємно здивували довжанці, які у центральній битві титанів серед обох груп, не тільки досить очікувано відібрали перші очки від «Сільця», а й досить несподівано продовжили до трьох поєдинків свою серію перемог із різницею в 5 голів і більше. Схоже менше пяти в зимових районних першостях «Боржава» вирішила не забивати. Однак, якщо будуть забивати по десять, то до останнього туру залишаться 4-5 команд («Гребля» яка чи не вперше побачила двозначні цифри на табло вже схоже забула дорогу до Приборжавського і готується до нового сільськогосподарського року). По дублю на свій рахунок записали досвідчений екс-гравець ільницького «Шахтаря», іршавської «Бужори» та «Мукачева» Олексій Остафійчук та душа команди з Довгого Михайло Якуб. Ще одне взяття воріт на рахунку мотора клубу Михайла Батрина.

Перевершили очікування від себе «Білки», які хоча й перемогли вдруге поспіль, та до цього більше ніж в один мяч не вигравали, а тут влаштували справжню екзикуцію над «Будівельником». До речі, для приборжавців це вже друга поразка в чемпіонаті з різницею в 5 голів, однак шість разів мяч вони виймали вперше. Дуплетами за земляків Івана Фірцака-Кротона вистрілили Жан Костак та Юрій Станинець. Доповнили гольове шоу мячі Юрій Куптія та Мирослава Зейкана.

Продовжує сповна задовольняти вимоги своїх ультрас та дивувати футбольних експертів «Колос», який вперше розгромив опонентів. Цього разу великокомятці познущались над учасником фіналу чотирьох літнього чемпіонату Іршавського району 2014 року «Скалою». Дубль на свій рахунок записав Михайло Алексик. Доповнив побиття скелястих екс-гравець «Заріччя» та «Боржави» з Боржавського Михайло Брич. Для негрівців позитивом є те, що вони вперше не пропустили більше п’яти м’ячів.

Набагато передбачуваніше завершив свій двобій «Шахтар», який завдав дебютної поразки «Броньці. При цьому гірники вперше виграли мінімально. До цього вони вигравали та програвали більш переконливо. Вирішальний влучний постріл на рахунку молодого таланта червоно-чорних Мирослава Звонаря.

Найпргнозованіше завершився центральна битва групи «Б», у якій основа «Бужори» реабілітувалась за фіаско минулого туру і дотиснула «Заріччя». Вирішальний гол на рахунку екс-гравця молодіжних складів «Мукачева» та пістрялівського «Метеора» і основних складів верхньокоропецьких та воловецьких «Карпат» Олега Афанасьєва.

Кому вгору

Найбільшого прогресу досягли «Білки», які підстрибнули на три місця і вперше увійшли не тільки до двійки лідерів,а й допровідного квартету групи «А». На дві сходинки вгору піднялись «Колос», основа «Бужори» та «Арданово». Колоскові вперше не тільки очолили групу «Б», а й піднялись до двійки лідерів. Іршавці вдруге увійшли до двійки лідерів групи «Б». Арданівці вдруге перемістились до призової зони групи «Б». По одному кроку вверх зробили «Шахтар» та молодь «Бужори». Ільницькі майстри шкіряного м’яча вдруге зійшли до призової зони групи «А». Юні іршавці вдруге піднялись до першої п’ятірки групи «А».

Кому вниз

Найбільшого регресу зазнали «Боржава» з Боржавського, «Заріччя» та «Бронька», які впали на три позиції. Боржавці вдруге опинились поза призовою зоною групи «Б». Зарічанці вдруге не змогли втриматись у провідному квартеті цієї ж групи. Броньківці вперше залишила першу п’ятірку групи «А». Два кроки донизу зробило «Сільце», яке вперше залишило призову зону цієї ж групи.


Результати 3-го туру

Група «А», центральна спортивна арена села Прибожавське:

«Сільце» – «Боржава» Довге – 0:5
«Шахтар» Ільниця – «Бронька» – 1:0
«Білки» – «Будівельник» Приборжавське – 6:1
«Гребля – «Бужора» Іршава (U – 18) - -:+

Група «Б», «Заріччя-плаза»

«Арданово» – «Боржава» Боржавське – 4:0
«Колос» Великі Комяти – «Скала» Негрово – 3:0
«Бужора» Іршава – «Заріччя» – 1:0


Турнірне становище після 3-го туру

Група «А»

«Колос» Великі Комяти – 7 осчок (різниця голів – 7:2)
«Бужора» Іршава – 6 (3:2)
«Арданово» – 4 (6:2)
«Боржава» Боржавське – 4 (7:5)
«Заріччя» 4 (5:3)
«Доробратово» 0 (1:6)
«Скала» Негрово – 0 (0:9)

У «Арданова», «Доробратова» та «Скали» на матч менше.

Група «Б»

«Боржава» Довге – 9 (20:0)
«Білки» – 6 (7:4)
«Шахтар» Ільниця – 6 (6:4)
«Сільце» – 6 (7:8)
«Бужора» Іршава (u-18) – 4 (4:2)
«Бронька» – 4 (3:2)
«Будівельник» Приборжавське – 0 (1:13)
«Гребля» – 0 (1:16)


Більше фото та відеоматеріали можна знайти в групі вконтакті Футбол Іршавського Району.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 668 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: